تابناک نوشت:

«عبد ربه منصور هادی» رئیس جمهور انتصابی یمن که جانشین «علی عبدالله صالح» دیکتاتور سابق یمن شده، در جدید ترین اظهارات ضد ایرانی خود، ایران را به تلاش برای دخالت در امور داخلی این کشور متهم و مجموعه ای از ادعاها را علیه ایران مطرح کرده است.
وی که در مرکز بین المللی «وودرو ویلسون» در واشنگتن سخنرانی می کرد، اظهار داشته: ایران خود را به عنوان یک قدرت منطقه ای جا زده و تلاش می کند روز به روز بر نفوذ خود در منطقه و به ویژه در کشور یمن بیافزاید. ایران با دخالت در امور داخلی یمن، تلاش می کند بی ثبات و ناامنی را در کشور ما بگستراند و کشور را به خشونت بکشاند. ایران در حال حاضر 6 شبکه جاسوسی در یمن دارد!
«عبد ربه منصور هادی» همچنین گفت: یمن در زمان فعلی از دخالت های منطقه ای زیادی رنج می برد که یکی از این دخالت ها از سمت ایران است. ایران جلوی رشد، توسعه و پیشرفت ما را گرفته است. دخالت های ایران در یمن، شامل حمایت از برخی گروه ها و جریانات سیاسی و مسلح و همچنین تشکیل شبکه های جاسوسی بوده است. پرونده پنج شبکه از مجموع 6 شبکه شناسایی شده، به دادگاه تحویل داده شد تا مورد بررسی و محاکمه قرار گیرد.
او همچنین مدعی شده: ایران با پول و سلاح از گروه های مسلح و آشوبگر در جنوب یمن حمایت می کند و آنان جدایی طلب هستند. این کشور با پرداخت پول به خبرنگاران و روزنامه نگاران فضایی علیه یمن در منطقه ایجاد کرده است.
این در حالی است که العربیه مدعی است رئیس جمهور ایران در سازمان ملل خواستار دیدار با وی شده که وی دیدار با رئیس جمهور ایران را نپذیرفته است .
گفتنی است چند ماه پس از آغاز انقلاب مردم تونس، مردم یمن نیز بیدار شده و علیه دیکتاتور وقت یمن «علی عبدالله صالح» قیام کردند اما او با حمایت کامل عربستان سعودی توانست ماه ها مقاومت کند و از قدرت کنار نرود. در نهایت هم قدرت را به معاون سابق خود تحویل داد و به باقی ماندن رژیم و نیروهایش در قدرت رضایت داد.
/2929
کد خبر 247059

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۸:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۹
    35 8
    این یکی را دیگه کم داشتیم.
    • من خودم تنها IR ۱۰:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۹
      11 3
      خودمون مشکل کم داشتیم واویلا...................................
  • ولي اله IR ۰۸:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۹
    61 7
    بفرماييد؛ اينم جواب اينهمه حمايت مادي و معنوي از يمن! ميگن بشكنه اين دست كه نمك نداره ها!!!
    • رخ IR ۱۰:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۹
      12 16
      آره، بشكنه اين دست كه نمك نداره سروش زندست تو ونک تا نذاره کسی بخواد پایمال کنه حقشو رو زمین زیر خاک میگیره حقشو ...
  • بدون نام US ۰۹:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۹
    58 5
    راست گفته دیگه.تقصیر دولت مردان ماست که ازشون حمایت میکنه بعد برمیگردن ضدایرانی میشن
  • بدون نام IR ۱۰:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۹
    58 7
    يمن هم براي ما شاخ شد !!!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین