مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

غسان الکلاس معاون وزیر فرهنگ سوریه که در جشنواره بین المللی فیلم مقاومت در کرمان حضور داشت در گفتگو با روابط عمومی جشنواره به ارزیابی و تحلیل این رویداد پرداخته است.

به گزارش خبرآنلاین بخش هایی از این گفت و گو بدین شرح است:
 

- به واقع جمهوری اسلامی ایران نقش بارزی در نشان دادن مقاومت علیه استعمار و صهیونسیم دارد و همیشه در تلاش بوده بر مقاومت ملت در جهت رسیدن به استقلال و آزادی تاکید نماید. جشنواره ی فیلم مقاومت گام جدید و قابل توجهی در جهت اثبات اهمیت مفهوم  مقاومت است. به علاوه، مقاومت همیشه از اهمیت ویژه ای در جهت رویارویی با صهیونیسم برخوردار بوده است.

 

- این دوازدهمین دور جشنواره است و شاهد بوده ام که جنبه های زیادی به جشنواره اضافه شده اند. فیلم های زیادی در این جشنواره به نمایش گذاشته شده اند و نه تنها از کشورهای مسلمان بلکه از کشورهای غربی هم در این جشنواره شرکت کرده اند. این امر نشاندهنده ی این است که جمهوری اسلامی ایران مفهوم حقیقی مقاومت را به خوبی دریافته است.

 

- موفق شدم تعدادی از فیلم ها را ببینم و در بین فیلم ها فیلم " 33 روز" توجهم را به طور خاص جلب کرد. فیلم مقاومت مردم را در برابر اشغال رژیم صهیونیستی نشان می دهد. این فیلم از سایر فیلم های جشنواره متمایز است و از نظر بازیگری، داستان و جلوه های ویژه جایگاه ویژه ای دارد. با این وجود تمام فیلم های به نمایش گذاشته شده حامل این پیام هستند که ظلم و ستم پایدار نیست و پیروزی از آن حق است.
 

- اضافه می کنم که جشنواره علاوه بر نمایش فیلم های مقاومت جنبه های متعدد دیگری هم دارد. نشست ها و کارگاه هایی برگزار شدند که در طی آنها فیلم سازان، نویسندگان و بازیگران با هم دیدار کرده و به تبادل نظر درباره ی سینما به خصوص رویکرد مقاومت پرداختند. افتخار داشتم در نشستی با حضور چهره های مهمی از کشورهای لبنان، الجزایر و هلند حضور داشته باشم. حاضرین نظرات قابل توجهی در خصوص سینما و مضمون مقاومت داشتند. تاکید می کنم مقاومت مفهوم بسیار گسترده ای است و در جنگ و دفاع نظامی خلاصه نمی شود. من به آزادی برای بشر معتقدم.
 

- از سال 1998 تاکنون بارها به ایران آمده ام. اما به هر حال الان بعد از 3سال همکاری با وزیر فرهنگ سوریه می خواهم روی برنامه سازی و فیلمسازی تمرکز کنم. 


 یزدان عشیری مدیر روابط عمومی سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر شد 
از سوی دیگر، یزدان عشیری از طی حکمی از سوی محمدرضا عباسیان دبیر سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر به سمت مدیر روابط عمومی این رویداد سینمایی منصوب شد.
 

به گزارش روابط عمومی جشنواره بین‌المللی فیلم فجر متن حکم مدیر روابط عمومی سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر به امضای دبیر این جشنواره به این شرح است:
 

«جناب آقای یزدان عشیری
با عنایت به برگزاری سی و یکمین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر و با توجه به شایستگی و تجارب فرهنگی درخشان، حضرتعالی را به عنوان مدیر روابط عمومی این رویداد فرهنگی انتخاب می نمایم.
امید است به یاری خداوند متعال و تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.»


 5757

کد خبر 248609

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =