ایسنا نوشت:

وزیر نیرو بر لزوم برخورد و دریافت جریمه از کسانی که منابع آب را آلوده می کنند، تاکید کرد.
 

 مجيد نامجو در نشست شوراي آب وزارت نيرو، درخصوص نحوه عملكرد تصفيه خانه هاي فاضلاب و بازچرخاني آب گفت: جلوي آلودگي بايد در منشا گرفته شود.
 

وي با بیان اينكه در زمينه پايش هاي سطحي كارهاي بسياري انجام شده است، گفت: با هماهنگي سازمان محيط زيست بايد از طريق دریافت جريمه از كساني كه آب را آلوده مي كنند، بتوان پايش هاي سطحي را انجام داد.
 


وزير نيرو تصريح كرد: با نگاه ملي به آب بايد هر دو سازمان محيط زيست و وزارت نيرو با يكديگر متحد شده و مديريت آب يكجا انجام شود.
 


وي افزود: با تعريف منابع مالي جديد، بايد بازنگري بر اساس شاخص هاي جديد در تصفيه خانه هاي فاضلاب صورت گيرد.
 


وي با بیان اينكه بايد گروه هايي تشكيل شده و پايش آلودگي انجام دهند، گفت: بايد از كساني كه در زمينه پايش آلودگي آب تلاش می کنند، قدردانی شود.
 


نامجو همچنين بر لزوم استفاده از پساب ها و ورود بخش خصوصي به اين حوزه تاكيد كرد و افزود: اشكال های اساسي در قوانين ما وجود دارد كه درصورت برطرف شدن آنها، بسياري از مشكلات بخش آب حل مي شود.
 


وي اصلاح تعرفه ها و تعيين قيمت و فرهنگ سازي را از راهكارهای مهم براي ايجاد انگيزه و استقبال مردم از طرح هاي شبكه فاضلاب اعلام كرد و گفت: به طور مثال مردم ايلام از آن جايي كه به مزاياي شبكه فاضلاب پي برده اند، خود خواستار اجراي تاسيسات تصفيه خانه ها در شهر هستند.
 

301301


 

کد خبر 249007

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 6 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین