مدیر عامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم از واژگونی دو تریلی طی دو روز گذشته در محورهای مواصلاتی استان قم خبر داد. عباس جعفری با اشاره به اقدامات سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم در دو روز گذشته اظهار کرد: در این مدت شاهد واژگونی دو تریلی در محورهای مواصلاتی استان قم بودیم. وی ادامه داد: یکی از این واژگونیها در مورد تریلی حاوی بنزین در سه راهی قم ـ ساوه ـ سلفچگان بود که ساعت پنج صبح دیروز اتفاق افتاد.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم با اشاره به درخواست کمک آتشنشانی سلفچگان از سازمان آتشنشانی قم در این حادثه افزود: مأموران آتشنشانی با حضور به موقع در صحنه و تخلیه بار این تریلی مانع از بروز حادثه شدند. وی افزود: در این امر عوامل شرکت نفت نیز مشارکت کرده و پس از ایمنسازی در محل حادثه، تریلی را به این شرکت منتقل کردند.
جعفری عنوان کرد: در روز گذشته همچنین پنج مورد ایمنسازی در نقاط مختلف شهر توسط مأموران سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم انجام شد. وی گفت: دو مورد گرفتار شدن در بالابر و یک مورد حریق منزل نیز از حوادث روز گذشته بوده که مأموران سازمان آتشنشانی قم نسبت به امدادرسانی اقدام کردند.مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم با اشاره به حوادث روز شنبه ابراز داشت: در این روز با تلاش ماموران آتشنشانی دو مار صید شد. وی ادامه داد: وقوع یک تصادف در شهر قم از حوادث روز شنبه بود که موجب مصدوم شدن یکی از شهروندان شد.
جعفری با اشاره به واژگونی تریلی که در روز شنبه اتفاق افتاده بود گفت: این حادثه که در کیلومتر 15 جاده قدیم اصفهان اتفاق افتاد، دو مصدوم بر جای گذاشت. وی ابراز داشت: دو مورد نشت سوخت از خودرو نیز روز شنبه اتفاق افتاد که یکی از این موارد منجر به انفجار خودروی سمند و مصدوم شدن یک نفر شد. مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم اطفای حریق یک منزل مسکونی و یک حریق ضایعات را از دیگر مأموریتهای روز گذشته این سازمان برشمرد.
301282
نظر شما