رئیس جبهه پیروان خط امام رهبری گفت: جمهوریت بدون تحزب امکان ندارد.

به گزارش خبرآنلاین، حبیب الله عسگر اولادی در جمع طرفداران حزب موتلفه اسلامی با اشاره به آیاتی از قرآن گفت: آخرین آیه سوره آل عمران، آیه تشکیلاتی است که خداوند متعال می فرماید ای کسانی که ایمان آوردید در ساختن همدیگر شرکت کرده و با هم ارتباط برقرار کنید، ای ساخته شده ها که همدیگر را ساختید و پیدا کردید و ارتباط برقرار کردید در هر مرحله انگیزه خدایی را در وجود معنوی حفظ کنید. بدان امید که شما به پیروزی در دنیا و رستگاری در قیامت نائل آیید.
عسگر اولادی تصریح کرد: امام(ره) فرمودند مسلمانان تنها همین یک آیه را اگر عمل می کردند بزرگترین تشکیلات اسلامی عالم را داشتند که این آیه برای تشکیلاتی شدن انسانها بالاترین سرمایه را ارائه می کند.
گزیده اظهارات عسکر اولادی به نقل از روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی در ادامه می آید:
• در بین نظام هایی که در تاریخ بشر از جمله نظامهای فردی، قبیله ای، نژادی، سلطنتی، موروثی و ... حاکم بودند. جمهوریت آخرین دستاورد حکومتی بشر است. جمهور یعنی اکثریت رای مردم. زمانی که ما جمهوریت را قبول کرده ایم باید تحزب را هم قبول کنیم، اگر نه دچار نارسایی می شویم زیرا درست است که مجموعه مردم و جمهور از فرد و افراد کمتر اشتباه می کنند اما اینطور نیست که اشتباه نکنند.
• ممکن است کسانی برای شخصی که رئیس جمهوری است صحنه سازی کنند و فریب هایی تنظیم و نیرنگ هایی به کار ببرند و رئیس جمهوری را فریب دهند مگر آنکه حزبی باشد و حزبی که چهار شرط خودسازی ، همدیگر سازی ، ارتباط تشکیلاتی و تقوا را طبق آیات قرآن عمل کند، کمتر اشتباه می کند.
• آیت الله العظمی خامنه ای در سالها پیش در جمع اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی فرمودند حزب باید تولید اندیشه کرده و اندیشه را کانال کشی وبه اقصی نقاط کشوربرساند و این اندیشه تولید شده انسانها را مجهز کند. معظم له در سال گذشته نیز در کرمانشاه راجع به تحزب و تشکل مطالبی را فرمودند و همین مساله را به صورت شفاف برای دانشجویان بیان کردند. اگر ما به جمهوری اسلامی معتقد هستیم و می خواهیم جمهوری کهنه نشود و نو بماند بدون حزب، هر کس به عنوان رئیس جمهوری انتخاب شود با نابسامانی هایی روبرو خواهد بود.
• اگر آقای احمدی نژاد می گوید من به هیچ تشکلی بدهکار نبوده و حزبی نیستم یعنی می خواهد جمهوری را شخصی اداره کند و این با جمهوریت مغایرت دارد. اولین نکته اینکه ایشان به وسیله احزاب بالا آمد و در مجموعه اصولگرایان مانند دیگران به همراه آقای دانشجو و دیگر شخصیت ها حضور داشت.
• آقای احمدی نژاد از جمله کسانی است که مجموعه های اصولگرا معرفی اش کردند اما همین که رای آورد گفت به حزبی بدهکار نیستم الان که به پایان راه نزدیک شده واقعا کاسه چه کنم را می بینیم مردم در دست گرفته اند چون همه کسانی که حزبی و تشکیلاتی بودند همه آنها را کنار گذاشت و فقط تکیه به مجموعه مخفی کرد که با هم ، هم اندیشی دارند .
• در انتخابات ریاست جمهوری آینده باید مواظب باشیم و رئیس جمهور باید ریشه اجتماعی و تشکیلاتی داشته باشد زیرا در غیر این صورت هر کس که می آید رشد پیدا کند کنار می زند. تعدادی از وزرایی که ایشان کنار زده کم نیستند و همین که در کارشان در حال توفیق بودند کنار گذاشتند.
/27295
 

کد خبر 249591

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کامبیز IR ۱۷:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
    56 20
    این آقای احمدی نژاد چی شد یکدفعه ای این همه مخالف پیدا کرد
    • بدون نام IR ۱۹:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
      7 7
      دوست عزیز از خلال این سخنان می فهمید علت العلل مخالفت با احمدی نژاد همین است که احزابی که از ابتدای انقلاب خود را همه کاره کشور می دانستند ومعتقد بودند و هستند که بدون آنها امور کشور متوقف خواهد شد را در دولت سهیم نکرده است و به آنها سهمیه نداده است
    • امیر IR ۱۹:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
      16 1
      بالاخره نزدیک انتخاباته دیگه
  • بدون نام IR ۱۹:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
    8 1
    پس جمهوریت یعنی احزاب همه کاره باشند؟؟ واقعا مردم انقلاب کردند که احزاب تصمیم گیرنده باشند و اصلا احزاب موجود کدامیک نقش و رسالت حزب را درست انجام می دهند که بدهکار نبودن به آنان مساوی است با شخصی اداره کردن جمهوری؟؟؟
  • بدون نام IR ۱۹:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
    5 6
    احمدی نزادجمهوری رابشمایاداوری کردوبفکرتان انداخته وگرنه........
  • کبیره IR ۲۲:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
    6 0
    مگه از دست کسی دیگه کاری ساختست !؟
  • بدون نام IR ۲۲:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
    9 2
    پس بیشترین دلیل نارضایتی شما از احمدی نژاد این بود که بهتون محل نذاشت! فکر می کردم انتقادهای منطقی به مدیریتش دارین
  • بدون نام EU ۲۳:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
    6 0
    بنده چندسال پیش به یه دوست وهمکار که خیلی آتیش بیار معرکه بود وحتی بدوبیراه می گفت گفتم جون من بیابریم محضرتعهد بده که احمدی نژاد ازمانیست والآن به این زودی به اینجارسیدیم تا می خوادازاحمدی نژاد بد بگه بهش یادآوری می کنم که یادته براش چه یقه ای جر می دادی؟محضریادته؟؟ حالا بااین آقایون هم باید همین رابگیم توصیه می کنم دفعه بعد همه آراءدرمحضرثبت بشه مخصوصا مال سیاسیون(سیاست بازان) که زود هم حاشا می کنند
  • سيد... IR ۰۹:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    5 5
    زماني حضرت امير سفره بيت المال را از جلوي امثال طلحه وزبير برداشتند وآنها شدند مخالف ودشمن حضرت ‎‎‌‌‎‌تنها مشكل محمود احمدي نزاد اين بود كه سفره را از جلوي خواص برداشت وگذاشت جلوي عوام وفقرا حالام همه شدن مخالفش از طباطبايي ها تا خوئيني ها
  • بدون نام IR ۱۱:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    5 2
    آخرهمه دولتهااينگونه بوده كه حتي نزديك ترين دوستان هم مخالف مي شوند . اين مي تواند يادآورروزقيامت باشدكه هركس به فكرخودش است كسي كسي راياري نمي كند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین