تعداد اعضای تیم همراه رئیس​جمهور به سازمان ملل در سال جاری در حالی حاشیه ساز شد که شهید رجایی با 23 نفر به نیویورک رفته بود.

به گزارش خبرآنلاین، آنگونه که در اخبار فارس و مهر آمده بود، تیم همراه رئیس جمهور در سفر امسال وی به آمریکا بیش از 100 نفر بودند. پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری در حالی این خبر را تلویحا تکذیب کرد که آمار دقیقی از همراهان محمود احمدی​نژاد ارائه نمی​داد.
علی شمس​اردکانی نماینده ایران در سازمان ملل که مقدمات حضور شهید رجایی در این سازمان در سال 59 را فراهم کرده بود، در گفت​وگو با خبرآنلاین، اظهار داشت: در آن سال قبل از ورود هیات ایرانی من از خانم نوری شاهرودی که مسئول هماهنگی​های نمایندگی بود پرسیدم برای هتل چه کاری کرده​اند؟ او هم گفت با اینکه هتلی را برای هیات ایرانی رزرو کرده​ بودند اما از تهران دستور آمده که آقای رجائی گفته​اند که هتل نگیرید و در زمان جنگ برای کشور خرج نتراشید. مرحوم رجایی خواسته بود که ایشان و هیات همراه در همان منزل سفیرایران در سازمان ملل مستقر شوند. من دیدم که در ان منزل تنها 10 تخت و کاناپه هست به انضمام یک تخت دو نفره در اتاق خواب مخصوص سفیر. درحالیکه هیات همراه و باضافه هیات ما حدود 27-28 نفر بودیم.
به گفته وی، اعضای ثابت دفتر ایران در سازمان ملل عبارت بودند از خودش و آقایان مهدی نواب، که یک دوره سفیر ایران در آلمان بود، و احمد جلالی (نماینده ایران در یونسکو در زمان خاتمی). به این ترتیب تیم همراه شهید رجایی 23 نفر بوده​اند که اسامی کامل آنها را شمس اردکانی به یاد نداشت. بهزاد نبوی، مصطفی تاج​زاده و افتخار جهرمی سه نفری بودند که او به یاد می آورد.
وی افزود: برای کمبود تخت هم برای هیات همراه نخست وزیر به تعداد بقیه افراد کیسه خواب گرفتیم. مشی آقای رجایی این بود که «درویش هر کجا که شب آید، سرای او است». وقتی آنها وارد نیویورک شدند، قرار شد آقایان رجایی و بهزاد نبوی و یک نگهبان در اتاق خواب سفیر بخوابند.
شمس اردکانی در بخشی از گفت​وگویش اضافه کرد: هنگامی که با هیات از اقامتگاه عازم مقر سازمان ملل بودیم به آقای بهزاد نبوی گفتم چرا کاپشن پوشیده​اید؟ شما اینجا یک سردار جنگی نیستی و باید لباس متناسب بپوشی. او هم به استهزا به من گفت من مثل تو کراوات نمی​زنم! ایشان افتخار معاونت اجرایی رئیس​جمهور داشتنند در حالیکه هم نمی​دانست شورای امنیت برای چه منظوری در حال تشکیل است!
مشروح این مصاحبه را اینجا بخوانید.
/2929
کد خبر 249653

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امیدوار IR ۲۲:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
    38 2
    تورم رو حساب کنید ببینید حالا چند نفر میرفتن و نرفتن
  • محسن US ۱۰:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    8 31
    قیاس شما قیاس مع الفارق است . جرا که شرایط زمانی کاملا" متفاوت است .ثانیا" با این حجم مصاحبه ها و دیدارهای رئیس جمهور طبعآ" هماهنکی این دیدترها با ان تعداد قلیل امکان پذیر نیست.
  • ایلیا IR ۱۳:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    19 6
    عقده گشایی علیه فردی که امکان دفاع از خود را ندارد، نشان از میزان تعهد مصاحبه شونده به زیور اخلاق است. از عزیرن خبرآنلاین هم که ادعای اخلاق و حرفه ای گری دارند هم بعید می دانستم که به شیوه کیهان سرمایه های کشور را تخریب کند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین