یونایتد پرس نوشت: شبکه مدارس شیکاگو و راکفورد در ایلینویز در این باره پیش قدم شده و اعلام کردند بدلیل وجود نمک فراوان، همراه با رنگ مصنوعی و چربی غیر مفید در اسنک های ساخت کارخانه Frito-Lay با بیش از 20 سال تولید، از این پس توزیع و فروش چی توز فلفلی متعلق به این کارخانه ممنوع می شود.
کارشناسان قبلا نسبت به ایجاد سوء تغذیه در دانش اموزان مدارس امریکایی بدلیل استفاده از این اسنک هشدار داده بودند. کارشناسان همچنین گفته اند بدلیل نداشتن مواد فیبری در این اسنک ها بچه ها دچار مشکلات تغذیه ای نیز می شوند. در سال 2010 قانون مشابه ای در برخی مدارس وضع شده بود که یک خط در میان اجرا می شد اما اینکه با ورود اتحادیه های دانش آموزی به این موضوع، مسئله حادتر شده و قوانین جنبه سخت گیرانه تری به خود گرفته است. ریتا مدیر یکی از مدارس ابتدایی در کالیفرنیا نیز می گوید آنها به خصوص اسنک ها را مورد هدف قرار داده اند.وی می گوید ما هم شیرینی و هم چی توز را منع کرده ایم و با دیدن آن در وسائل کودکان آنها را مصادره می کنیم. وی تاکید کرد که هدف جلوگیری از ایجاد سوء تغذیه در دانش آموزان است.
منبع: یونایتد پرس
56602
نظر شما