شفقنا نوشت:

مسیحیان محافظه کار در روسیه لوگوی شرکت اپل را "ضد‌مسیحی" اعلام کردند.
محافظه‌کار روسی پیشنهاد استفاده از لوگوی صلیب شکسته را به جای لوگوی معروف شرکت اپل که "یک سیب گاز زده" است مطرح کرده اند.
این اقدام می‌تواند مشکلاتی را برای فروش محصولات شرکت اپل در روسیه بوجود آورد زیرا پارلمان این کشور که نمایندگان آن عمدتا ارتودکس هستند بررسی این پیشنهاد را آغاز کرده‌اند.
خبرگزاری اینترفاکس روسیه گزارش داد که چند گروه از فعالان ارتودکس از جمله کشیش‌ها بنا به دلایل مذهبی خواستار تغییر لوگوی اپل شده و آن را ضدمسیحی و موهن به عقاید خود دانسته‌اند.
اینترفاکس افزود: به گفته این فعالان در انجیل از "سیب گاززده" به عنوان نماد گناه اصلی نام برده شده در حالی که صلیب نماد پیروزی مسیحیت است.
با توجه به اینکه پارلمان روسیه در تدارک بررسی قانون آزادی مذهبی در این کشور است، این مسئله در برهه حساسی مطرح شده است. در صورتیکه این پیشنهاد به تایید پارلمان روسیه برسد، ارتودکس‌ها می‌توانند از شرکت اپل به جرم توهین به مقدسات مسیحیت شکایت کنند.

/30362

کد خبر 250583

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین