رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه تدبیر، تحریم‌ها را به فرصت تبدیل می‌کند، گفت: نبود اراده برای بها دادن به تولیدات داخلی در سطح به تولید داخلی آسیب وارد کرده است.

 علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نشستی با اعضای انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران انجمن، با بیان این که سازندگان تجهیزات صنعت نفت در شرایط مشکلی به سر می برند و این مساله مایه تأسف است، گفت: در مقطع کنونی ما چند مساله در کشور داریم که باید برای تحلیل و برطرف شدن این مسائل تولیدکنندگان این موارد را مدنظر داشته باشیم.
 رییس مجلس شورای اسلامی یکی از موارد پیش روی تولیدکنندگان را تحریم‌ها دانست و افزود: البته اگر با این مورد با تدبیر برخورد شود می‌توان از تحریم‌ها به شکل فرصت استفاده کرد.
 وی افزود: اگر مدیران تصمیم‌گیر بخواهند می‌توانند لایه‌های زیرین خود را وادار به تولید داخل کنند.
 رئیس مجلس با بیان این که مدیران در رأس امور باید به توان داخلی ایمان داشته باشند، یادآور شد: مهندسان مکانیک و برق کشور که در این رشته‌ها فعال هستند توانایی‌های بالایی دارند و باید به آنان اعتماد داشت.
 لاریجانی بی‌تدبیری را عامل اصلی مشکلات سازندگان تجهیزات نفت برشمرد و تصریح کرد: در این شرایط تحریم باید از شما سازندگان تجهیزات صنعت نفت حمایت شود و در مقابل شما هم باید صبر و حوصله به خرج دهید.
 رئیس قوه مقننه با تاکید بر این که باور بر این است که تحریم‌ها در شرایط کنونی فرصتی را برای تولید کشور فراهم کرده است، خطاب به حاضرین در جلسه گفت: شما اظهار داشتید که برخی از مشکلا‌تتان قانونی است که باید به شکل دقیق و ماده به ماده ایرادات خود را مطرح کنید تا به شکل طرح و لایحه در مجلس به آن رسیدگی شود.
وی یادآور شد: در تدوین مباحث تنقیحی باید توجه داشته باشید که پیشنهادهایی که بار مالی دارد براساس اصل 75 قانون اساسی مجلس اجازه طرح آن‌ها را ندارد، چرا که شورای نگهبان با آن مخالفت می‌کند از این رو اگر درخواست‌هایی از قبیل حذف مالیات‌ها، عوارض گمرکی و از این دست داشته باشد مجلس نمی‌تواند آن را طرح کند.
 لاریجانی تاکید کرد: درخواست‌های مطرح شده باید به شکل فازبندی باشد، در این راه کمیسیون انرژی و مرکز پژوهش‌های مجلس می‌تواند کمک شما باشند تا پس از کار کارشناسی ظرف مدت چند ماه ایرادات قانونی به مجلس ارائه کنید.
 رئیس قوه مقننه تصریح کرد: برخی دیگر از مسائلی که شما تولیدکنندگان دارید باید به شکل فوریتی حل شود و با دستوراتی فوری به شکل مقطعی برای برطرف شدن آن‌ها صادر کرد البته در شرایط کنونی کشور دچار یک بی نظمی ساختاری است که باید تا مدتی آن را تحمل کرد تا در آینده این ساختار اصلاح شود.
در این نشست برخی از اعضای انجمن سازندگان تجهیزات نفتی سخنانی را مطرح کردند که تامین ارز خرید مواد اولیه، تعدیل قراردادهای گذشته براساس شرایط روز کشور، پرداخت منظم و به موقع مطالبات ریالی معوق، ارجعیت دادن به سازندگان در تامین تجهیزات در مقابل خارجی‌ها و تحریم به عنوان شرایط ضرب‌الاجل در قراردادها لحاظ شود.
/27212
کد خبر 251194

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 12
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علیرضا IR ۱۷:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۴
    16 2
    تا قیمت دلار پایین نیاد تولید کنندگان کشور جون نمیگیرند.دلیش اینه که تااگر قیمت ارز پایین بیاد تولید کننده هم میتونه مواد اولیه اش را با نرخ کمتری وارد کند هم بدلیل تقویت ارزش پول ملی وقدرت خرید نیازی به افزایش حقوق کارگرانش نمیبینددرنتیجه قیمت تمام شده کالاهایش بشدت پایین می آید در نتیجه بعلت افزایش قدرت خرید مردم میتواند تولیدش را به حداکثر برساند وحتی به صادرات فکرکند.پس اول دلار را به هزارتومان برسانید اثرات بسیار مثبتش را برتولیدخواهیددید.نگران واردات نیز نباشیدتولیدکننده اگر سود خوبی کند کیفیت را نیز افزایش خواهد داد وملت خودبخود ایرانی میخرند واحتیاج به توصیه نیز ندارد.من خودم دوازده ساله یک یخچال ایرانی با مارک سلین دارم با صدتا خارجی عوض نمیکنم.
    • تولید کننده IR ۰۲:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
      2 2
      عزیز جان اگه با حذف قوانین دست و پا گیر و هچنین کمی و فقط کی حمایت به تولید داخل کمک بشه چه فرقی داره که قیمت دلار چند باشه. امضا: یک تولید کننده .
  • بدون نام IR ۱۸:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۴
    59 1
    درست میفرمایید شما من یکی که از کارخونه ای تو شهرم ابتدا اخراج شدم به همراه 25 نفر کارگر دیگه و الان هم شنیدیم که اعلام ورشکستگی کرده و ما که تو کارخونه بودیم قشنگ درک میکردیم که تحریم ها و گرون شدن دلار داره چه به سرمون میاره مطمئن باشید این تحریم ها و گرون شدن دلار تمام کسایی که به صورت خصوصی یه کارخونه داشتن و غیر از اون پشتوانه ای نداشتن یا کارگراشونو اخراج کردن یا کار رو تعطیل کردن
  • حمید IR ۲۰:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۴
    16 0
    با این همه فرصت چکار کنیم؟
  • بدون نام IR ۲۱:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۴
    14 0
    برادر بزرگوار جناب اقای لاریجانی متاسفانه ما هنوز گندم و غذای دام از خارج وارد میکنیم ، چگونه چنین فرمایشی میکنید هر روز هم کارخانه ای بسته و کارگران بی کار می شود حتما در محله شما اینگونه نیست
  • محمد IR ۲۳:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۴
    17 0
    آقاي لاريجاني توليد در كشور ما وابسته به مواد اوليه وارداتي است پس توليد بي توليد چيزي شبيه مونتاژ پس افزايش نرخ دلار يعني....
  • بدون نام IR ۰۰:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    18 1
    چه تولیدی با این اقتصاد بی ثبات؟
  • عاشق ایران IR ۰۰:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    17 0
    آقای لاریجانی چرا اینجور میگید؟آهن که یکی از مواد اولیه مهم صنعته بالاتر از 2000 رفته تازه نمیفروشند. با این قیمتای بالا چی تولید دلارو اعلام میکنه دوهزار و پانصد و خورده ای به 8 تا اولویت میدند.به خدا اگه بدند.بابا دلار تو صرافی ها امروز 3600 بود تازه به آشناها میفروختند.بس کنید این حرفاتونو.اگه میتونید کاری بکنید.
  • عبدالله US ۰۱:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    4 0
    عجب!!!!!!!!!!!!!!!!
  • بدون نام US ۰۲:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    6 1
    آقای لاریجانی بهتر نیست با مذاکره و اجازه بازدید قضیه تحریم حل بشه و اگر طرف های مذاکره خواستن راه نیان دستشون برای همه رو بشه.اینهایی که شما فرصت بهشون میگین فرصت های منفی هست .فرصت برای از بین رفتن تولید و تولید نشدن یعنی تعطیلی کارگاه و کارخانه واین یعنی بیکاری و از دست دادن شغل یعنی فقرو نهایتا نابودی .پس لطفا قدری بیشتر به گفتگو فکر کنید
  • nima IR ۰۹:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    7 1
    آخه چه فرصتی ظاهرا اصلا تو ایران نیستن یا شایدم دارن درباره کشوره دیگه ای صحبت می کنن
  • بدون نام IR ۱۰:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    3 0
    تحریم دشمن نمی بایست فرصتی برای تولید داخلی به حساب آید بلکه این فرصت قبل ازاین باید توسط قانون گذاران کشور ایجاد می شد !! قبل از ورشکستکی تولید داخل ! مثل اینکه جای دشمن و دوست عوض شده است که چنین می فر مایند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین