ایسنا نوشت:

سلول‌های بنیادی شبه عصبی گرفته شده از بافت عضلانی در مدل حیوانی می‌توانند گزینه مؤثری برای درمان بیماری‌های عصبی باشند.
 

 محققان دانشگاه ویک فارست به تازگی توانستند با گرفتن سلول‌های پیش‌ساز عصبی از ماهیچه اسکلتی موش‌های بالغ در شرایط آزمایشگاهی، امیدهای جدیدی برای درمان اختلالات عصبی، تومورهای مغزی، آسیب طناب نخاعی و سایر بیماری‌هایی از این قبیل ایجاد کنند.
محققان با مشاهده آزمایشات خود افزودند: این سلول‌ها نه تنها در مغز جان سالم به در بردند، بلکه به منطقه‌ای از مغز نیز مهاجرت کردند که سلول‌های بنیادی عصبی از آن سرچشمه گرفته‌اند.
نتایج حاصل از این تحقیق نشان می‌دهد: در حال حاضر بیماران مبتلا به گلیوبلاستوم و یا سایر تومورهای مغزی گزینه‌های نسبتاً اندکی برای درمان دارند و این یافته‌ها می‌تواند در آینده باعث ایجاد داروهایی نه تنها برای تومورهای مغزی، بلکه برای سایر بیماری‌های عصبی نیز باشد.
نتایج دیگر این تحقیق حاکیست: بهبود انحطاط مغز و ضایعات تروما به سلول درمانی بستگی دارد و با استفاده از این مطالعه می‌توان از سلول‌های بنیادی عصبی مغز و نخاع بدون آسیب رساندن به بافت اهداکننده محافظت کرد.
به گفته محققان بافت عضله اسکلتی که 50 درصد از بدن را تشکیل می‌دهد، به راحتی در دسترس بوده و نمونه‌برداری از آن نسبتاً بی‌ضرر است؛ بنابراین می‌تواند یک منبع جایگزینی از سلول‌های شبه عصبی باشد و به طور بالقوه برای درمان بیماری‌های عصبی مورد استفاده قرار گیرد.
301301

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 252143

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =