۰ نفر
۲۹ مهر ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۷

فارس نوشت:

اعضای جریان 14 مارس بعد از نشست هماهنگی سران خود در اقدامی مشکوک خواستار استعفای دولت لبنان شده و انگشت اتهام را به سمت سوریه نشانه رفتند.
به گزارش پایگاه خبری المنار، شخصیت‌های مطرح جریان 14 مارس بعد از نشست هماهنگی که در پی انفجار تروریستی بیروت و کشته شدن وسام الحسن رئیس اداره اطلاعات امنیت داخلی لبنان برگزار کردند، لبه تیز انتقادات خود را به سوی دولت میقاتی گرفته و وی را مسئول خون وسام الحسن خوانده و از او خواستند تا استعفا دهد.

14 مارس در بیانیه رسمی خود که احمد الحریری دبیرکل حزب قرائت کرد، مدعی شد که ابقای دولت در سمت خود حمایت از مجرمان به شمار می رود.

14 مارس در زمان آغاز به کار دولت میقاتی به صورت رسمی اعلام کرده بود که از هیچ کاری برای ساقط کردن دولت وی فروگذار نخواهند کرد.

درخواست استعفای دولت از سوی 14 مارس در حالی مطرح می شود که اقدام عاقلانه و در راستای منافع لبنان در فضای کنونی تقویت نقش دولت و ارتش و نیروهای امنیتی برای جلوگیری از آشوب و هرج و مرج داخلی در این کشور است تا در حد امکان از تاثیرات منفی این اقدام تروریستی بر فضای امنیتی لبنان در آستانه انتخابات بکاهد.

این بیانیه یکی از اهداف ترور الحسن را کشاندن لبنان به فتنه ای بزرگ دانسته و سوریه و عاملان داخلی آن و هم پیمانان منطقه ایش را عامل این اقدام قلمداد کرده و مدعی شد که باید با این توطئه ها مقابله کرد.

اتهام زنی عجولانه 14 مارس به سوریه نیز در شرایطی صورت می گیرد که تحقیقات قضایی در مسیر شناسایی جزئیات این اقدام تروریستی هنوز در آغاز راه است.

ادعای 14 مارس در زمینه مقابله با توطئه منطقه ای علیه لبنان در شرایطی است که جوانان المستقبل که از مهم ترین احزاب این جریان به شمار می‌روند، با ریختن به خیابان ها اقدام به ایجاد ناامنی و بستن راههای اصلی در بیروت و سایر شهرهای لبنان کرده و بر عمق بحران امنیتی در لبنان افزوده اند.

سعد الحریری نخست وزیر برکنار شده لبنان در اولین اظهارات مدعی شده که بشار اسد رئیس جمهور سوریه مسئول ترور سرهنگ لبنانی است.

ولید جنبلاط رئیس حزب سوسیالیست ترقی خواه دروزی لبنان نیز که از رهبران 14 مارس است، تاکید کرده درباره ترور وسام الحسن نیز باید مسیر رفیق حریری را پیگیری کنیم.

وی سوریه را متهم به این حمله کرده تا ذهن ناظران به یاد ماجرای ترور رفیق حریری و سناریوی آمریکایی-عربستانی سال 2006 برای منزوی کردن مقاومت بیافتد.

رهبر سلفی‌های لبنان نیز به صف جریان سکولار 14 مارس پیوسته و از دولت خواسته تا کناره گیری کند.

سمیر جعجع رئیس نیروهای لبنانی نیز تاکید کرده که این عملیات توسط میشل سماحه وزیر اطلاع رسانی سابق لبنان که از چهره‌های نزدیک به مقاومت است، طراحی شده است.

این درحالی است که میشل سماحه چندی پیش توسط دستگاه امنیتی دستگیر شده بود و طی ماه های گذشته عملاً از عرصه سیاسی فاصله داشت.

دوری شمعون از رهبران 14 مارس و رئیس حزب ملی گرای لیبرال نیز به سرعت دمشق را متهم به دست داشتن در این حمله کرده است.

شبکه‌های تلویزیونی مخالف مقاومت از جمله العربیه، بی‌بی‌سی، الجزیره، او تی وی و المستقبل هم حمله رسانه‌ای شدیدی را علیه 8 مارس و سوریه آغاز کرده‌اند.

26149

کد خبر 252163

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین