ترکیه با ادعای اصابت دو گلوله توپ به خاک این کشور ازسوی سوریه ، امروز(جمعه) به عنوان اقدام مقابله به مثل، هدفهایی را درخاک سوریه با آتش توپخانه بمباران کرد.
به گزارش ایرنا، شبکه خبر تلویزیون دولتی ترکیه لحظاتی پیش با کد فوری این خبر را منتشر کرد و افزود : دو گلوله توپ ازسوی سوریه به استان مرزی حاتای اصابت کرد و ترکیه نیز بلافاصله براساس ˈقواعد تعاملˈ که پیشتر اعلام کرده بود، مقابله به مثل کرد.
این شبکه خبری افزود: گلوله های توپ به یک منطقه خالی از سکنه در استان حاتای اصابت کرد و تلفات جانی و مالی در بر نداشت.
این گزارش می افزاید:جنگنده های ترکیه همچنان برای کنترل امنیت مرزهای این کشور سرگرم پرواز درمنطقه هستند.
اصابت چند گلوله توپ و خمپاره به منطقه آکچاقلعه ترکیه که منجر به کشته و زخمی شدن شماری از شهروندان این کشور شد، با واکنش ترکیه روبه رو شد و این کشور تهدید کرده است در صورتی که چنین حوادثی تکرار شود، پاسخ شدیدتری خواهد داد.
26149
نظر شما