گاهی سفر رفتن بسیاربیشتر از هزینه ای که پیش بینی کردیم می شود.

برای مثال کاملیا در این مورد برای خبر آنلاین نوشته:چرا قیمت اجناس بوفه فرودگاه امام خمینی(ره) بسیار بیشتر از داخل شهر است شاید خرید اجناس با این قیمت های سر سام آور برای خارجی ها مناسب باشد اما برای خودمان بسیار گران است و اصلا به صرفه نیست بهتر است کمی منصفانه در این مورد رفتار کنیم.
واما کاشانی حیدری مدیر روابط عمومی فرودگاه بین اللمللی امام خمینی(ره)در پاسخ به سوال مطرح شده گفت:اجناس موجود در بوفه فرودگاهها توسط ادارات بازرگانی هر فرودگاه نرخ گذاری می شود که این قیمت ها هم مطابق با استاندارد است وهرگز بر اساس میل شخصی اجناس قیمت گذاری نمی شوند.کاشانی هم چنین در ادامه گفت:اگر اجناس در داخل فرودگاه گران تر از اجناس داخل شهر است برای این است که بهر حال آوردن اجناس از نقاط مختلف به این فرودگاه هم سخت است و هم هزینه بر بنابراین طبیعی است که اجناس در این مکان کمی گرانتر به نظر برسند اما با این حال ادارات بازرگانی فرودگاهها اجناس را نرخ گذاری می کنند.
45236
 

کد خبر 252856

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۰:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
    19 0
    از نرخ کرایه ظالمانه هم بگویید لطفا.... آقای راننده تاکسی هر چقدر تیغش میبره، از مسافر خسته و خواب آلود میگیره،،،،، انگار که داره انتقام سفر نرفتن خودشو از یکی دیگه میگیره
  • بدون نام US ۲۲:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
    18 0
    رانی 800 تومنی در فرودگاه داخلی(مهر آباد) 1500 تومن!!!!!!!!! منصفانه است نه؟ و البته 700 تومن هم هزینه آوردن به فرودگاه
    • بدون نام IR ۰۰:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۴
      11 0
      خوب با خودشان می گویند اینا که می روند خارج حتما پولدارند!!!!پارسال( در ایام ارزونی)در فرودگاه امام یک ساندویچ ساده کالباس گرفتم به قیمت 7000 تومان. تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل............
    • بدون نام IR ۰۶:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۴
      0 0
      اگه آوردن اجناس به فرودگاه با این فاصله 20-30 کیلومتری اینقدر هزینه دارد، پس چرا در کرج و شهریار و پرند اجناس اینقدر گران نیست؟
  • دلال مرکزی US ۲۳:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
    17 0
    همیشه مسولین حرف درست را میزنند، در یک کافی شاپ انچنانی در داخل شهر تهران یک فنجان نسکافه دست ساز مخصوص را 2000 تومان میگیرند و در فرودگاه امام یک فنجان نسکافه معمولی را 3500 تومان. کاملا" منصفانه است ، ولی از آنوری که مسولان میبینند. تازه 55000 تومان عوارض خروج میدهیم ولی سرویسهای بهداشتی حتی دستمال کاغذی ندارند و بوی ادرار که همه جا را غرق در خود کرده است. ولی نطر مسولین از اونور همه چیز هالی و همهجا بوی گل رز میدهد.
  • حسام US ۰۶:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۴
    5 0
    این پاسخ بسیار آبکی‌ بود. چطور قیمت کالا در شهرهای اطراف فرودگاه (مانند قم، رباط کریم، ساوه) که از تهران فاصله دارد و شاید توزیع آن سخت تر باشد ارزن تر از فرودگاه امام است؟
  • حسام IR ۰۸:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۴
    4 0
    هيچ چيز در فرودگاه امام كه دروازه ورود به كشورمان است، استاندارد تيست.
  • حمید IR ۲۳:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۴
    3 0
    بین راهها که نگو! چند روز پیش از مجتمع مهتاب بین راه قم عطری که همه جا گرمی 500 تومنه دیدم میفروشه 2000 تومن!!! البته از ریشه خرابه چون روی اجاره ها هم هیچ نظارتی که نیست بعضیها مجبورند اجاره رو با گرانفروشی جبران کنند
  • محسن IR ۱۰:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۶
    1 0
    چون اجاره عرفه ها بسیار بالاست عرفه داران با هماهنگی مسؤولین فرودگاه و با گران کردن کالاها به مسافران و همراهانشان اجحاف می کنند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین