۰ نفر
۱ آبان ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۲

آتش سوزی خودروی سواری در میدان رسالت با تلاش رانندگان تاکسی به سرعت خاموش شد.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از پایگاه خبری 125، در پی وقوع آتش سوزی در خودرو سواری شاهدان با سامانه 125 تماس گرفتند و ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران زنگ ایستگاه 71 را ساعت 8:01 صبح امروز به صدا درآورد و آتش نشانان بلافاصله بسوی محل حادثه در ضلع شمالی میدان رسالت حرکت کردند.
علی خلیق فرمانده آتش نشانان با اشاره به همکاری رانندگان تاکسی در خاموش کردن آتش سوزی خودرو سواری گفت: در محل مورد نظر یک دستگاه خودرو سواری پراید دیده می شد که از قسمت موتور دچار آتش سوزی شده بود که قبل از رسیدن آتش نشانان توسط رانندگان تاکسی و با استفاده از خاموش کننده دستی اهدایی سازمان آتش نشانی خاموش شده بود. وی خاطرنشان کرد: نیروهای عملیات به محض رسیدن اقدام به بازدید و ایمن سازی خودرو کردند.
خلیق درباره علت آتش سوزی افزود: این آتش سوزی در اثر اتصالی سیم کشی خودرو سواری ایجاد شده بود.
گفتنی است: خاموش کننده های دستی استفاده شده در این حادثه توسط سازمان آتش نشانی شارژ رایگان خواهد شد و به این راننده وظیفه شناس نیز هدیه ای از طرف سازمان آتش نشانی اهدا خواهد شد.
301282

کد خبر 252906

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین