یک عضو هیات رییسه کمیسیون اجتماعی معتقد است که اگر سن بازنشستگی کاهش یابد به تدریج کسانی که مسئولیتهایی را بر عهده دارند میتوانند این مسئولیتها را واگذار کرده تا نیروی جوان وارد چرخه کار شود.
محمداسماعیل سعیدی با اشاره به ضرورت تجدیدنظر در قانون تامین اجتماعی، اظهار کرد: در مسیر اجرا، قوانین خواه یا ناخواه با مشکلاتی مواجه میشوند که این مشکل یا در قوانین است یا در آییننامه که باید مورد تجدیدنظر قرار گیرد.
وی افزود: در مقوله اجرا که دولت مسئولیت آن را بر عهده دارد باید موضوعات و مشکلات را به دقت مورد ارزیابی قرار دهد و اگر خلأ قوانین و یا آییننامهای وجود دارد آنها را اطلاع دهد تا مورد بررسی بیشتری قرار گیرد.
این عضو هیات رییسه کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به افزایش سن بازنشستگی، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط فعلی کشور که بیکاری یکی از معضلات آن است درست در نقطه مقابل افزایش سن بازنشستگی، کاهش آن میتواند اثرات مفید و مطلوبی بر جا بگذارد چرا که هماکنون نیروی جوان بسیاری در کشور وجود دارد که نیاز است وارد چرخه کار شوند.
سعیدی تصریح کرد: بنابراین باید اینگونه تصمیم گرفته شود که همزمان با ورود نیروی جوان به مشاغل، باتجربهها و کسانی که مسئولیتهایی را بر عهده دارند به تدریج این مسئولیتها را واگذار کنند که این چرخه به درستی به فعالیت خود ادامه دهد.
وی با بیان اینکه اشتغال یکی از مهمترین مسائلی است که باید مسئولان به آن توجه کنند، اظهار کرد: با تامین اشتغال برای جوانان و ورود آنها به عرصه کار و تولید به طور قطع بسیاری از مشکلات کشور حل میشود و سایر مسائلی که با نحوه قوانین یا اجرا وجود دارد میتواند توسط مسئولان پیگیری شود.
سعید مرتضوی، رییس سازمان تامین اجتماعی چندی پیش اعلام کرد که پیشنویس قانون تأمیناجتماعی با اخذ نظرات و دیدگاههای صاحبنظران تهیه و بزودی به هیأت دولت ارائه میشود تا پس از بررسی و تصویب به صورت لایحه به مجلس شورای اسلامی ارسال شود.
مدیرکل فنی درآمد سازمان تامین اجتماعی نیز چندی پیش با اعلام «افزایش سن بازنشستگی» در قالب بازنگری در قانون تامین اجتماعی، این اقدام را یک ضرورت خواند، چرا که سن بازنشستگی موجود براساس امید به زندگی در سال 56 تعیین شده است و با افزایش سن امید به زندگی نیاز است برای جلوگیری از ورشکستگی سازمان تامین اجتماعی، تغییراتی در قالب افزایش سن بازنشستگی منظور شود.
47301
نظر شما