رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می گوید ایرانیان ربوده شده در سوریه در سلامتی کامل قرار دارند و امیدواریم آنچه در لیبی اتفاق افتاد به زودی تکرار شود.

به گزارش خبرآنلاین علاالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پنجمین روز برگزاری نوزدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها از غرفه خبرآنلاین بازدید کرد.
بروجردی در حایشه این بازدید در گفت وگو با خبرآنلاین در واکنش به اظهارات اخیر نتانیاهو درباره حمله به ایران گفت: این اظهارات نشان می دهد نتانیاهو در رابطه با فعالیت مغزی و حافظه خود دچار مشکل مشکل جدی است چرا که آنها در برابر یک تشکل کوچک نظامی و چریکی عملا دچار بحران شده اند و در جنگ 33 روزه عملا رژیم صهیونیستی از یک تشکل غیر مسلح با تمام امکانات گسترده و به عنوان مدعی داشتن چهارمین ارتش قدرتمند دنیا شکست خوردند.
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی با بیان این که اظهارات اخیر نتانیاهو نشان می دهد ارزیابی نتانیاهو از توانمندی رژیم صهیونیستی وهمی و خیالی و باطل است، تاکید کرد: حافظه مردم منطقه و جهان هیچگاه شکست این رژیم را در برابر حزب الله لبنان فراموش نخواهد کرد.
وی ادامه داد: موجودیت نامشروع سیاسی رژیم صهیونیستی با کمک های مالی آمریکا و اروپا گره خورده است و آنها باید وانمود کنند دچار بحران و مشکل امنیتی هستند و از کنار این ایجاد تصوری که در دنیا ارائه می کنند بتوانند کمک های هنگفت میلیاردی آمریکایی ها را جذب کنند و این موضوع
بروجردی افزود: علت این که آنها مرتب تلاش می کنند که وضعیت منطقه را بحرانی نشان دهند و نمی خواهند منطقه به طرف آرامش برود چه در ارتباط با سوریه و چه در ارتباط با باقی مناطق از جمله بحث هسته ای ما دلیل اصلی این نکته است که آنها نمی خواهند کمک های مالی غرب را از دست بدهند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره زمان مذاکرات آتی ایران و 5+1 اعلام کرد: زمان مذاکرات ایران و 5+1 را دکتر جلیلی با اعلام موافقت خود اعلام می کنند ولی اصل مذاکره را به این دلیل قبول داریم که آمریکایی ها به طور مستمر مطالب دروغی را عنوان می کنند و در ذهنیت گروه 5 +1 شبهه ایجاد می کنند و در این مذاکرات ما این موفقیت را داریم که شبهه زدایی کنیم و اطلاعات غلط امریکا را خنثی کنیم.
وی با تاکید بر این که مذاکرات با 5+1 از این نظر مفید است که اطلاعات غلط آمریکا خنثی می شود، گفت: اما در هر صورت نباید اجازه داد که شاهد مذاکرات مستمر از یک طرف باشیم و در واقع از طرف دیگر هم این ها تحریم های خودشان را ادامه بدهند و باید در مذاکرات آتی به جد دنبال رفع تحریم ها باشیم.
نماینده مردم بروجرد با بیان این که غربی ها به این جمع بندی رسیده اند که ایران کشوری نیست که با تحریم از سیاست خودش عقب نشینی کنند، تصریح کرد: بخش قابل توجهی از سیاستمداران غربی جمع بندی شان این است که این روند روندی نیست که بتواند آنها را به نتیجه برساند.
وی همچنین موضوع مذاکره مستقیم ایران و آمریکایی ها را شگرد تبلیغاتی آمریکایی ها برای تاثیرگذاری روی افکار عمومی مردم این کشور و کسب آرا بیشتر خواند و گفت: آمریکایی ها می دانند که مذاکره با امریکا برای ما خط قرمز است و اگر بخواهیم مذاکره کنیم بر اساس منافع ملی خود و در شرایطی که ایران در موضع قدرت باشد خواهید بود.
بروجردی تاکید کرد: فکر نمی کنم هم اکنون شرایط مناسبی برای مذاکره مستقیم ایران و آمریکا باشد چون آمریکایی ها مستمر علیه ایران فعالیت می کنند و این سیاست های خصمانه همخوانی ندارد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین درباره آخرین وضعیت ایرانیان ربوده شده درسوریه گفت: بر اساس اظهارات سفیر ایران در دمشق آنها در سلامتی کامل قرار دارند و تلاش خستگی ناپذیر ارگان های ذی ربط هم برای آزادسازی آنها به صورت فعال ادامه دارد و امیدواریم آنچه در لیبی اتفاق افتاد به زودی تکرار شود.
/27295
 

کد خبر 255365

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۱:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۳
    2 43
    سیاست آمریکا دراین مور سیاست دو سر برده.با تحریم،به مردم فشار اقتصادی میاره و همزمان حرف از مذاکره میزنه.که این فشار از داخل به داخله.یعنی کاری میکنه که مردم یک کشور،به قول آقای فردوسی پور به طور کاملا خودجوش به دولتشون فشار بیارن،برای این که اون دولت مجبور بشه حتی در شرایط ضعف از تحریم سنگین(که قاعدتا هیچ کشوری در این شرایط مذاکره نمی کند)،پای میز مذاکره بنشینه.و اگر هم پای میز مذاکره نشینه،در این صورت هم آمریکا،موفق به ایجاد نارضایتی گسترده در بین مردم میشه و این فکر که:دولت به فکر مردم نیست. که در این شرایط همزمان مردم رو به چند دسته( ی احتمالا موافق و مخالف آمریکا) تقسیم می کنه. که این یعنی نفوذ هر چند کم ولی موثر به درون مردم. بدلیل کمبود کاراکتر بقیه ش رو در کامنت بعدی مینویسم.
  • بدون نام IR ۰۱:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۳
    2 3
    و وقتی که مردم به چند دسته تقسیم بشن،سیاستمداران کشور هم به تبع چند دسته میشن.سیاستمداران،که مسیر حرکت یک کشور رو تعیین می کنن.پس میبینیم که با مذاکره یا بذون مذاکره،وفقط با حرف زدن ازمذاکره،امریکا به مقداری از هدف خودش میرسه، که این حصول به هدف میتونه حداقلی یا حداکثری باشه.حالا به نظر شما چطور باید با سیاست فشار از داخل به داخل(بخوانید مهندسی فشار)مقابله کرد و از تاثیر این فکر که:«حکومت به فکر مردم نیست»جلوگیری کرد؟آیا راهی جز آگاهی دادن به مردم وجود داره؟شما نشانه ای از آگاهی دادن به مردم رو بین بعضی مسولین مهم می بینین؟البته شاید اول باید به خود این مسولین،آگاهی ازوضع موجود داده بشه.به هر حال باید دوطرف این جنگ مخفی رو خوب شناخت و عاقلانه عمل کرد. لیبرال دمکراسی یا اسلام؟یا اسلام سکولار

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین