سید جلال فیاضی

برای استمرار آرامش بازار ارز؛ سوال از رئیس جمهور را پس بگیرید!
1- سیاست‌های دولت برای تامین ارز مورد نیاز تولیدکنندگان و واردکنندگان از طریق مرکز مبادله ارزی بتدریج آثار مثبت خود را آشکار می‌کند و فضای بازار ملتهب ارز به سمت آرامش پیش می‌رود. طی روزهای اخیر فاصله بین نرخ ارز مبادله‌ای و بازار آزاد به پایین‌تر سطح پس از دوره کوتاه التهاب ارزی رسید و ارز آزاد در روزهای اخیر با نرخ کمتر از 3000 تومان در بازار آزاد معامله می‌شود و با توجه به افزایش عرضه ارز در بازار نسبت به تقاضا، پیش‌بینی می‌شود روند کاهشی نرخ ارز ادامه یابد و دوره آرامش در بازار استمرار یابد.
2- دومین سوال نمایندگان مجلس شورای اسلامی از رئیس جمهور طی روزهای اخیر از سوی هیات رئیسه اعلام وصول شد و به آقای احمدی‌نژاد برای پاسخگوئی ابلاغ گردید. سوال و استیضاح حق نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی است و آنها که نسبت به مشکلات مردم نگران هستند نگرانی خود را از طریق سوال به دولت ابلاغ کرده‌اند و انتظار دارند با پاسخ‌های منطقی رئیس جمهور، هم ابهامات مرتفع شود وهم مردم و نمایندگان در جریان سیاست‌های دولت قرارگیرند. محور اصلی پرسش‌های نمایندگان نیز حول محورهای التهابات ارزی و مشکلات ناشی از آن است و به گمان آنها استفاده از این حق قانونی می‌تواند به آرامش بازار و کاهش مشکلات مردم کمک کند.
3- اگرچه در پی سخنان رهبر انقلاب و تاکید ایشان بر حفظ آرامش سیاسی جامعه، انتظار می‌رود فضای مجلس و اظهارات نمایندگان و پاسخ‌های رئیس جمهور در چارچوب قانون و با رعایت ملاحظات فضای سیاسی کشور باشد ولی تجربه دور نخست سوال نمایندگان بسیاری از دلسوزان انقلاب را نگران جلسه طرح سوال از رئیس جمهور نموده و تنش و التهاب در این نشست را اجتناب ناپذیر می‌دانند.
4- تردیدی نیست که در صورت ایجاد تنش در جلسه طرح سوال، موج التهاب آن سریعا به جامعه منتقل خواهد شد و این التهاب می‌تواند بر آرامش موجود در بازار تاثیر منفی بر جای گذارد و موج دیگری از بی ثباتی در بازار را پدید آورد. نگاه خوشبینانه به این نشست و اظهار امیدواری و توصیه به طرفین برای رعایت ملاحظات جامعه نیز نمی‌تواند ریسک آن را توجیه کند.
5- پیشنهاد می‌شود با توجه به آرامش موجود در بازار ارز- که در واقع هدف نمایندگان از طرح سوال نیز همین است- نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی از حق قانونی خود به نفع آرامش فعلی بگذرند و امکان استمرار این فضا را فراهم کنند. این تصمیم به نفع ملت و در جهت مصالح ملی است و می‌تواند امیدها را برای استمرار یک فضای آرام در اقتصاد کشور افزون سازد . این آرامش قطعا به فضای همدلی سیاسی در کشور کمک خواهد کرد و امکان همکاری بیشتر قوا را برای حل مشکلات مردم فراهم می‌کند و بنظر می‌رسد انتظار و مطالبه مردم و رهبری نیز باشد.

/2727

کد خبر 256286

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۶:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۶
    71 2
    آقای فیاضی این کاهش تقاضا برای ارز علت نامشخص بودن قیمت است کسانی که قبلا تقاظ ارز داشتن حالا به هزار دلیل نمی توانند تجزیه و تحلیل کنند که آینده چه قیمتی خواهد شد مانند آنهای که مسافرت می رفتن (مبلغ زیادی نبود)ولی آنهای که وارد کننده بودن ولی در جدول اولویت فعلی نیستن ما چند ماه دیگراگرکالا وارد نشود جنس نداریم و اگر وارد شود ارز قیمتش میره بالا چون تقاظ بالا می رود ما امار نداریم یا ندادیم آماری که تقاظ کنندگان ارز قبلا چه کسانی و چه مقدار بود و تامین شدن ارز اینهااز چه منبعی بوده
  • بدون نام IR ۱۶:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۶
    123 4
    شما مطمئنید که مطالبه مردم پس گرفتن سوال نمایندگان از رئیس جمهور است؟؟ ""لطفا"" از طرف مردم حرف نزنید. در ضمن این آرامشی که شما می گویید کجاست؟ می شود آدرس محله تان را بدهید؟ احتمالا قیمت انواع کالاها در مغازه های سر کوچه شما ارزان است! دلار هزار تومانی شد 4000تومان و حالا که شده 3000تومان شد آرامش؟ آقای "سید جلال فیاضی" در ایران زندگی می کنید؟ حقوقتان چقدر است؟ احتمالا نه جوانی هستید که با مدرک فوق لیسانس بی کار باشد، نه جوانی با حقوق چندرغاز هستید که بخواهد با آن خانه بگیرد و ازدواج کند و خانواده تشکیل دهد، نه کارمند یا بازنشسته هفت سر عائله اید که این گرانی به شما فشار آورده باشد، نه دختر دم بخت داری که در پی تهیه جهاز او باشی و نه ...! مرد حسابی تو از کدام قماشی که از آرامش حرف می زنی؟؟
    • بدون نام IR ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۷
      1 3
      قاعدتا وقتی که کسی بازنشسته میشه خودش میمونه و خانمش و احتمالا یکی یا دو تا بچه اما کارمند باز نشسته با هفت سر عائله دیگه اخرشه !!!
  • حسن IR ۱۸:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۶
    101 3
    جناب قاضی آیا سوال از رئیس جمهور اینهمه ترس دارد. مگر شما نماینده ملت نیستید آیا وظیفه خطیرتان را فرموش کرده . رئیس جمهور اگر اشتباه کرده باید پاتسخگو باشد و اگر وظایفش را درست انجام داده چرا نگران سوال از ایشان هستید!!!!! آن که حساب پاک است محاسبه چه باک است
  • بدون نام IR ۱۸:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۶
    101 2
    مرد مومن چه آرامشی؟؟؟؟؟ دلار 3000 تومتنی آرامشه؟؟؟ تازه اگه 1000 تومنم بشه چه تضمینی هست که قیمت های داخلی برگرده؟؟؟ در ضمن شما یک نفرید پس از طرف مردم حرف نزنید.
  • محمد IR ۲۰:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۶
    23 2
    آقای فیاضی لطفا نظرات شخصی خود را به نام خواست مردم بیان نکنید. ضمنا آرامشی که از آن صحبت می کنید هم نظر شخصی خودتان است و من به عنوان عضوی از جامعه با نظر شما مخالفم اما برخلاف شما به جای سایر اعضای جامعه نظر نمی دهم. نمی دانم واقعن می توان امثال جنابعالی را نماینده ی مردم خواند یا نه؟ قضاوت را به خود مردم می سپارم.
  • مینو IR ۲۰:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۶
    28 2
    هر وقت قیمت دلار ( همان کاغذ پاره ) رو به 900 تومان زیر 1000 تومان رسید و قیمت سایر کالاها به قیمت های قبلی خود برگشت انوقت صحبت از آرامش بازار کنید جناب آقای فیاضی
  • دلسوز وطن IR ۰۶:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۷
    9 0
    آقای فیاضی این گونه صحبتها دوره اش گذشته ، مردم نسبت به قبل فهمیده تر و آگاهی آنها از نیت حرف های شما بالاتر از چیزیست که فکر می کنید، باید مسبب این گرانی و بیچارگی مردم را رسوا کرد.
  • حامد IR ۰۷:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۷
    8 0
    استمرار در کدوم آرامش؟
  • بدون نام IR ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۷
    9 0
    اتفاقااین آرامش بعلت سوال ازرئیس جمهوراست.
  • بدون نام CA ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۳
    0 0
    پس چه گونه بود که بلافاصله بعد از خبر پس گرفتن سؤال، ارز در بازار آزاد دوباره بالا رفت؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین