ایسنا نوشت:

یک نماینده سابق مجلس گفت: اگرچه طرح سوال از رییس جمهور از حقوق نمایندگان است، در شرایط کنونی، مطرح کردن آن را صلاح نمی‌دانم، چون بر تنش جو سیاسی مملکت اضافه می‌کند.
حسن غفوری‌فرد با بیان این که نمایندگان هروقت بخواهند می‌توانند از اختیارات خود استفاده کنند، اظهار کرد: طرح سوال از رییس جمهور از اختیار نمایندگان است.
وی با بیان این‌که نمایندگان مجلس برای طرح سوال از رییس جمهور به لحاظ قانونی با مشکلی مواجه نیستند، تصریح کرد: با توجه به بیانات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر این‌که «اگر کسی تا قبل از انتخابات تنش‌آفرینی کند، خیانت کرده است»، به لحاظ مصلحت و شرایط مملکت، طرح سوال از رییس جمهور تا حدودی در مجلس تنش ایجاد می‌کند که این تنش به جامعه نیز کشیده خواهد شد؛ چراکه شاهدیم نمایندگان مجلس دو گروه شده‌اند و حتی در میان اصولگرایان برخی موافق و برخی مخالف سوال هستند.
این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: براساس تاکیدات مقام معظم رهبری در شرایط فعلی بسیار نیازمند وحدت و آرامش در جامعه هستیم تا بتوانیم مشکلات مملکت را که عمده آنها معیشتی است، برطرف کنیم.
وی با بیان این‌که سوال از رییس جمهور منتج به رای‌گیری نخواهد شد، توضیح داد: اینطور نیست که اگر پاسخ‌های رییس جمهور قانع‌کننده نبود، بتوان رای‌گیری و اقدام کرد، چون در گذشته هم شاهد بودیم که با طرح سوال از رییس جمهور مقداری تنش ایجاد شد و حدود یک سال طول کشید تا سوال اعلام وصول شود، البته بعد از پاسخگویی رییس جمهور نیز تنش‌ها بیشتر شد و گفته شد که پاسخ‌های رییس جمهور در شان مجلس نبوده است.
غفوری‌فرد در رابطه با عملکرد رییس مجلس در جریان طرح سوال از رییس جمهور نیز گفت: آقای لاریجانی در تمام دو سه سال اخیر، تلاش داشته‌اند تنش در مملکت کاهش پیدا کند و شاید بتوان گفت سکوت ایشان در جریان فتنه هم به این دلیل بود که نخواست تنش و تشنج در مملکت افزایش پیدا کند.
وی گفت: اگر رییس مجلس بخواهد شاید بتواند با لابی، صحبت و یا خواهش از نمایندگان جلوی طرح سوال از رییس جمهور را بگیرد چون برای این کار نیاز به 73 امضا است. پس این امکان وجود داشت که آقای لاریجانی و یا چند نفر از نمایندگان به طور فعال اقدام می‌کردند تا امضاکنندگان صحبت کنند و جلوی طرح سوال را بگیرند، اما خیلی به صلاح نیست که رییس مجلس با روش یکجانبه‌گرایی و دیکتاتوری بخواهد مانع از طرح سوال شود، بلکه باید جوی ایجاد شود که همه تشخیص دهند که این کار به صلاح نیست.
غفوری‌فرد تصریح کرد: اگر رییس مجلس به طور جدی تصمیم داشتند که سوال از رییس جمهور مطرح نشود، این کار امکان‌پذیر بود، اما به صلاح نیست که بیش از اندازه از سوی هیات رییسه اعمال نفوذ شود چون شاید مجلس اعمال نفوذ هیات رییسه را برنتابد و مشکل ایجاد کند.
/2929
کد خبر 257571

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمدزاده NL ۱۳:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
    12 1
    یک پیشنهاد:نمایندگان محترم به جای مصاحبه واعلام نظر در مورد صلاح بودن وصلاح نبودن سوال از رئیس جمهور یک فکری برای نرخ شدید 3000تومانی دلار وتورم افسارگسیخته بکنند که مردم را با مشکلات جدی مواجه کرده.حالا صلاح هست یا نیست چه دردی از مردم دوا میکنه؟طرح اعلام وصول شد رفت پی کارش.قیمت دلار را دریابید نمایندگان محترم.حداقل اون نمایندگانی که طرح سوال از رئیس جمهور را امضاء کردند اون کاری که به عقلشون میرسیده واز دستشان می آمده برای رفع مشکلات مردم واصلاح قیمت ارز کرده اند.شماچه؟مرتب مصاحبه میکنید که طرح سوال از رئیس جمهور صلاح نیست.پس چی صلاحه؟
  • بي نام IR ۰۸:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۴
    2 0
    جناب غفوري فرد: لطف فرماييد زمان سوال از دولت فعلي را مشخص نماييد .دولت كمتر از 6ماه عمر دارد .پس چه كسي بايد به بيكاري وتورم و عملكرد ضعيف مديران بو............ايد جوابگو دهد . لابد دولت بعدي بايد در برابر عملكردهاي ضعيف و سوال انگيز دولت فعلي پاسخگو باشد؟؟؟!!!!!!!!!!!!
  • بدون نام GB ۰۸:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۴
    3 0
    سلام مرا به آقای غفوری فرد برسونید و به ایشان متذکر بشید این نظر شماست که سوال از رئیس جمهور را صلاح نمیدانید .نزدیک به هشتاد درصد مردم که بلانسبت جنابعالی وکیلشون تشریف دارین موافق این سوال هستند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین