به گزارش خبرآنلاین، «سمفونی ماهیهای شیشهای» نوشته محمدمهدی رسولی در شاخه ادبیات انتشارات نیستان روانه بازار نشر شد. این کتاب، 9 داستان کوتاه است از حماسهای که تکرار نمیشود... جنگ آنجا که خون و کشتار نیست، حد فاصل انسانیت و تنفر، عشق و انسانیت.
داستان آنچه قاصد گفت چنین آغاز شد: باران مثل سیل از آسمان میریزد. به ساعتم نگاه میکنم: سه و بیست و پنج دقیقه. قبل از اینکه در حیاط را ببندم، دوباره صدای مادر را میشنوم: «امیر، مادر جون، صبر میکردی بابات میاومد با چتر میرفتی.» میگویم: «طوری نیس... خداحافظ.» و در را پشت سرم میبندم. آب باران از جوی وسط کوچه لبریز شده. کوچه خلوت است. فقط صدای ریزش باران و تقوتوق ناودانهای حلبیست که آب باران از میان گلوی زنگزدهشان میگذرد و میریزد روی سنگفرش کوچه. یقهی کتم را بالا میدهم و از کوچه میزنم بیرون. شلغم فروش پیر زیر طاقچهی نانوایی کز کرده. دستهاش را تو جیب کت گشادش چپانده و از پشت بخار گرم شلغمها، تار و کمرنگ دیده میشود. به خیابان که میرسم، باران شدیدتر شده و نیزههاش گلولای باغچههای کنار خیابان را به هم میدوزد، منتظر ماشین میشوم. درست سه روز گذشته، باید خیلی زودتر از اینها میرفتم. بالاخره تصمیم گرفته بودم بروم و کار را یکسره کنم، اما چطور؟ از صبح با خودم کلنجار رفته بودم...»
این ناشر همچنین مجموعه داستان «نوزده» نوشته آرش سالاری را به تازگی منتشر کرده است. مجموعه داستانی شامل 17 داستان کوتاه، دریچهای نو به زندگی مبتنی بر دین، کوچه پس کوچههای قم و حوزه علمیه و نگاهی مدرن به سنتیترین بخش زندگی سنتی...
داستان ایستگاه بهشت چنین آغاز میشود: «آخرهای روز است. تنها نشستهام بر روی صندلیِ یکسرهی ایستگاه اتوبوس. صندلی فلزی همیشه سرد. معصومه را بغلم گرفتهام و در آخرین نقطهی سمت راست صندلی نشستهام. تا معصومه به عادت همیشهاش دستش را گره کند دور میلهی عمودی صندلی. تا آخرین حد ممکن خودم را به میله میچسبانم تا از آدمهای دیگر-مردها- دور باشم. عصر است. عصرهای دلگیر بهار قم. امروز حتی برای معصومه هم چیزی نخریدهام تا سرش گرم شود. چیزی نمیگوید ولی. شاید مامان را درک میکند. تنهایی و دل گرفتگیاش را. به بابا فکر میکنم. به دستهای مامان. به سه هزار کیلومتر فاصله. به دوری مان. وقتهایی که به آنها فکر میکنم معصومه را محکمتر در بغلم میگیرم و در خودم جمع میشوم. در همین صندلی یکسره این ایستگاه.»
ساکنان تهران برای تهیه این دو کتاب و هر محصول فرهنگی دیگر کافی است با شماره 20- 88557016 سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ سام تماس بگیرند و آن را در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند. باقی هموطنان نیز با پرداخت هزینه پستی می توانند این کتاب را تلفنی سفارش بدهند.
6060
نظر شما