نجفیان گفت: اگر از زمان کودکی فرزندانمان را با کتابخوانی مانوس و معتاد به مطالعه و کتاب کنیم تا آنها در برنامه روزانه خود زمانی را به مطالعه اختصاص دهند، به طور حتم جامعه‌ای پاک و سالم خواهیم داشت.

رسول نجفیان، بازیگرسینما و تلویزیون کشورمان با اشاره به اینکه وجود معضل در جامعه به دلیل بی اهمیتی افراد به کتاب و فرهنگ مطالعه است، ادامه داد: در جامعه‌ای که درصد اهمیت به کتابخوانی بالا رود، جرم و جنایت کمتر می شود. کسی که فقر معیشتی دارد نباید فکر کند که فرزندانش نیازی به مطالعه و کتاب ندارند و تنها به فکر تغذیه جسم آنان باشد بلکه تغذیه روح مهم‌تر است.

آنطور که ستاد برگزاری بیستمین دوره هفته کتاب گزارش داده، نجفیان با اشاره به اهمیت تغذیه فرهنگی و روحی برای افراد جامعه، خاطرنشان کرد: همانطور که نمی شود به کسی بگوییم بدون غذا کار کن، بدون مطالعه و تغذیه روحی هم نباید از کسی توقع کار خوب و مفید داشت.

نجفیان با بیان اینکه من از زمان کودکی به مطالعه علاقه مند بودم و در سن نوجوانی با وجود دردسرهای زیاد عضو کتابخانه ملی آن زمان شدم، تصریح کرد: در زمان طاغوت برای عضو شدن در کتابخانه نیاز به سفارش یکی از نمایندگان بود و من با مشکلات و دردسرهای زیادی توانستم تأیید یکی از نمایندگان وقت را بگیرم و عضو کتابخانه ملی وقت شوم.

این هنرمند با اشاره به اینکه کتاب یعنی فرهنگ جامعه و من بزرگ‌ترین دزد کتاب هستم، ادامه داد: من به هر خانه‌ای که می‌روم و بی اعتنایی و بی اهمیتی به کتابی را می‌بینم آن کتاب را برداشته و از آن خود می‌کنم.

نجفیان با بیان اینکه کتاب بزرگ‌ترین و گرانبهاترین هدیه‌ای است که اثری دائمی دارد، گفت: باید فرهنگسازی شود تا همه به هم کتاب هدیه دهند و از کتابخوانی لذت ببرند. من برای ترویج این امر وقتی به تئاتر می‌روم به جای یک شاخه گل به هنرمندان کتاب هدیه می‌دهم.
وی با اشاره به اینکه کتاب نجاتبخش و بهترین دوست و همدم انسان است، اظهار داشت: آورده‌اند که "روزی شهید بلخی در اتاقش مشغول مطالعه بود ناگهان دوستش آمد و گفت هان شهید تنها نشسته‌ای، شهید بلخی در پاسخ گفت چون تو آمدی تنها شدم". این گفته شهید بلخی نشان دهنده اهمیت کتاب به عنوان بهترین دوست انسان است که افراد هیچ گاه با وجود آن احساس تنهایی و ناراحتی نمی‌کنند.

وی در پایان گفت: آرزو دارم همانطور که نماز مردم ترک نمی‌شود، مطالعه آنها هم ترک نشود و به جایی که در هر گوشه شهر بانک و سیگار فروشی باشد روزی شاهد رونق گرفتن و احداث کتابخانه‌های زیادی باشیم به طوری که حتی کتابدار نیز کم بیاید.

6060
 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 257981

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • Mokhalef IR ۱۹:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۵
    3 2
    واقعه و نقل قولی که ایشان درباره "شهید بلخی" آورده اند در اصل منتسب به "سقراط" است آنهم نه در حین مطالعه بلکه در حین "تفکر"!. مطالعه در تنهایی از قدیم مرسوم بوده و موجب تعجب کسی نمی شده است!