این کتاب خواندنی و جمع و جور ضمن معرفی «شاهرخ ظهیری» بنیان گذار «گروه صنایع غذایی مهرام»، به بررسی روند زندگی و عوامل موفقیت او پرداخته است.

به گزارش خبرآنلاین،کتاب «کارآفرینی به شیوه شاهرخ ظهیری» داستان زندگی پرفرازونشیب و اسرار موفقیت بنیان‌گذار گروه صنایع غذایی مهرام به عنوان یکی از پرفروش ترین آثار مجموعه کتاب های زندگینامه یکصد کارآفرین بزرگ ایرانی به قلم رضا یادگاری و مهشید سنایی فرد و با همکاری مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف از سوی انتشارات جهان دانش برای ششمین بار در تیراژ سه هزار نسخه و در 139 صفحه به قیمت 3500 تومان تجدید چاپ شد.


ناشر در مقدمه این کتاب آورده است: «کار آفرینی نیز مانند هر پدیده دیگری قواعد وملزومات ویژه خودش را دارد. سرمایه شاید مهم ترین نیاز برای شروع یک فعالیت اقتصادی باشد، اما به یقین همه آن نیست. دانش و توانایی مدیریت، دانش اقتصادی ،شناخت او ضاع بازار و نیازهای آن و از همه مهم تر ،باورداشتن اینکه «من می توانم ،کارتازه ای را شروع کنم» عامل هایی هستند که در تولد یک کارآفرین و ایجاد عزم واراده در وی نقش اساسی دارند.»مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف در راستای این الگوسازی‌ها در جامعه ایرانی با هدایت و همکاری در مجموعه یکصد جلدی کارآفرینان بزرگ ایرانی که توسط رضا یادگاری و مهشید سنایی‌فرد به نگارش درآمده است، توان خود را به کار بسته است تا تمام آنچه را می‌تواند با انتقال آن‌ها به نسل جوان ایرانی از آنها نسلی توانمند و کارآفرین بسازد به منصه ظهور برساند.»

کتاب ضمن معرفی «شاهرخ ظهیری» بنیان گذار «گروه صنایع غذایی مهرام»، به بررسی روند زندگی و عوامل موفقیت او پرداخته است. شاهرخ ظهیری در سال 1309 درشهرملایر متولدشد. از سن 18 سالگی درسال 1328 پس از مرگ پدر که کفیل و نان آور خانواده شده بود با مدرک تحصیلی پنجم دبیرستان به استخدام اداره فرهنگ قم که همان اداره آموزش و پرورش امروزی است درآمد. او یکسال بعد به ادامه تحصیل در رشته حقوق دانشگاه تهران مشغول شد. سال1337باتوجه به روحیه بلند پرواز و متکی به نفسی که داشت علاوه برتدریس در دبیرستان صبح ها درفروشگاه مرکزی کارخانه پارچه بافی درخشان یزد در تهران مشغول به کار شد. او سپس در شرکت ماشین های فلاحتی مسئولیت گشایش اعتبارات اسنادی امور گمرکی و ترخیص خودروها و ماشین آلات وارداتی را به عهده گرفت. بعداز آن در شرکت ایران و غرب مشغول به کار شد. سپس به وزارت آب و برق در گیلان منتقل شد. تا جائیکه هم کارمند آموزش و پرورش بود و هم مهرام را داشت!

«تاریخچه پیدایش غذا وصنایع غذایی، مهرام ازآغاز تا امروز، داستان زندگی شاهرخ ظهیری و پنج رمز موفقیت بنیانگذار مهرام» عناوین فصل های این کتاب است. در بخشی از کتاب می خوانیم: ««یادم می آید در یکی از روزها خانم بازدیدکننده ای که ظاهری بسیار شیک داشت و انسان تصور می کرد همان روز از پاریس به تهران آمده است هنگام بازدید از غرفه مهرام، ابتدا با حالتی خیره به شیشه های حاوی سس نگاه کرد. بعد یکی از شیشه ها را برداشت و بعد از بازکردن در شیشه رو به یکی از متصدیان غرفه کرد و پرسید آقا آیا ماده داخل شیشه نوعی کرم است و باید آن را به دست مالید؟ متصدی غرفه جواب داد نه خانم ماده داخل شیشه سس سالاد است و یک ماده خوردنی است که آن را روی سالادها می ریزند و نوش جان می کنند. متصدی غرفه....مهم ترین کاری که برای فروش محصولات باید انجام می دادیم، ایجاد اشتهای کاذب نسبت به آن محصولات در میان مردم بود، تا از آن طریق بتوانیم اشتهای واقعی را در ذائقه مردم نسبت به محصولات مهرام به وجود آوریم.»

 

کتاب «کارآفرینی به شیوه جلیل تواضع» داستان زندگینامه و اسرار موفقیت بنیان‌گذار آجیل و خشکبار تواضع در ایران به عنوان یکی از بهترین آثار مجموعه کتاب های زندگینامه یکصد کارآفرین بزرگ ایرانی به قلم رضا یادگاری و مهشید سنایی فرد و با همکاری مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف از سوی انتشارات جهان دانش برای دومین بار تجدید چاپ شد.


ناشر در توضیح کتاب آورده است: «آجیل تواضع از چه زمانی متولد شد؟ علت موفقیت تواضع در چه بوده است؟ آجیل تواضع چگونه وارد تهران شد و در دل مردم جای گرفت؟ در آجیل تواضع چه جذابیتی وجود دارد که همه را شیفته خود می کند؟ تکنیک های فروش منحصر بفرد جلیل تواضع چیست؟ و...» پاسخ این سوالات با مطالعه این کتاب جمع و جور و خواندنی به دست می آید.»

کتاب ضمن معرفی «جلیل تواضع» بنیان گذار «آجیل و خشکبار تواضع»، به بررسی روند زندگی و عوامل موفقیت ایشان پرداخته است. جلیل تواضع 75سال پیش درسال1315درتبریز متولدشد.وی ازسن هشت سالگی در مغازه آجیل فروشی پدرمشغول کاربود.پدرایشان برخلاف پدربزرگشان که به کارباغداری مشغول بودند پیشه ای را برگزیدند که درآینده ای دور هم رشد و پیشرفت داشته باشد.خشکبار روش جدیدی ازنگهداری محصولات کشاورزی بود که ایده افتتاح نمودن یک مغازه خشکبارفروشی رادرذهن پدرایجاد کرد.او بعد از 15 سالگی به طور ثابت در کنار برادرانش مغازه پدر را اداره می نمودند. و سپس به همراه پسرش مغازه مستقل خود را راه اندازی کردند.درادامه کتاب چگونگی افتتاح شعبه تواضع تهران درچهارراه پارک وی وروند شکل گیری« آجیل تواضع اصل» رامی خوانیم.جلیل تواضع عوامل پرآوازه شدن نام تواضع را در کار مداوم ،پشتکار،اندیشه درست،سرمایه گذاری به موقع وصبرمی داند. توصیه او به جوانان این است که:« یاکارپدر را یاد گیرند و یا به دنبال یک حرفه و صنعت بروند. در کاری که آغاز می کنید پشتکار داشته باشید و از وقت تفریح خود بزنید تابتوانید کار خود را به نتیجه برسانید.» شایان ذکر است که از ابتدا تاکنون آقای جلیل تواضع و پسرشان علی تواضع همواره پابه پای پرسنل خود مشغول به کار در فروشگاه بوده اند. دراین کتاب خواهیم خواند که این کار چه تاثیراتی در موفقیت آجیل تواضع داشته است.

 

شایان ذکر است، این مجموعه تا کنون آثاری درباره این کارآفرینان کشورمان منتشر کرده است: «بنیانگذار پوشاک ملکوتی(اکبرملکوتی)،بنیانگذار انتشارات فرا(دکتر فریبالطیفی)،بنیانگذار گروه صنعتی سیماران(دکتر پرویز کلیاسی)،بنیانگذار شرکت حمل و نقل بین المللی کشتیرانی سدیدبار(سیده فاطمه مقیمی)،بنیانگذار شرکت بوتان (محمود خلیلی)،بنیانگذار شرکت بس(منوچهرسلطانی حسینی)،بنیانگذار صنایع امرسان(سلطان حسین فتاحی)،بنیانگذار شرکت بهروز (بهروزفروتن)،بنیانگذارخودکاربیک(حسن رفوگران)، بنیانگذار محصولات بهداشتی هگزان(دکتر علی اصغرجهانگیری)،بنیانگذار مجله موفقیت(احمدحلت)، بنیانگذار رستورانهای زنجیره ای پدر خوب(شهرام فخار)،بنیانگذار صنعت قفسه بندی در ایران(محمدحسین جابرانصاری)،بنیانگذارشرکت شیرآلات صنعتی کیزایران(احمدغفاری)،بنیانگذار پوشاک تن درست(بابک اخوان و مرجان صدرالعلمایی) و...»

 

کتاب «کارآفرینی به شیوه احمدحلت» بنیان‌گذار تکنولوژی موفقیت در ایران و خاورمیانه و صاحب امتیاز و مدیرمسئول دوهفته نامه موفقیت، نیز از پرتیراژترین مجموعه کتاب های زندگینامه یکصدکارآفرین بزرگ ایرانی است که برای هفتمین بار تجدید چاپ شد. «احمدحلت چطور به این نتیجه رسید که تکنیک های موفقیت را پایه گذاری کند؟ زمانی که می خواست مجله را راه اندازی کند جوجامعه چطور بود؟مجله موفقیت با چند نیرو کارخودرا شروع کرد؟احمد حلت چراریسک کرد وبه سراغ چاپ نشریاتی که تیراژشان تضمین شده بود نرفت بلکه به سراغ ایده ای رفت که هیچ تجربه عملی از آن وجود نداشت؟...» پاسخ این سوالات با مطالعه این کتاب جمع و جور و خواندنی به دست می آید.

کتاب ضمن معرفی «احمدحلت»، به بررسی شالوده زندگی کاری و شخصی و عوامل موفقیت وی پرداخته است. او در تاریخ 17بهمن 1341در تهران به دنیا آمد. در رشته روانشناسی تحصیل و سپس در دانشگاه علامه طباطبایی رشته علوم ارتباطات و روزنامه نگاری و در آلمان دوره های تخصصی روانشناسی بالینی و موفقیت را به پایان برداواولین ایرانی آموزش دهنده راهکارهای موفقیت و رئیس بنیاد سخنرانان حرفه ای کشور است. وی با افتخار بیش از 180 شماره از مجله موفقیت را که حاوی رازهای شادابی و مثبت اندیشی است به انتشار در آورده است. احمد حلت می گوید دراولین سالی که موفقیت در نمایشگاه مطبوعات شرکت کرد خودم یک چهارپایه برداشتم و گذاشتم در محوطه نمایشگاه، روی آن ایستادم و تبلیغ مجله را کردم تا یک عده دورم جمع شوند. و سپس با صدای بلند گفتم این مجله در آینده پرتیراژترین نشریه کشور خواهد بود. او معتقد است هرآنچه امروز هست راقبلا در اندیشه هایش دیده است و هر اشتباهی که در زندگی بکنیم این اشتباه به ما درس می دهد.

همچنین «کارآفرینی به شیوه حسن رفوگران» بنیان‌گذار خودکار بیک در ایران برای ششمین بار تجدید چاپ شد.

«خودکار بیک در چه زمانی و تحت چه شرایطی به ایران آمد؟ راهبردهای بازاریابی این شرکت چگونه بود؟ آیا مسیر برای این برند در ایران هموار بود؟ و...» پاسخ این سوالات با مطالعه این کتاب جمع و جور و خواندنی به دست می آید.

 

 

کتاب ضمن معرفی «حسن رفوگران»، بنیان گذار و کارآفرین «شرکت خودکار بیک»، به بررسی شالوده زندگی کاری و شخصی وی و شیوه کارآفرینی او پرداخته است. رفوگران کار خود را از سن 18 سالگی در کارخانه «مداد رفوگران» آغاز کرد. او که به شدت به توانایی خود ایمان داشت، پله های ترقی را یک به یک پیمود. وی رموز موفقیت خود را در عواملی چون: دانستن ارزش موقعیت ها، تلاش در جهت هدف، ریسک پذیری، عمل گرا بودن، مسئولیت پذیری و برنامه ریزی خلاصه می کند. وی در یک جمله می گوید: «موفقیت و خوشبختی پیش بینی پذیر هستند و این قانون احتمالات است، بنابراین مهم ترین فاکتور موفقیت این است که راه های بیش تری را امتحان کنید».

ساکنان تهران برای تهیه این کتاب ها و سایر آثار این مجموعه و هر محصول فرهنگی دیگری کافیست با شماره 20- 88557016 سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ سام تماس بگیرند و آن را (در صورت موجود بودن در بازار) در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند. باقی هموطنان نیز با پرداخت هزینه پستی می توانند این کتاب را تلفنی سفارش بدهند.
6060

کد خبر 258243

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین