فارس نوشت:

معاون سیاسی جامعه روحانیت مبارز گفت: اگر حضور روحانیت در حوزه سیاست احساس نشود، فضای سیاسی به مثابه میدانی برای لغزش، فساد و انحراف باز می‌شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی در دیدار با علما و روحانیون کرمانشاه به نسبت روحانیت و انقلاب اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی بود که روحانیت در آن نقش اساسی داشت؛ نباید از یاد برد که انقلاب ما با نام خدا به پیروزی رسید و حکومت ما نیز به نام دین رقم خورد. به عبارت دیگر دین و روحانیتی که مبلغ دین است، هم علت موجبیه و هم علت مبقیه انقلاب اسلامی است.
عضو جامعه روحانیت مبارز تصریح‌کرد: به کوشش هر چه بیشتر روحانیون در جهت ایستادن و اصرار بر سر اصول و آرمان‌های انقلاب اسلامی، امروزه کار روحانیت به مراتب مشکل‌تر از اوایل انقلاب است؛ چراکه امروزه نمی‌توان در حوزه فرهنگ بی‌تفاوت بود.
وی با تأکید بر حضور روحانیت در عرصه‌های فرهنگی یادآور شد: علما و روحانیون باید با تمام توان در حوزه فرهنگ حضور داشته باشند، چرا که بیشترین تهدیدها، فتنه‌ها و توطئه‌ها در حوزه فرهنگی رخ می‌دهد و بیشترین انحراف‌ها نیز در زمینه‌های فرهنگی بروز و ظهور پیدا می‌کند؛ به همین دلیل حضور روحانیت در صحنه‌های نبرد فرهنگی، باعث رفع این خطرها می‌شود.
حجت‌الاسلام پورمحمدی با یادآوری نظریه برخورد تمدن‌های ساموئل هانتینگتون و همچنین ادعای فرهنگی و تمدنی غرب در مورد تمدن ایرانی و اسلامی اظهار داشت: ایالات متحده مدعی است که در قله تمدنی دنیا قرار دارد و تمدن و فرهنگ این کشور، برترین تمدن‌ها و فرهنگ‌ها است؛ آنها در این ادعای خود، به ما به عنوان خرده فرهنگ و یا تمدن‌های حاشیه‌ای و مزاحم می‌نگرند و به ما این اتهام را وارد می‌آورند که مقابل روند پیشرفت تمدن و مباحثی نظیر حقوق بشر غربی ایجاد مزاحمت می‌کنیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: غرب به این خاطر که مخالف جدی فرهنگ و تمدن ما است، از ما چهره‌ای در دنیا ارائه می‌دهد که مخالف پیشرفت بشری است؛ این در حالی است که غرب با بهانه کردن مباحثی نظیر حقوق بشر و انرژی هسته‌ای، می‌خواهد فرهنگ انقلابی ما را نشانه بگیرد.
وی با بیان اینکه غرب، جمهوری اسلامی را معارض تمدنی خود می‌داند، گفت: دشمن که ما را مورد تحریم اقتصادی قرار می‌دهد، با اقتصاد ما مشکلی ندارد، بلکه فرهنگ و تمدن ما را تهدیدآمیز دیده است؛ مشکل آنها با پیام و آرمان انقلاب اسلامی است. آرمانی که همان اتفاق معنوی است که در درون دل‌ها رخ می‌دهد و امروزه این پیام به مرزهای غرب نیز رسیده است.
حجت‌الاسلام پورمحمدی اظهار داشت: این آرمان و هدف که در فرهنگ ما حضور دارد، نیاز به مراقبت، پرورش و گسترش دارد و روحانیت سرباز این عرصه است؛ همه ما سربازان جبهه فرهنگی و نشان دهنده قدرت فرهنگی نظام هستیم، عجیب نیست که روحانیت به عنوان پیشتاز تمدنی ما مطرح است، چه اینکه تمدن ما یک تمدن معنوی و فرهنگی است.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در پایان سخنان خود با اشاره به حضور روحانیت در سیاست پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: اگر حضور روحانیت در حوزه سیاست احساس نشود، فضای سیاسی به مثابه میدانی برای لغزش، فساد و انحراف باز می‌شود و باید خدا را شکر کرد که هماره سایه امام خمینی و مقام معظم رهبری بر عرصه سیاسی کشور حضور داشته است.
/2929
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 258469

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام RU ۰۰:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۸
    34 1
    یعنی الان سیاسیون تمام جهان فاسدن غیر از سیاسیون ایران !؟
  • بدون نام EU ۰۰:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۸
    31 1
    به همین خاطر دراروپا وآمریکا اختلاس وروشوه وگرونی وبی قانونی و... غوغا میکنه
  • بدون نام IR ۰۲:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۸
    31 1
    اونوقت الان وضع چه جوریه؟
  • بدون نام IR ۱۱:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۸
    8 0
    من اگر اعتماد به نفس ایشون داشتم ....
  • بدون نام IR ۱۱:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۸
    5 0
    یک روحانی هم میتواند وارد سیاست شود.ولی اینکه بگیم بدون روحانیت .... نه اصلا حرف شما غیر منطقیه. ربطی نداره.