ایسنا نوشت:

یک عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی گفت که گفتمان سوم تیر هنوز برای مردم پرجاذبه است و به نظر نمی‌رسد تغییری در ذائقه سیاسی مردم ایجاد شده باشد.

روح‌الله حسینیان اظهار کرد: به نظر من همان گفتمان سوم تیر هنوز برای مردم پرجاذبه است و ان‌شاءالله مردم در انتخابات پیش رو نیز بر همین اساس ساده‌زیستی، پرکاری و ایجاد یک حکومت مردمی را انتخاب خواهند کرد.
وی افزود: به نظر نمی‌رسد تغییری در ذائقه سیاسی مردم ایجاد شده باشد زیرا مردم هنوز به دنبال همان گفتمان هستند و این گفتمان را بر گفتمانی که یک عده امتیازطلب بخواهند بر مردم حاکمیت پیدا کنند، مرجح می‌دانند.
نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: حتما در انتخابات آینده گزینه‌ای برای این گفتمان وجود خواهد داشت. چرا که الحمدلله انقلاب نیروهای بسیار پردانش و باتجربه‌ای را ساخته و تربیت کرده که می‌توانند این گفتمان را نمایندگی کنند.
/2929

 

کد خبر 259863

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۰:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۶
    43 2
    انصافا گفتمان3تیر چه گلی به سرمردم زده که واسه شون جذاب باشه؟
  • بدون نام US ۱۰:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۶
    38 3
    میشه ایشون بگن منظورشون از مردم کیه؟
  • بدون نام US ۱۰:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۶
    38 3
    اجازه بدید خاتمی بیاد اونوقت میفهمید مردم چه ذائقه ای رو دوست دارن؟
  • احسان IR ۱۹:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۶
    8 0
    "ان‌شاءالله مردم در انتخابات پیش رو نیز بر همین اساس ساده‌زیستی، پرکاری و ایجاد یک حکومت مردمی را انتخاب خواهند کرد." کاملا درسته. ساده زیستی این دولت برای مردم بود. دولت با سیاست های اقتصادی اش باعث شد همه ی مردم ساده زیست شوند :) ما فکر میکردیم منظور از ساده زیستی، زندگی ساده ی خود مسئولان است نگو که منظور آنها ایجاد یک زندگی ساده برای مردم است.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین