رئیس جمهور گفت: انقلاب، نظام و ولایت فقیه برای این است که حسینی شویم.

رییس‌جمهور صبح امروز در جمع بسیجیان نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه "فرهنگ بسیج برآمده از عاشورا و حادثه کربلا است"، گفت: کربلا و عاشورا یک دوره کامل مکتب توحید و عدالت و عشق است و راهنمای سعادت برای حمله ملت‌ها و انسانها در طول تاریخ است و حقیقت زیبایی و ارزش‌ها در عاشورا به تصویر کشیده شده است.
در ادامه گزيده اي از سخنان رئيس جمهور به نقل از ايسنا مي آيد:

  • ما در عاشورا شاهد بالاترین تجلی خدا هستیم و همه کمالات انسانی در نهایت کمال خود در امام حسین(ع) و یارانش تجلی یافته است و خداوند خود را بر چهره امام حسین(ع) به زیباترین شکل به تصویر کشیده است. باید بدانیم که تنها راه کمال حرکت در مسیر انسان کامل و امام است و اگر انسانی در این مسیر نباشد، نشانی از انسانیت در وجود او نخواهد بود.
  • کسانی که راه گم کرده‌اند، با نماز و روزه صرف راه را پیدا نخواهند کرد بلکه حرکت در مسیر امام است که آنها را نجات می‌دهد و باید بدانیم که مرز بین امام حسینی بودن و دشمن او شدن بسیار باریک است.
  • انقلاب، نظام و اصل ولایت فقیه به خاطر این برپا شده است که ما حسینی شویم و به دنبال پیروی از او باشیم و در این مسیر قرار گیریم. باید بدانیم که حادثه عاشورا در همه زمان‌ها جاری است و امروز هم وجود دارد و کسانی هستند که صدها سال قبل و بعد از عاشورا به دنیا آمده‌اند اما یار امام بوده‌اند ولی دشمن او شده‌اند. می‌خواهم در زمانی ویژگی انسان طراز حکومت علوی و مهدوی را تبیین کنم و امروز به اختصار یکی از ویژگی‌ها را برایتان می‌گویم که همانا قلب خود انسان است. اگر می‌خواهیم بدانیم که در مسیر درست هستیم یا نه، می‌توانیم به قلب خود مراجعه کنیم و می‌توانیم تشخیص دهیم که آیا در مسیر درست هستیم یا اینکه به گمراهی می‌رویم و البته باید شناخت و آگاهی داشته باشیم.
  • باید امام زمان خود را بشناسیم وگرنه ممکن است روزی نادانسته در مقابل او قرار گیریم. خدا را شاکریم که امروز با پایه‌گذاری الهی امام راحل و تایید مقام معظم رهبری درخت تناور انقلاب به سنبل عشق، ایمان،‌ اخلاق و آگاهی تبدیل شده است و خدا را شکر که ما میلیون‌ها بسیجی با فرهنگ بسیجی داریم که پرچم عدالت و حرکت در مسیر امام را برافراشته‌اند و این چراغی برای رهایی و آزادی همه ملت‌هاست.

/2727

کد خبر 260348

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۸
    48 2
    به جای گواهی گرفتن از قلب فقط کافیه به اطراف یه نگاه بندازید البته یه نگاه منطقی و عاقلانه نه این که به دنبال مقصر بگردیم که عامل این مسئله که بود. به هر حال شما رئیس دولت هستید و باید جوابگوی امور مربوط به خود باشید نه این که دیگران رو در این زمینه مقصر بدانید. مردم از شما انتظار پاسخگویی دارند من به عنوان یک فرد ایرانی این موارد رو با شما مطرح می کنم و انتظار پاسخگویی درست و منطقی دارم.
    • بدون نام IR ۲۰:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۸
      2 30
      عزیز من شما و آنهایی که انتظار پاسخگویی دارند دنبال پاسخ نیستند بلکه دنبال تخریب هستند شما کی آمدی مشکلات دولت را بشنوید شما و امثال شما فقط و فقط و فقط و فقط تخریب چی هستید و لاغیر
  • حسین IR ۱۴:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۸
    35 1
    من میریم به قلبمون رجوع کنیم همون قلبه میگه به جیبت رجوع کن وای از این جیب رفتیم سمتش صدای این ناله اومد... واویلا...واویلا
  • سورج IR ۱۴:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۸
    37 0
    پیام عاشورا:اگر دین ندارید حداقل آزاده باشید یعنی با منطق کاستی ها را قبول کنیم و با فرا فکنی همه مشکلات را گردن عوامل نامعلوم نیندازیم - مخلص بودن بدون متخصص بودن تلاش بی حاصل است
  • بدون نام IR ۱۴:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۸
    37 0
    قلب سلیم نباشد با مراجعه جواب صحیحی گرفته نخواهد شد
  • بدون نام IR ۱۸:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۸
    31 0
    کاش شماهم به قلبت مراجعه می کردی وآن گفتنی هایی که قراربودافشا کنی می گفتی
  • بدون نام IR ۰۱:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
    6 1
    مشکلات جامعه گویای همه چیز هست.....نیازی نیست به قلبت رجوع کنی فقط کافیه به دورو بر نگاهی بیندازی و ببینی چه فشاری رو مردم عادی تحمل میکنند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین