کامران باقری لنکرانی که عضو و سخنگوی جبهه پایداری است در مورد مسائل پیش رو در انتخابات ریاست جمهوری مواضع این جبهه را بیان کرده است
درباره برنامههای انتخاباتی جبههپایداری توضیح بفرمایید.
جبهه پایداری تلاش دارد در عرصه انتخابات ریاست جمهوری مطالبات مردمی را که در اذهان جامعه وجود دارد پیگیری کند؛ البته این چیزی نیست که مردم بخواهند از کسی یاد بگیرند و آرمان آنها در حمایت از انقلاب اسلامی جزئی از فرهنگ و مطالبات مردمی است؛ لذا جبهه پایداری درصدد است این مطالبات را به برنامه و اقدامات ملموس تبدیل کند. در عرصه اقتصادی کسی نیست که بگوید به دنبال عدالت در عرصه اقتصاد نیستم اما باید روشن شود که چه چیزی عدالت است و چه چیزی عدالت نیست.
اگر کسی در مدل توسعه آموزش عالی، مبنای را بر دانشگاه شهریهای و پولی قرار دهد به این معناست که فرصت نابرابر آموزشی برای اقشار مختلف ایجاد کرده است. بنابراین نقشی که تشکلهایی همچون جبهه پایداری باید انجام دهند این است که در خصوص مصداقهای مثبت و منفی موضوعات مورد مطالبه مردم به صورت صریح اظهارنظر کنند و مشخص نمایند چه چیزی عدالت است و چه چیزی عدالت محسوب نمیشود و اجازه ندهند برخی افراد با بازی الفاظ، جهتگیریهعای اصلی را مخدوش کنند.
نظر شما درباره طرح وحدت دولت ملی که بیشتر از سوی آقای هاشمی تاکید میشود، چیست؟
اشتباهاتی که در قوه مجریه در سالهای اخیر بروز یافت و حاشیههایی که دولت برای خود ایجاد کرد، باعث سوبرداشت در بین سیاسیون و افراد با سابقه شد. تقاضا از مردم برای بازگشت به قبل از سال 84 به علت یک تلقی غلط از فضای کشور است، چراکه اگر بین مردم زندگی کنیم و از افکار عمومی مطلع باشیم، هیچ کس بازگشت به شرایط نهادینه شدن رانتخواری، فامیلگرایی، حلقههای بسته مدیریت اشرافیگری و ممزوج کردن با فرهنگ مدیریتی را توصیه نمیکند. باعث تأسف است که برخی افراد در ماههای اخیر سخنرانی کرده و گفتهاند چرا یک مدیر باید بگوید که نوکر مردم میباشد در حالی که مردم نوکر نمیخواهند!! به نظرم اتفاقا مردم نوکر میخواهند و آنچه که نمیخواهند آقا بالاسر است.
آیا جریان انحرافی برای انتخابات برنامهای دارد نظر شما درباره برنامههای این جریان چیست؟
آنچه تحت عنوان جریان انحرافی در افکار عمومی مطرح است و ما ترجیح میدهیم آنها را به عنوان گروه حاشیهساز دولت یاد کنیم، قاعدتا منویاتی دارند و از فضای انتخابات برای پیگیری مطالبات خود حداکثر استفاده را خواهند کرد و دنبال نامزدهایی خواهند بود. ممکن است حدس بزنند که کاندیدای اصلی آنها تایید نشود. لذا امکان دارد به افراد جایگزین روی بیاورند و تلاش میکنند که این حاشیهسازیها را در فضای تبلیغات انتخابات حفظ کنند و احیانا اگر به قدرت رسیدند با این حاشیهسازیها قوه مجریه را کماکان تحت تاثیر قرار دهند. طبیعی است که این موضوع بسیار خطرناک است و از این رو باید با هوشیاری زیاد در صحنه انتخابات آتی حاضر شد.
متاسفانه به دلیل برخی سوءعملکردها شاهد بروز یک جریانی هستیم؛ با توجه به اشتباهاتی که برخی افراد در اجرای گفتمان عدالت مرتکب شدند عدهای قصد دارند اصل گفتمان عدالت را زیر سوال ببرند، در حالی که این اشتباه است و ما باید مصداقهای عدالت را روشن کنیم نه اینکه گفتمان آن را زیر سوال ببریم. گفتمان عدالت گفتمانی است که با مطالبات مردم همگرایی دارد، لذا باید. در این حاشیهها مصداقها را نشان داد و مشخص کرد کسی میتواند منادی عدالت باشد که از این حاشیهها بپرهیزد و نسبت خود را به انقلاب اسلامی حفظ کند.
عدالت با ترویج اباحهگری، اومانیسم و ملیگرایی پوچ هیچ نسبتی ندارد و باید نسبت خود را با این موضوعات روشن کنند.
30123
نظر شما