رانندگی یکی از کارهای آسان و در عین حال دشوار است چون قوانین خاص خود را نیز دارد ورانندگانی که از قوانین سر پیچی کنند قطعا با مشکل نیز مواجه می شوند

وعده ای دیگر هم به امید این که بیمه خسارات آن ها را پرداحت می کند آسوده خاطر هر گونه که می خواهند رفتار می کنند در همین زمینه سپهر از یاسوج نوشته:آیا این درست است که بیمه خسارت رانندگان متخلف را نمی دهد؟
واما سرهنگ خسروی رئیس مرکز اجرائیات پلیس راهوردر پاسخ به سوال مطرح شده گفت:بله طبق قانون بیمه خسارت رانندگانی را که به علت نمره منفی گواهینامه آن ها در سیستم پلیس توقیف شده است را پرداخت نمی کند ودر صورتی که رانندگان در مرحله اول 30نمره منفی به علت ارتکاب تخلفات حادثه ساز دریافت کنند گواهینامه آنان در سیستم پلیس توقیف می شود وبر این اساس شرکت های بیمه در صورت بروز تصادف خسارت راننده متخلف را به علت نداشتن گواهینامه پرداخت نمی کنند.این راهکار برای کم شدن تخلفات رانندگی است. 
سرهنگ دهقان به این نکته هم اشاره کرد که رانندگانی که جریمه های آن ها بیش از یک میلیون تومان است خودرویشان توسط پلیس توقیف شده تا تکلیف جریمه هایشان مشخص شود.
45236
 

کد خبر 261327

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام US ۲۱:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
    12 5
    تصمیم خوبی است. البته بیچاره زیان دیده بی تقصیر نقشی در این داستان ها ندارد!
  • srmzanjan IR ۲۳:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
    3 10
    ایول به پلیس راهنمایی این یدونه کارتون عالیه جداً
  • رضا IR ۲۲:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۷
    1 0
    چه خوب بود سایت خبرانلاین یک ویراستار استخدام می کرد که 2 تا حسن داشت اول اینکه یه نفر از بیکارها سرکار می رفت دوم اینکه اینقدر گاف نمی دادید .... سرهنگ خسروی رو از کجا اوردین .... سرهنگ دهقان ریس اجرائیات است ......بیشتر حواستان رو جمع کنید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین