قطع عابر بانک ها خود یکی از مشکلات اساسی است که این روزها مطرح می شود.

 درهمین رابطه یکی از خوانندگان خبرآنلاین می نویسد: باسلام،انتقاد من از قطع شدن و عدم سرویس دهی خدمات بانک به کارتهای عابربانک در دستگاههای خودپرداز ویا ایستگاههای فروشگاهی است که متاسفانه قابلیت اطمینان نداشته و بدون اطلاع قبلی افراد را در تنگنای بدی قرار میدهد. این اتفاق بارها و اغلب در روز پنجشنبه مشاهده شده است اما بنظر من نه سیستم پاسخگویی مناسبی برای آن پیش بینی شده است و نه راه حلی که بتوان از تکرار مجددآن جلوگیری نمود.امیدوارم که مدیریت بانک فکری به حال مشتریان کرده و خود را جای آنها بگذارد تا بفهمد که اگر سیستم کارتخوان بانک قطع شد و مشتری لنگ یک ریال پول باشد چه باید بکند؟ آیا کسی هست که واقعا پاسخگو باشد؟ بنظر مدیریت بانک آیا مشتری این حق را ندارد که از پولی که در بانک شما قرارداده هر وقت و زمان که بخواهد استفاده کند؟
این درحالی است که مشاور مدیرعامل طرح شاپرک بانک مرکزی تاکید دارد: توسعه بانکداری الکترونیک در چند حلقه قراراست اجرایی شود که طرح شاپرک اولین طرح بوده و پس از آن ارتقای سیستم، امنیت سیستم و تسهیل در پرداخت در قالب طرح هایی که برنامه ریزی شده اجرایی خواهند شد.
به گفته یوسف کاووسی، قطع شدن سیستم عابربانک ها به چند دسته تقسیم می شود. درابتدا بحث زیرساخت هاست که اگر خط مخابرات قطع شود قطعا سیستم عابربانک ها هم دچار مشکل می شوند.
وی ادامه داد: مرحله دوم خود بانک ها هستند که شبکه آنها ار طریق یک سوئیچ مرکزی به بانک مرکزی وصل می شود که اگر به هر نحوی این سوئیچ قطع شود عابربانک ها هم فعال نخواهند بود. بنابراین وقتی مشاهده می شود که عابر یک بانک فعال نیست اما بانک دیگر فعال است نشان می دهد که این سوئیچ مشکل دارد و ربطی به بانک مرکزی ندارد.
مشاور مدیرعامل طرح شاپرک بانک مرکزی افزود: مرحله آخر ممکن است اشتباه از بانک مرکزی باشد که این مساله بر می گردد به مغایرت ها یعنی فردی کارت می کشد اما پول به هر دلیلی به جساب شخص مقابل واریز نمی شود و به جساب خود شخص هم بر نمی گردد. در اینجاست که باید این مغایرت را در بانک مرکزی جستجو کرد.
وی متذکرشد: با اینحال در بانک مرکزی واحد نظارتی وجود دارد که در صورت مشاهده قطع عابربانک ها قطعا با نظارت بانک مذکور را جریمه می کند.
به گفته کاووسی تمام بانک ها بابت این اشکالات جریمه می شوند و همین امر باعث می شود خود بانکها به دنبال ارتقای سیستم خود باشند.
 

45/221

کد خبر 261339

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • داریوش US ۱۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۶
    0 0
    چندبااین مسئله راگفته اید ولی بانکها راه هایدیگری بلدند که جندتای آن رامن که مشتری هستم دیدم وامتحان کردم :1- کارت شما پول دارد ولی دستگاه میگوید مقدارپولی راکه میخواهید کافی نیست -2- اگربخواهی پول منتق کنی اعلام میشود کارت مقصد شناخته نشد حال که ازدستگاه دیگرمیشود -3- کارت شما درحال حاضر دارای اشکال میباشد و.یا اینکه دستگاه درحال تعمیزاست و.... میبینید که ترانکش انجام شده ولی عملا" خدمتی ارائه نشده است .
  • بدون نام IR ۱۳:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۶
    0 0
    جریمه شدن بانکها چه دردی از مشتری دوا میکند؟
  • مقيمي IR ۱۹:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۷
    0 0
    و اين جريمه به حساب كي ميره ؟؟؟!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین