رادیو دویچه وله خبر داد:

 وزارت دفاع آمریکا برای نجات جان سربازان مارگزیده خود در افغانستان از موسسه رازی تهران پادزهر خریده است. از نظر سرفرماندهی نیروهای آمریکایی، ایران دارای بهترین پادزهر مارهای سمی است.

در راهنمای پزشکی فرماندهی مرکزی نیروهای آمریکا در افغانستان تاکید شده است که پادزهر تولید شده در انستیتو رازی تهران، بهترین دارو برای مقابله با نیش مارهای کبرا و انواع دیگر مارهای سمی و خطرناک آسیای میانه است که در افغانستان به فراوانی وجود دارند.

 در حالی که آمریکا معامله با ایران را تحریم کرده است، وزارت دفاع این کشور از ماه ژانویه سال 2011 تا به حال 115 آمپول زهر مار از موسسه رازی خریده و بابت هرکدام از آن‌ها 310 دلار پرداخته است. البته این معامله به صورت مستقیم میان موسسه رازی و پنتاگون انجام نشده، بلکه به‌گزارش وال‌استریت ژورنال یک واسطه آن را انجام داده است.

4517

کد خبر 261893

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • طلا IR ۰۴:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۶
    25 2
    اشکال نداره ایران بشر دوسته ولو دشمنشش باشه اما این امریکاییهای نمکدان شکن!
  • رضا NL ۰۸:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۶
    27 1
    بهتر نبود به جای پول ما هم داروهای مورد نیاز مردم را از آنها طلب می کردیم؟
  • شريفي IR ۱۲:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۶
    23 1
    آفرين به انستيتو رازي تهران هم بهترين پادزهر توليد ميكني هم معامله ميكني در اين وانفسا
  • █ م.ج █ IR ۱۴:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۶
    9 14
    ولی دارو جزء موارد تحریم نیست
  • بدون نام IR ۱۷:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۶
    17 3
    چقدر گرون 310 دلار واین 310 دلار کجا میره
  • بدون نام EU ۲۲:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۶
    12 0
    310 دلار پول یه دونه از آمپول های ضدسرطان که به ما می فروشند.

آخرین اخبار