دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: گفت و گو گمشده امروز جامعه ایران است.

به گزارش فارس، محسن رضایی در سومین کنگره بین‌المللی صنعت احداث اظهار داشت: واقعیت اینست که ما رشد خوبی در بخش سیاسی و امنیتی داشته‌ایم و توانسته‌ایم در دو هزار کیلومتری مرزها، دشمن و ناتو را زمین گیر کنیم.
وی با تأکید بر اینکه امکان دارد در آینده تغییر لحن و سیاست آمریکا را در قبال ایران را شاهد باشیم در عین حال از عقب‌ماندگی تأمل برانگیز در بخش اقتصاد، جامعه و خانواده ابراز تأسف کرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: متأسفانه از توسعه و پیشرفت متوازن غفلت شده و زندگی و جامعه به اندازه سیاست و امنیت توسعه نیافته است.
رضایی زندگی و اقتصاد از یک سو و سیاست و امنیت را از سوی دیگر دو بال پرواز هر جامعه برای توسعه دانست و گفت: ملت‌ها نمی توانند با یک بال به پرواز درآیند و باید هر دو بال متانسب باهم تقویت و رشد یابند.
وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران برای احیای مجد و عظمت و تمدن ایران اسلامی صورت گرفت و برای رسیدن به این خواسته فداکاری های زیادی انجام شده است.
وی خاطر نشان کرد: اکنون به بخشی از اهداف انقلاب اسلامی دست یافته یا نزدیک شده‌ایم اما در بخش دیگر که شامل زندگی و جامعه و اقتصاد می‌شود، عقب هستیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت‌وگو را گمشده امروز جامعه ایران دانست و اظهار داشت: گفت‌وگو در تمامی سطوح از درون خانواده گرفته تا سطوح مدیریتی و تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری و سران کشور را باید جدی گرفت.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر 8 سال پیش حرف از اختلاف در سیاست‌ها و جهت‌گیری ها می زدند، می گفتند که مشکل از آنجاست که بخشی از مدیریت در دست اصولگراها و بخشی دیگر در دست اصلاح‌طلبان است اما اکنون که همه مدیریت‌ها در دست اصولگرایان است، چه پاسخی می توان به این سوال داد؟
رضایی با طرح این پرسش که چرا اختلاف در کشور است؟، افزود: علت این اختلاف‌ها اینست که دولت‌مردان و فعالان سیاسی و جناح‌ها زندگی کردن با یکدیگر و با مردم را یاد نگرفته‌اند در حالیکه ما به شدت نیازمند زندگی کردن با یکدیگر هستیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: تا پیش از رضا شاه مدیریت کشور فدرالی بوده و رضا شاه سیستم دولتی امروزی را برای ایران به ارمغان آورد. سیستم بروکراسی و نظام اداری از زاویه امنیت و سیاست طراحی شده و این سیستم کشور را از پویایی و تحرک انداخته در حالیکه باید ظرفیت‌سازی شود و نخبگان را وارد عرصه مدیریتی کشور کرد.
وی اضافه کرد: هزاران نخبه و افراد توانمند در کشور وجود دارند که از توانایی های آنها استفاده نمی شود و متأسفانه شماری از جوانان کشور بیکار هستند.
رضایی افزود: تا وقتی معماری سیستم مدیریتی ایران بقاء گونه باشد به جایی نمی رسیم و لذا باید معماری نوینی در اقتصاد و زندگی مردم ایجاد شود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز علت بخشی از خشکسالی دریاچه ارومیه ناشی از سدهای محیط اطراف آنست و همچینن زاینده رود بر اثر احداث صنایع آب‌بر که باید در کنار دریا باشند، تقریبا خشک شده است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان با بیان اینکه بیش از 30 سال است از نظام جمهوری اسلامی می گذرد ولی هنوز معماری آن شکل نگرفته، تأکید کرد: همانگونه که معماری قاجاریه و صفویه داریم، باید معماری جمهوری اسلامی را داشته باشیم.
29219
کد خبر 262560

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امیر IR ۲۰:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۹
    20 6
    آقای رضایی درود به شما....اما کو گوش شنوا....
    • بدون نام IR ۰۸:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۰
      9 2
      واقعا" به اصلی ترین مشکل اشاره داشته و در برنامه های انتخاباتی گذشته نیز بخوبی این مسایل را شکافته و راهکار ارایه دادند ولی گوش شنوایی که شما دوست عزیز فرمودید باید در مردم باشد که متاسفانه به همان دلایلی که آقای رضایی فرموده اند اکثریت ما مردم ایران به بلوغ سیاسی و اجتماعی برای درک مسایل نرسیده و بیشتر بر اساس خط احساسی که برای ما شکل میدهند تصمیم میگیریم.
  • رضا IR ۰۸:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۰
    8 3
    آقای رضایی درود به شما همه اصل ول کردن چسبیدن به فرع!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین