فرمانده نیروی هوافضای سپاه از رمزگشایی کامل پهپاد RQ170 خبر داد و گفت: با شکار این پهپاد، پیشرفته‌ترین فناوری‌های دنیا در این زمینه در اختیار ایران است.

به گزارش خبرآنلاین، سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوا و فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عصر امروز در همایش «روز پیروزی» که توسط دانشکده هوا و فضای دانشگاه خواجه‌نصیرالدین طوسی برگزار شد، با اشاره به به دام اندختن پهپادهای آمریکایی و نیز استفاده از فناوری‌های آنها، به هواپیمای بدون سرنشین RQ170 اشاره کرد و گفت: این هواپیما که سال گذشته در شرق کشور به دام انداخته شد، یک هواپیمای بسیار پیشرفته جاسوسی است که البته رادارگریزی، تنها ویژگی مهم آن نیست بلکه این هواپیمای پنهانکار در چندین بخش از فناوری‌های سطح بالا برخوردار است.

حاجی زاده فرمانده هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت که آمریکا، آمریکایی بودن پهپاد اسکن ایگل را تایید کرده و از ایران خواسته که این پهپاد شکار شده را پس بدهد.

حاجی زاده با بیان اینکه هیچ حافظه ای در پهپاد اسکن ایگل وجود ندارد که از دسترس کارشناسان ایرانی خارج باشد تاکید کرد: روسیه و چین و یا هیچ کشور دیگری، هیچ کمکی در شکار پهپادها به ایران نکرده اند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شکار پهپاد اسکن ایگل را شکست بزرگی برای آمریکا عنوان کرد و گفت که مشابه این پهپاد در ایران تولید می ‌شود.
گزیده اظهارات فرمانده نیروی هوافضای سپاه در ادامه به نقل از فارس می آید:
• پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، صهیونیست‌ها پیش اوباما رفته و از اینکه او نسبت به مسائل هسته‌ای ایران کم‌کار است انتقاد کرده بودند اما اوباما به آنها گفته بود مأموریت RQ170 در حقیقت جاسوسی هسته‌ای از ایران بوده و ما برای این کار چنین هزینه سنگینی هم داده‌ایم.
• امروز ما تمام اطلاعات هواپیما را استخراج کردیم و معلوم شد که این هواپیما هیچ مأموریت هسته‌ای در ایران نداشته است. اینها نشان‌دهنده آن است که موضوع هسته‌ای تنها یک بهانه در دست غربی‌ها است.
• در خصوص اینکه گفته می‌شود بخش زیرین RQ170 از بین رفته است، این هواپیما آنقدر به لحاظ ضخامت نازک است که در افق به صورت یک خط دیده می‌شود که البته این یکی از ویژگی‌های رادارگریزی آن است. در آینده اگر مسائل محرمانه و طبقه‌بندی وجود نداشت، شاید عکس‌های دیگری از این هواپیما و اجزای داخل آن را منتشر کنیم.
• پهپاد ایوب در سال 1381 در ایران ساخته شد و این نشان می‌دهد که ما در آن زمان نیز این فناوری‌ را داشته‌ایم. رادارهای اسرائیل توان شناسایی این پهپاد را نداشتند و حزب‌الله از نوع انتخاب مسیر و هدف و زمان اعلام آن اهداف دیگری را دنبال می‌کرد و می‌دانست که این هواپیما با این روند شناسایی خواهد شد اما آنها اهداف دیگری را دنبال می‌کردند که به آن نیز دست پیدا کردند.
• در خصوص به دام انداختن پهپاد اسکن‌ایگل که اخیراً اخبار به دام انداختن آن منتشر شده، پهپادهای از این نوع و یا از مدل دیگری به نام شدو (سایه) از آمریکایی‌ها در اختیار ما قرار داشته که برخی به علت نقص فنی سقوط کرده‌اند و برخی نیز توسط پدافند ما به دام افتادند که این پهپاد اسکن‌ایگل نیز در میان آنها بوده و امروز تعداد زیادی از این هواپیما نیز در داخل تولید شده است و به دام انداختن آن چیز جدیدی به ما اضافه نمی‌کند.
• پهپاد آنها بر روی خلیج فارس مورد هجوم جنگنده‌های ما قرار گرفت، آمریکایی‌ها از یک موضع پایین اعلام کردند که این هواپیما سامانه‌های موشکی بر رویش نصب نبوده است.
• هرچند اوضاع در کشور سوریه پیچیده شده اما آنچه مسلم است آمریکایی‌ها نمی‌توانند سناریوی لیبی را در این کشور پیاده کنند چرا که در آنجا قذافی و تعداد معدودی از نیروهایش در یک طرف بودند و مردم لیبی و ناتو در طرف دیگر اما در سوریه مردم از دولت خود حمایت می‌کنند و تروریست‌ها نیز با این کشتارهایی که انجام می‌دهند نمی‌توانند در این کشور حاکم شوند همانطور که منافین با ترورهای بیشمارشان نتوانستند بر ایران مسلط شوند.
• سوریه ظرفیت ایجاد جنگ تمام‌عیار در آن را ندارد و استقرار موشک‌های پاتریوت در مرز ترکیه و سوریه یک عملیات روانی برای ایجاد منطقه پرواز ممنوع است و اگر اینها مقدمه‌ای برای اقدام زمینی علیه سوریه باشد، آمریکایی‌ها باید بدانند که در باتلاق فرو خواهند رفت. ما هم هرگونه پشتیبانی معنوی، فکری و سیاسی که وظیفه‌مان باشد در قبال سوریه انجام می‌دهیم
• درباره این که گفته می‌شود ایران با کشورهایی نظیر چین و روسیه در به دام انداختن پهبادهای آمریکا مشارکت داشته است باید گفت هیچ کشوری این توانمندی‌ها را به ما نداده و اگر آنها این توانمندی‌ها را داشتند خودشان از آن استفاده می‌کردند چرا که آمریکا در همه جای دنیا جاسوسی می‌کند.
• اگرچه شاید از طرف برخی کشورها درخواستی مبنی بر مشارکت در استفاده از فناوری این پهپادها به دولت یا وزارت خارجه شده باشد اما ما هیچگونه همکاری چه در زمینه به دام انداختن و چه بهره‌بری از پهپادها با هیچ کشوری نداشته‌ایم.
• در خصوص سامانه موشکی S300 این قرارداد ملقا شده و جمهوری اسلامی ایران در حال پیگیری آن است اما به عرصه موشکی با اقداماتی که افرادی مانند شهید طهرانی‌مقدم انجام داد امروز ما از راکت‌های ابتدایی مثل نازعات و زلزال به موشک‌های دوربرد سجیل و شهاب 3 رسیده‌ایم که امروز تعداد بیشماری از آنها با تنوع مختلف در کشور تولید می‌شود.
• ما احتیاجی به موشک‌های با برد بیش از 2000کیلومتر نداریم چرا که اهداف ما یا در منطقه است و هدف دوردستمان نیز رژیم صهیونیستی است. اگرچه فناوری ساخت موشک با برد بیش از 2000کیلومتر را داریم (همانطور که ماهواره در مدار زمین قرار دادیم) اما نیازی به آن احساس نمی‌کنیم.
• در خصوص راکت‌های فجر 5، این راکت‌ها در نیروی زمینی ما به کار گرفته می‌شود که یک نوع آن بردی در حدود 75کیلومتر دارد اما آنچه مسلم است امکانات در اختیار حزب‌الله لبنان به لحاظ فناوری و پیچیدگی و توانمندی صدها برابر آن چیزی است که امروز در اختیار فلسطینیان است.

• در زمان بوش هر روز به انحای مختلف به ما پیغام می‌دادند و تهدید می‌کردند و حتی یکبار از طرف یکی از کشورهای بزرگ به صورت رسمی پیام دادند و برای جنگ تاریخ تعیین کردند که برخی مسئولین هم نگران شدند اما کسی که هیچ نگرانی در او ایجاد نشد فرمانده معظم کل قوا بود که با تدبیر تهدیدات را خنثی کردند.
/27295
 

کد خبر 262832

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سرباز وطن IR ۱۷:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۰
    25 7
    ما همه جوره تو اين مدت تو دهن همه ابرقدرت ها زديم منتها اگه اينا جرات حمله داشتند امروزو به فردا نمي انداختند. اين ايران با اين تواتنمندي، همه مي دونند كه ابرقدرت شرقه. وقتي موشك ايراني از غزه به اسراييل مي خوره همه دونستند كه ديگه كار اين آدما با حاميانشون خونده شده. زنده باد ايران خال دليران

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین