ایسنا نوشت:

وزیر اقتصاد ترکیه گفت که کشورش تحریم‌های آمریکا علیه ایران را به دلیل آن که به تصویب سازمان ملل نرسیده است، اجرا نخواهد کرد.
خبرگزاری کویت با اشاره به این خبر گزارش داد: ظفر کاگلایان، وزیر اقتصاد ترکیه به خبرنگاران گفت که ترکیه فقط خود را به قطعنامه‌های بین المللی و نه تحریم‌های یک جانبه متعهد می‌داند و افزود که کشورش از نظر رشد تولید ناخالص ملی رتبه شانزدهم جهان را داراست. وی گفت که تبادلات ترکیه با ایران در سال جاری به 45 میلیارد دلار رسید.
بنا بر گزارش "منافن"، سنای آمریکا تحریم‌هایی را بر تجارت جهانی با بخش‌های انرژی و کشتیرانی ایران در تلاش برای افزایش فشار اقتصادی بر تهران به دلیل دنبال کردن برنامه هسته‌یی اعمال کرده است.
تحریم‌های جدید که سومین دور از تحریم‌ها در سال جاری است شامل تدابیری است که مانع از انتقال طلا از ترکیه به ایران در ازای دریافت گاز طبیعی می‌شود.
ترکیه به شدت به واردات انرژی وابسته است و بیشترین نیاز این کشور به برق را با استفاده از گاز طبیعی رفع می‌کند. ترکیه 10 میلیارد متر مکعب گاز طبیعی از ایران وارد می‌کند.

29219

کد خبر 263236

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • Sade US ۱۳:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۲
    4 5
    خاطر جمع باشيد كه بخاطر ايران تركيه رابطشو با امريكا خراب ميكنه!:)))
    • بدون نام IR ۱۴:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۲
      0 4
      بله من هم معتقدم ایران به خاطر ترکیه رابطشو با آمریکا خراب میکنه.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین