۰ نفر
۲۷ آذر ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۴

محسن خلیلی، فعال باسابقه حوزه صنعت با هشدار ورود کالاهای چینی و ضربه آن به صنایع مختلف گفت: «باید مراقب باشیم که چین صنایع ما را نخورد. »

محسن خلیلی، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران  با اشاره به قوی برگزار شدن نمایشگاه‌ها و ارائه کالاهای ایرانی در این نمایشگاه‌ها از 26 سال کار و حضور مدوام در نمایشگاه های مختلف سخن گفت و به تجربیات دیگران اشاره کرد.

او با اشاره به خطر حضور کالاهای چینی در بازار گفت: «من یک سفر به ترکیه رفتم و مهمان شرکت قوچ مجموعه بزرگ تولید لوازم خانگی بودم. آنها اعلام کردند که با بیش از هزار فروشگاه در ترکیه همکاری می‌کنند و از آنها خواسته‌اند تا اگر می‌خواهند کالاهای قوچ را برای فروش در اختیار داشته باشند نباید هیچ جنس چینی عرضه کنند.»

این فعال باسابقه حوزه صنعت با هشدار ورود کالاهای چینی و ضربه آن به صنایع مختلف گفت: «باید مراقب باشیم که چین صنایع ما را نخورد. باید مردم را به سمت کالاهایمان جذب کنیم. من در اسپانیا شاهد بودم که چگونه چین صنعت کفش اسپانیا را کاملا محو کرد.»
محسن خلیلی هم‌چنین با اشاره به تجربیات خودش در حوزه صنعت افزود: «برای کفش گام، یک میلیارد تومان خسارت دیدیم و کفش گام از صنعت کشور محو شد. ما نباید اجازه دهیم که چین در کسب و کار ما دخالت کند. سعی زیادی داریم که چین صنایع ما را نخورد. فعلا در صنایع لوازم خانگی به چین این اجازه را نداده ایم و باید در بقیه صنایع هم همین‌گونه باشیم.»

3939

کد خبر 264404

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۷
    11 0
    خسته نباشی خورده یه لیوان آبم روش

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین