به دنبال برگزاری همایش انتخاباتی شانزدهم آذر ماه جبهه پایداری خبر رسید که این جبهه به زودی یک همایش دیگر برگزار می​کند.

به گزارش خبرآنلاين، جبهه پایداری چهارم دی ماه یعنی دوشنبه هفته آینده دومین همایش انتخاباتی خود را در تهران برگزار می​کند. بر اساس خبری که فارس منتشر کرد، این همایش با حضور آیت الله مصباح یزدی در سالن تربیت مدرس تهران برگزار می​شود. قرار است در این همایش «بزرگ»، رابطین، اعضای اصلی و شورای مشورتی جبهه پایداری دور هم گرد آیند تا سخنان رهبر معنوی این جبهه را بشنوند.
دومین همایش انتخاباتی پایداری
جبهه پایداری از جمله گروه های سیاسی است که هر چند اعضای آن بر عدم ورود زودهنگام به انتخابات تاکید دارند ولی تا کنون یک همایش بزرگ انتخاباتی برگزار کرده و همایش دیگری را در دستور کار خود قرار داده است.
در همایش نخست جبهه پایداری که 16 آذر برگزار شد، آنها از رابطین استانی خود دعوت کرده بودند تا در تهران میزبان آنان باشند. در این همایش که بدون حضور خبرنگاران برگزار شد، برنامه های جبهه پایداری برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم تشریح شد. از جمله سخنرانان همایش صادق محصولی، روح الله حسینیان، مرتضی آقاتهرانی و برخی از ديگر اعضا بودند.
تلاش برای ممانعت از شکاف در جبهه پایداری
جبهه پایداری در حالی دومین همایش انتخاباتی خود را دوشنبه هفته آینده برگزار می کند که همایش قبلی اش با حاشیه های جالب توجهی همراه بود. از جمله حاشیه های نشست نخست، غیبت یکی از اعضای اصلی جبهه پایداری و سخنگوی این جبهه بود. کامران باقری لنکرانی وزیر بهداشت سابق احمدی​نژاد از حضور در همایش بزرگ انتخاباتی رابطین استانی جبهه پایداری که در تهران برگزار شده بود، خودداری کرد. باقری لنکرانی که خود از جمله گزینه های احتمالی مطرح برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده است در مواجه با سوال رسانه ها درباره علت غیبتش در این همایش انتخاباتی سکوت کرد. سکوت وی موجب دامن زدن برخی شایعات در فضای رسانه ای شد. این شایعات تا آنجا پیش رفت که برخی اعضای نزدیک به جبهه پایداری همچون سید محمد علی بزرگواری بر شکاف میان اعضای پایداری تاکید کردند.
بزرگواری در مصاحبه​ای با روزنامه اعتماد ضمن آنکه بر اختلاف میان اعضای جبهه پایداری صحه گذاشت، از نفوذ اسفندیار رحیم مشایی در این جبهه خبر داد و گفت: عده​ای در جبهه پایداری هستند که می خواهند عقبه مشایی باشند.
این سخنان کافی بود تا واکنش جبهه پایداری برانگيخته شود. چرا که هر چند با تاخیر روابط عمومی جبهه پایداری رسما به آن واکنش نشان داد ولی به جای تکذیب اظهارات بزرگواری، عضویت او در اين تشکل را تکذیب کرد! اطلاعیه جبهه پایداری هم بر بزرگواری که در همایش انتخاباتی شانزده آذر حضور يافته و در صف جلو و از مهمانان ویژه آن همایش بود، دشوار آمد و در مقام پاسخ به آن برآمد. او در اظهاراتی با اشاره به اختلاف میان اعضای جبهه پایداری در انتخابات مجلس نهم از تلاش برخی اعضای جرهه پایداری برای رویارویی آیت الله مصباح یزدی و آیت الله مهدوی کنی خبر داد. وی به «ایلنا» گفت: ما با این موضوع به شدت مخالف بودیم و معتقد بوده و هستیم که نباید از این آیات عظام در مسائل سیاسی سوء استفاده کرد.
بزرگواری با اشاره به عدم شفافیت برخی اعضای پایداری در قبال جریان انحرافی به خصوص برخی وزرای معزول دولت احمدی نژاد گفت: بنده اصرار داشتم تا مواضع وزاری معزول دولت در مقابل جریان های فتنه و انحرافی شفاف شود. اما این وزاری معزول که هم اکنون نیز در جبهه پایداری حضور دارند مواضع شفافی در قبال فتنه 88 و جریان انحرافی دولت نشان نداده اند.
اخبار اختلاف میان اعضای جبهه پایداری پس از آن نمایان شد که برخی اعضای موسس این جبهه که در مجلس به عنوان «وکیل الدوله» خوانده می شوند، از آن جدا شدند. گفته می شود عمده اختلاف بین اعضای پایداری به خاطر تمایل بخشی از آن به دولت است. بر اساس تحلیل کارشناسان طی هفته های اخیر، جبهه پایداری به دو طیف قم و تهران تقسیم شده است؛ طیف تهران که عمدتا شامل وزرای سابق دولت هستند، معتقدند جبهه پایداری در انتخابات آینده باید با دولت ائتلاف کند. در مقابل این طیف، طیف «قم» هستند که عمدتا شاگردان آیت الله مصباح یزدی را تشکیل می دهند. این طیف معتقدند فلسفه تشکیل این جبهه، جدایی از جریان انحرافی است و اقدام حمایت پایداری از نامزد دولت در انتخابات ریاست جمهوری به نوعی خودکشی این جبهه محسوب می شود.
همزمان با انتشار این دست اخبار که برای جبهه پایداری ناخوشایند است، خبر رسید اعضای جبهه پایداری متقاضی دیدار با آیت الله مصباح یزدی پدر معنوی این جریان شدند. حسین جلالی عضو جبهه پایدرای و مسئول دفتر آیت الله مصباح یزدی در گفت و گویی که با باشگاه خبرنگاران داشت این موضوع را تایید کرد. همچنین نشست انتخاباتی دوشنبه هفته آینده جبهه پایداری با حضور آیت الله مصباح یزدی نیز در این راستا ارزیابی می شود.
/2929
کد خبر 264647

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین