نتایج نظرسنجی جدید خبرآنلاین درباره جدی‌ترین جناح کشور برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری با نتایجی نسبتا برابر دنبال می شود.

از شب گذشته کاربران خبرآنلاین در برابر این پرسش قرار گرفته اند که « به نظر شما کدامیک از جریان های زیر حضور جدی تری در انتخابات ریاست جمهوری خواهند داشت؟ »
تا ساعت 13:00 روز سه شنبه بیش از 6 هزار نفر در این نظرسنجی شرکت کرده اند و 35 درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی معتقدند «اصولگرایان» برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری جدی تر هستند.
«حامیان احمدی نژاد» با کسب 32درصد آرای کاربران شرکت کننده در نظرسنجی خبرآنلاین در رتبه دوم این نظرسنجی قرار گرفته اند.
31 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی نیز معتقدند «اصلاح طلبان» برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم جدی هستند.
/2727

کد خبر 264680

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شبنم IR ۱۴:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۸
    39 16
    با این شرایط اصلاحطلبان نباید هم جدی باشند و کار درست هم همین است اگر چاپ بفرمایید.
  • محمد حسین IR ۱۴:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۸
    37 1
    اینکه جمعش شده 98 درصده که
  • رافا US ۱۸:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۸
    39 0
    بهتره نظر سنجی رو میزاشتید : آیا اصلاج طلبان رو میخواهید یا اصولگرایان را ؟! اونوقت تعداد لایک ها همه چیز رو مشخص میکرد . الان هم اینو چاپ نکن ولی حرف حق بود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین