این عضو هیأت امنای دفتر تبلیغات اسلامی قم در مطلب خود نوشته است:
«ضریح جدید حسینی(ع) در 2 ماهه اخیر، فضای خاصی را در شهرهای مرکزی، غرب و جنوب غربی کشور پدید آورد و صدها نفر را به بازدید و بدرقه آن آورد...
به گونهای برنامهریزی شده، در شهرهای گوناگون کشور، ستادهای استقبال و بدرقهای راه افتاد؛ در آغاز مدت زمانی را در قم و سپس برای شهرهای مختلف کشور از تهران تا شهرهای کوچک و بزرگ خوزستان برنامهریزی ورود و بدرقه صورت گرفت. به عنوان نمونه در خوزستان در 8 شبانهروز این بدرقه انجام شد و در برخی شهرها، ادارات، مدارس و... تعطیل شدند و...»
این عضو وبلاگ نخبگان خبرآنلاین در ادامه مطلب خود این سوال را مطرح کرده است که «آیا مسئولان و برنامهریزان در برگزاری چونان شوری در نیمی از کشور، تصمیم درستی را گرفتند؟»
وی در پاسخ به این سوال، موارد چهارگانهای را ذکر کرده که دو مورد اول به شرح زیر است:
«نخست: جامعه شیعی در شرایط کنونی (و بویژه پس از مقطع بیداری اسلامی) در رصد رسانههای تفرقهافکن است. رسانههایی که میکوشند شبهههای جدید بسازند و آن را در بوق و کرنا علیه تشیع و همگرایی مذهبی کنند. این رسانهها، گاه از سوژههای قدیم، ملول و خسته میشوند و به دنبال کشف موضوعات شبههساز جدیدند. نقل و انتقال ضریح جدید در آن ابعاد وسیع و رسانهای، چونان فرصتی را به آنان داد تا سوژهای جدید بیابند...
دوم: دقیقا در سالی که توسط مقام معظم رهبری با نام «تولید ملی و کار و سرمایه ایرانی» نامیده شد، انتظار از دولت و مسئولان آن بوده (و هنوز هست) که از تعطیلات بکاهند و بر تلاش بیفزایند. به نظر میرسد که برنامههایی که به گونهای به تعطیلی میانجامد، با این رویکرد ناسازگارند. در طول مسیر بدرقه ضریح، تعطیلی و یا انعطال شهرهای در مسیر، پدید آمد و موجب تاثیرات منفی اقتصادی، در هم ریختگی برنامهریزیهای افراد در کارهای اداری، مالی و ... گردید...»
برای خواندن متن کامل این مطلب، لطفا اینجا را کلیک کنید.
دکتر سید عباس صالحی، در مطلب تازه خود در خبرآنلاین به موضوع بدرقه ضریح امام حسین(ع) و دغدغههای جدید در این مورد پرداخته است.
کد خبر 264849
نظر شما