۰ نفر
۴ آذر ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۴

جوان روسی سنگ قبر رایانه‌ای همراه با دوربین کامپیوتری ساخت.

واحد مرکزی خبر نوشت:

به گزارش تلویزیون راشاتودی گزارش داد آندره گولوین گفت: روی سنگ قبر صرفا نام تاریخ تولد و وفات درج می شود اما بیشتر مردم هیچ چیز درباره زندگی فرد متوفی و دستاوردهای وی از زمان تولد تا موعد مرگش نمی دانند.

مخترع جوان روس افزود: سنگ قبری ساختم که بازدید کنندگان از قبرستان با استفاده از صفحه لمسی رایانه ای آن اطلاعات کافی و همچنین تصاویر ثابت و متحرک درخصوص فردی که در آن قبر نهاده شده و چگونگی دوران زندگانی وی به دست آورند.

وی اضافه کرد: بازدیدکنندگان می توانند با دوربین رایانه ای نصب شده در بالای این سنگ قبر برای بستگان میت پیام هایی مصور و گویا بگذارند.

در این حال منتقدین به این اختراع جدید می گویند: قبرستان محل آرامش گذشتگان و تفکر بازماندگان است از این رو محیط گورستان با نصب چنین تجهیزات الکترونیکی یا ضبط پیام های تصویری و صوتی و ایجاد سر و صدا سازگار نیست.

کد خبر 26673

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایرانی IR ۰۵:۱۶ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
    0 0
    شهرمردگان الکترونیکی مگر چه اشکالی داره مگه اونا کار ندارند که الکترونیکی انجامش بدند