اما فقط چند ماه دیگر تا امتحانات نهایی باقی مانده است امتحاناتی که نتیجه یک سال تحصیلی را روشن می کند اما خرداد ماه امسال به دلیل انتخابات ریاست جمهوری ممکن است امتحانات پایان سال به تغییراتی مواجه باشد در همین زمینه علی عابدینی از خبر آنلاین پرسیده:من دبیر آموزش و پرورش هستم می خواستم بدانم وضعیت امتحانات آخر سال در خرداد ماه به چه شکل خواهد بود وما چه زمانی باید کتابها را تعطیل کنیم؟
واما عبد الامیر عرفی رئیس مرکز سنجش آموزش وپرورش در این مورد گفت:با توجه به این که امسال انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ24خرداد ماه برگزار خواهد شد امتحانات سال سوم متوسطه نظری فنی حرفه ای ودوره پیش دانشگاهی از 25اردیبهشت ماه تا 20خرداد ماه برگزار خواهد شد
وی با اعلام این که امتحانات نهایی در سراسر کشور دارای سوالات واحد خواهد بود گفت:امتحانات داخلی ومیان پایه مدارس نیز در همین زمان یاد شده در سطح مدارس بر گزار خواهد شد.
بنابر این دبیران مدارس باید پیش از زمان ذکر شده کتابها را به اتمام برسانند.
با این حساب از 14 فروردین تنها حدود یک ماه برای اتمام کتاب ها فرصت دارید.
45236
نظر شما