فرمانده نیروی دریایی ارتش تاکید کرد:همکاری کشورهای حاشیه خلیج فارس موجب ارتقای سطح امنیت منطقه می شود.

امیر دریادار حبیب الله سیاری با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران آمادگی برقراری امنیت در منطقه را دارد، گفت: ایران همواره اعلام کرده است که به ویژه با همکاری و هماهنگی کشورهای منطقه، قادر است امنیت در این منطقه حیاتی و استراتژیک را برقرار کند.
سیاری گفت: علت ناخشنودی برخی کشورهای غربی از برگزاری رزمایش ها از سوی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی این است که آنها نمی توانند اقتدار و توانمندی‌های علمی ما را ببینند و به همین علت است که نسبت به برگزاری رزمایش های ما عکس العمل های منفی نشان می‌دهند.
اهم صحبت‌های فرمانده نیروی دریایی ارتش در ادامه به نقل از ایسنا می آید:
• کشورهایی که می‌خواهند حضور نامشروع در منطقه داشته باشند، همچنین برای توجیه این حضور خود سعی می کنند تا برگزاری رزمایش‌هایی نظیر رزمایش ولایت 91 را دارای تبعات منفی برای منطقه جلوه دهند.
• ناوشکن جمهوری اسلامی ایران جماران که جزو ناوگروه بیست و سوم نیروی دریایی ارتش در آبهای آزاد و بین المللی حضور دارد، در منطقه تعیین شده مستقر شده و جزئی از این رزمایش بزرگ محسوب می شود.
• گستردگی رزمایش ولایت تا مدار 18 درجه شمال اقیانوس هند است و در حین برگزاری رزمایش نیروهای فرامنطقه ای نیز با شدت بیشتری در این منطقه رصد می شوند.
• ما همیشه اعلام کرده‌ایم که به صورت شبانه روزی و حتی لحظه‌ای تمامی تحرکات را در منطقه رصد می‌کنیم و هیچ حرکتی بدون اطلاع و آگاهی سیستم‌های کنترل کننده نیروی دریایی انجام نمی شود.
• با توجه به فرمایش رهبر معظم انقلاب که فرموده‌اند"مظهر اقتدار در دریاها شما نیروهای دریایی هستید"، اقتدار در دریا حاکی از آن است که ما امروز از نظر علمی و صنعتی آنقدر رشد کرده ایم که پیشرفته ترین تجهیزات را تعمیرات اساسی و یا نوسازی کرده‌ایم.
• نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز درعرصه دریاهای آزاد که عرصه وسیع، گسترده و مهمی است، حضور فعالی دارد و همه این موارد نشان دهنده اقتدار ما است. 

• دریاهای آزاد یک عرصه بین المللی است، وقتی رزمایشی در این عرصه انجام می‌شود، همه کشورهایی که در عرصه آبهای آزاد حضور دارند، این نمایش اقتدار و توان دفاعی را به چشم می بینند. آنها بخوبی پیشرفت‌های ما در عرصه تولید تجهیزات نظامی به ویژه در نیروی دریایی ارتش که حتی به مرحله خودکفایی هم رسیده ایم را مشاهده خواهند کرد و این موضوع یک واقعیت غیرقابل انکار است.
• همانطور که فرمانده معظم کل قوا فرمودند ما یک کشور صلح طلب هستیم و اهل تعدی و تجاوز به مرزهای دیگران نیسیتم،: دریای آزاد متعلق به همه است و ما هم اهل حضور در آبهای ازاد هستیم و ثابت کرده ایم ضمن این که به قوانین و مقررات بین المللی کاملا پایبند هستیم، در عرصه دریاهای آزاد هم حضور داریم و قطعا اقتدار خود را نشان می دهیم.
• این فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر این‌که منافع دریا، منافع راهبردی و کلان برای کشور است، بدین معنا است که اگر بتوانیم از آنچه که به طور خدادادی در اختیارمان قرار داده شده، بخوبی استفاده کنیم، قادر خواهیم بود در توسعه کشور اثرگذار باشیم و باید از این منابع و منافع استفاده کنیم.
/27220

کد خبر 267729

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین