محسن کوهکن عصو جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفت و گو با خبرآنلاین با اشاره به اینکه انتخابات ریاست جمهوری یازدهم مدل خاص خود را می طلبد و نمی توان بر ساز و کارهای پیشین تکیه کرد، گفت: شرایط انتخابات سال آینده متفاوت از انتخابات سالهای قبل و حتی انتخابات مجلس شورای اسلامی است. از این رو قطعا نمیتوان با تکیه بر همان مدلهای پیشین، مسیر حرکتی انتخابات ریاست جمهوری را دنبال کنیم.
وی با اشاره به اینکه مدلهای انتخاباتی در دورههای گذشته کاندیدا محور بوده است، افزود: در این مدل، خود افراد تصمیم به حضور می گرفتند یا از آنها برای حضور در رقابت دعوت می شد؛ اما دستاورد این چند دوره ریاست جمهوری خصوصا در چند دوره اخیر نشان داد که باید از کاندیدا محوری به سمت برنامه محوری حرکت کنیم.
عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: براساس همین استدلال است که معتقدیم اگر در این دوره از انتخابات افرادی خود تصمیم به حضور بگیرند و قرار باشد خودشان هم دور هم بنشینند و تصمیم بگیرند، نتیجه قابل حصولی نخواهد داشت. هرچند ما قصد زیر سوال بردن نیت، حس وظیفه و مسئولیت آنها را نداریم اما اینکه افرادی خودشان را در مقام صالح ببیند و خودشان دوخت و دوزهای پیچیده انتخاباتی را انجام دهند را هم قبول نداریم.
سخنگوی انتخاباتی جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه بهترین مدل انتخاباتی آن است که جامعتین محور حرکت فعالیتهای انتخاباتی اصولگرایان قرار گیرند، اظهار داشت: جامعتین که همیشه نقش پدری و محوری نسبت به احزاب و تشکل های اصولگرا داشته اند، با پیچیدگیهای امر انتخابات، مدیریت افکار عمومی، مطالبات مردم و ... آشنا هستند و مهمتر از همه اینکه هیچ گاه خودشان مستقیما وارد صحنه رقابت نمی شوند.
کوهکن گفت: در این مدل انتخاباتی که جبهه پیروان نیز به آن پایبند است این بزرگان می نشینند و از بین افراد واجد شرایط به یک یا نهایت دو نفر می رسند و دیگران نیز با آنها همراه و همگام می شوند. دلیل ما برای در پیش گرفتن این مدل هم این است که خود کاندیداها هیچگاه نمی توانند با دور هم نشینی به نتیجه مطلوبی برسند.
عضو هیات رییسه جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد: این معقول نیست که افرادی که خودشان داوطلب و کاندیدا هستند بنشینند و درباره واجد شرایط بودن یا نبودنشان تصمیم گیری کنند. از این مباحث درون فردی نه تنها معیار کمی حاصل نخواهد نشد، بلکه با گذشت زمان رگههای اختلاف بیرون خواهد زد و این جلسات هم به سرعت به تعطیلی خواهد رسید.
وی مقبولیت کاندیداها را عنصر مهمی در موفقیت آنها دانست و تاکید کرد: اینکه چند نفر بخواهند خودشان واجد شرایط بودنشان را تایید کنند یک بحث است، اینکه این افراد تا چه اندازه مقبولیت و محبوبیت مردمی دارند، بحث مهم دیگری است. اگر استناد این افراد برای مقبول بودنشان، همان چند نفر از اطرافیانشان است که قطعا خیالی باطل است. اینکه چندتا جلسه و سخنرانی بروند، یک جا شلوغ تر و یک جا خلوتتر باشد و همان ها را مبنای قضاوت قرار دهند، ساده انگاری است. امر مهمی مانند انتخابات ریاست جمهوری را نمی توان براساس این معیارها پیش برد.
نماینده ادوار مجلس با تاکید براینکه جبهه پیروان رسیدن به همگرایی، تعامل و وحدت و ائتلاف را با محوریت قرار دادن جامعیت دنبال می کند، خاطرنشان ساخت: توصیه ما به داوطلبان و نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری این است که خود را با این محور هماهنگ کنند تا به نتایج مطلوبی برسند و قطع یقیین باید بدانند که خود آنها مقام صالح برای تصمیم گیری درمورد خودشان نیستند.
نایب رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری با تاکید براینکه ائتلاف 1+2 را نمی توان ساز و کاری برای اتحاد و انسجام اصولگرایان دانست، خاطرنشان ساخت: ما این ائتلاف را تنها ائتلاف دو کاندید با یک کاندید دیگر می دانیم که براساس دلسوزی نشسته اند و می خواهند در مسیر وحدت و اتحاد حرکت کنند.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت جریان اصولگرایی را نباید محدود به چند نفر کرد، افزود: قطعا ظرفیت جریان اصولگرایی فراتر از این سه نفر است. خود آنها هم این را می دانند و ما توصیه می کنیم همه در کنار هم و با محوریت روحانیت انتخابات آینده را مدیریت و جلو ببریم.
محسن کوهکن در ادامه با اشاره به اینکه انتخابات پیش رو انتخاباتی سه قطبی است، اظهار داشت: در این دوره از انتخابات اتفاقی متفاوت از دورههای قبل افتاده است. آن هم اینکه برخی نزدیکان آقای رییس جمهور تلاشهایی برای انتخابات آینده آغاز کردهاند. از سوی دیگر همین نزدیکان آقای رییس جمهور مدتی است که حساب و کتاب دولت را از جریان اصولگرایی جدا می دانند.
وی با بیان اینکه اصولگرایان نه تنها از گفتن این موضوع ابایی ندارند بلکه استقبال هم می کنند، گفت: ما کاری به سوابق این افراد و گذشته آنها نداریم. اگر آنها اصرار دارند بگویند هر نمره مثبت یا منفی دولت را به پای اصولگرایان نباید نوشت، ما هم از این رویه استقبال می کنیم.
کوهکن در پایان تصریح کرد: جریان اصولگرایی تفکری است که حاضر نیست اگر کسی با نام اصولگرایی کار را شروع کرد و در ادامه عملکردی دیگری را در پیش گرفت، به هر قیمتی از او حمایت کند. برای ما پایبندی به مبانی و محورها بیش از افراد اهمیت دارد.
/29220
نظر شما