برای مثال گودرزی از شیراز برای خبر آنلاین در این زمینه نوشته:
مدرسه راهنمائی فرشتگان ناحیه 4شیرازواقع دربلوارنصرازاولیادانش آموزان درخواست کرده حدود170000تومان به حساب مدرسه واریزنمایند.ناحیه مجوزدریافت100000تومان ازاولیا رابه مدرسه داده است.مدرسه حدود70000تومان بیشتردرخواست کرده است وعلت آنرا بابت 2ساعت اضافه تدریس درروز اعلام کرده است.سئوال این است مگرهرمدرسه نمونه دولتی طبق مقررات آموزش وپرورش کشور نبایست این تعدادساعت رادرروزتدریس نماید؟پس چرامدرسه می گوید معلمان 2ساعت اضافه می ایستند.مگرآموزش وپرورش حقوق کامل به معلمان مدرسه نمونه دولتی بابت تعدادساعات مصوبه خودش به آنها نمی دهد که مدرسه قصد دارد ازاولیابگیرد؟
واما معاون مدرسه فرشتگان به نقل از مدیر مدرسه خانم زره پوش در پاسخ به سوال مطرح شده گفت:تمام مدارس معمولی باید 32ساعت کلاس داشته باشند اما مدرسه ما چون یک مدرسه خاص است به درخواست خود والدین و صلاح دید انجمن اولیا و مربیان 40ساعت کلاس در هفته داریم و چون دولت هزینه8ساعت کار اضافه را به ما نمی دهد بنابراین خود والدین این هزینه را متقبل شدند ضمن این که ما برای این کار از آموزش وپرورش منطقه مجوز گرفته ایم واصلا کارمان غیر قانونی نیست.
45236
چهار ماهی است که از بازگشایی مدارس می گذرد اما هنوز مشکلاتی در میان والدین دانش آموزان و معلمان است که هنوز حل نشده است.
کد خبر 268603
نظر شما