به گزارش خبرآنلاین؛ کامران دانشجو، امروز در حاشیه مراسم بزرگداشت شهدای جهاد علمی درباره برخی گمانهزنیها درباره برکناری وزیر علوم و رئیس دانشگاه تهران گفت: همانطور که افرادی که به دولت می آیند با نظر رئیس دولت منصوب می شوند هر زمان که رئیس جمهور به این جمع بندی برسد که این مسیر باید از طریق فرد دیگری پیگیری شود، شخص دیگری را جایگزین می کند که این حق رئیس دولت است.
او گفت: پس از پایان دولت من و آقای احمدی نژاد به دانشگاه علم و صنعت باز می گردیم و من در دانشکده مکانیک و رئیس جمهور هم در دانشکده عمران به تدریسمان ادامه می دهیم و خدا را هم شکر می کنم که رئیس جمهور به من این فرصت را داد که به مردم خدمت کنم، اما در کل چنین چیزی وجود ندارد و این موضوع زاییده چند سایت است و حقشان است که گمانه زنی را به عنوان خبر مخابره کنند.
دانشجو همچنین درباره برکناری فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران در پاسخ به برخی شایعات و دادن اولتیماتوم سی روزه به وزیر علوم برای برکناری رئیس دانشگاه تهران گفت: من این موضوع را تایید نمی کنم و به من هیچ اولتیماتوم یک روزه، سی روزه یا سی ساله برای برکناری رئیس دانشگاه تهران یا هر دانشگاه دیگری داده نشده است. این فشارهایی که عنوان می شود از طرف دولت برای برکناری رئیس دانشگاه تهران وارد میشود، در ادبیات دولت نیست و اصلا چنین ادبیاتی معنی نمی دهد. تمام روسای دانشگاه ها بخصوص روسای از جمله روسای دانشگاه هایی مثل تهران، شهید چمران اهواز و شیراز که شائبه برکناری شان وجود دارد کارشان را باید ادامه دهند.
گزیده ای سخنان او به نقل از مهر و ایسنا را بخوانید؛
- (درباره شرکت وزیر علوم در انتخابات ریاست جمهوری) حساب احتمالات می گوید احتمال هیچ چیز در دنیا رد نمی شود، اما من چنین فکری در سر ندارم تا زمانیکه وزیرم وزیر احمدینژاد هستم و همچنین تا زمانیکه وزیر هستم اجازه نمی دهم خدمات و نیت خدماتم جز در راه رضای خدا در راه دیگری آلوده شود.
- (درباره بازنشستگی اساتید) اگر حتی یکی از استادان خارج از مقررات ابلاغ شده بازنشسته یا اخراج شده به ما اعلام کند تا این موضوع را بررسی کنیم. در این زمینه برخی رسانه ها با جوسازی می خواهند بگویند وزارت علوم اساتید را زودهنگام بازنشسته می کند، یکی از روزنامه ها نوشته که علت بازنشستگی اساتید استخدام استادان باسواد است، این خبر دروغ محض است و اگر که یک جو عقل سیاسی هم وجود داشته باشد این موضوع را نباید به این شکل مطرح کرد.
- بخاطر اینکه گفتم در دانشگاه ها اساتید سکولار نباید تبلیغ افکارشان را بکنند، رسانه های غربی مدام به من فحش می دادند، اما هنوز هم بر سر این حرفم هستم و باز هم تاکید می کنم اساتیدی که سکولار هستند می توانند در دانشگاه تدریس کنند اما حق تبلیغ افکار سکولاریسمشان را میان دانشجوها ندارند.
- (درباره اظهارنظر محمدرضا عارف درباره ضعیف بودن تشکلهای دانشجویی) دکتر عارف یک شخصیت علمی است که در گروه اصلاح طلبان فعالیت می کند ولی ما دکتر عارف را به عنوان یک شخصیت علمی و دانشگاهی می شناسیم که در بیرون از دانشگاه فعالیتهای سیاسی خود را انجام می دهد و حق دارد که با تشکل های سیاسی هم دیدار داشته باشد، اما باید بگویم تشکل های ما از 88 تاکنون رشد داشته و طبق آمار تشکل های اسلامی ما در سال 84 از 182 تشکل به 240 تشکل در سال 91 افزایش یافته است.
- طبق قانونی که به ما ابلاغ شده، تجمیع باید در مقطع کارشناسی صورت می گرفت که این اقدام عملی شد. درباره تجمیع سایر آزمون های ارشد و دکترا باید اظهار داشت که لازم است مرحله به مرحله جلو رویم و اگر نتایج مثبت بود مرحله بعدی، در غیر این صورت اصلاح خواهیم کرد.
- 24 دانشگاه تک جنسیتی در کشور فعالیت می کند. 14 مورد از این دانشگاهها دولتی و مابقی خصوصی هستند و این اقدامی است که بعد از انقلاب هیچ کس به دنبال آن نبوده است. باید اقدامی صورت گیرد که در هر استان یک دانشگاه تک جنسیتی وجود داشته باشد تا در صورتی که دانشجویان تمایل داشته باشند که در دانشگاههای این چنینی درس بخوانند، این گزینه را انتخاب کنند.
- (درباره انتخابات ریاست جمهوری 92) هر کس با حفظ چارچوب میتواند در این زمینه در دانشگاهها صحبت کند و دولت قبلی و فعلی برای ما ملاک نیست، اما باید این نکته مورد توجه قرار گیرد که دانشگاه سکوی انتخاباتی نیست و افراد باید موضع خود را مشخص کنند.
4747
نظر شما