۰ نفر
۲۷ دی ۱۳۹۱ - ۲۰:۵۱

این روزها و با توجه به آلودگی شدید هوا خوردن بعضی از مواد غذایی واجب و مهم است مواد غذایی ای مانند شیر پیاز و میوه ها.

اما نکته ای که وجود دارد این است که گاهی این مواد غذایی آن مرغوبیت لازم را ندارند وبه اصطلاح بی کیفیت هستند

در همین زمینه لیلا برای خبر آنلاین نوشته:متاسفانه مدتی است که شیر های خوراکی کیفیت نا مرغوبی پیدا کرده اند و حتی طعم بدی دارند لطفا این مسئله را پیگیری کنید
واما روابط عمومی سازمان غذا و دارو طی جوابیه ای این گونه به این سوال پاسخ داد که:بخش مهمی از ویژگی‌های کیفیتی و طعم و مزه هر فرآورده مربوط به مواد اولیه آن می‌باشد که در مورد شیر به فصول تولید و نوع خوراک دام بستگی دارد که از حیطه اختیار واحدهای فرآوری شیر، خارج می‌باشد. همانگونه که مستحضرید تولید شیرخام در محدوده نظارتی سازمان دامپزشکی کشور می‌باشد و مطابق دستورالعمل‌های این اداره کل از اول مهرماه سال 1389 شیرهای خام تحویلی به کارخانه‌های فرآوری شیر باید دارای مجوز بهداشتی قرنطینه‌ای حمل بوده و همچنین خودروی حمل شیر نیز باید دارای پروانه اشتغال به حمل شیرخام از سازمان دامپزشکی باشد و این موضوع در برنامه‌های کنترل و نظارت ادارات نظارت بر مواد غذایی سراسر کشور قرار داده شده است. ضمناً تأسیس هر واحد فرآوری غذایی مستلزم داشتن مسئول فنی و بهداشتی جهت نظارت روزانه بر چگونگی فرآیند تولید و بسته‌بندی آن محصول می‌باشد.
با عنایت به توضیحات مذکور بدیهی است تلاش همه جانبه این معاونت، اهتمام در جهت هرچه بهتر نمودن کیفیت محصولات تولیدی و نظارت دقیقتر و بیشتر بر آنها می‌باشد. به همین منظور لازم است مصرف‌کنندگان محترم در موارد عدم رضایت از یک فرآورده به قسمت شکایات مشتری آن واحد تولیدی و در صورت عدم رسیدگی، از طریق ادارات نظارت بر مواد غذایی معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور اقدام نمایند که در آن صورت اظهار نظر قطعی و اقدامات لازم، پس از انجام بررسی‌های آزمایشگاهی صورت خواهد گرفت.
45236
 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 270499

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 27
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد IR ۲۲:۵۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    248 0
    فصول مختلف خوراك گاو ها فرق ميكنه ؟!!! مگه سال هاي قبل فرق نميكرد ؟ پس چرا اينجوري نبود ؟ جالب ترش اينه كه مزه شير تازه گاو ، يعني شير هاي خام تحويلي ، عوض نشده . ولي مزه شير كارخانه ها فرق كرده.
  • بدون نام IR ۲۳:۱۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    185 3
    نه فقط شیر! تخم مرغ های قدیمی خوش مزه تر بود الان مثل پلاستیک شده !!!
    • بدون نام IR ۲۳:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
      15 0
      همچنین خیلی از میوه ها
    • ساسان IR ۱۱:۰۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۹
      13 0
      پیرو نظر دوستمون مدتی بود که من بعضی اوقات نیمرو می خوردم می دیم که اصلا مزه نداره فکر می کردم که حس چشایم دچاره مشکل شده تا اینکه تخم مرغ محلی خوردم هم بسیار خوشرنگ تر بود هم اینکه واقعا خوشمزه و خوش طعم بود .
  • بدون نام IR ۲۳:۳۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    191 0
    این احتمال وجود نداره که یه کم درصد آب داخل شیر را اضافه کرده باشند ؟؟؟؟
    • بدون نام IR ۲۳:۵۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
      12 0
      ای کاش آب اضافه کنند نهایتش رقیق میشه! اما خدا نکنه وایتکس بریزن یا مثلا شیر خشک چینی !!! اضافه کنند بجای شیر واقعی
    • بدون نام IR ۰۹:۵۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
      9 0
      ما والا چند روز پيش يك شيري خريديم كه مزه نشاسه توش آشكارا حس مي شد!
    • حسین IR ۱۳:۰۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
      8 0
      شک نکن که حتما آب اضافه شده . اما دعا کن فقط آب باشه و آب سالم هم باشه .
    • داش مجيد IR ۱۸:۴۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
      7 1
      آب!!!كاش آب بود لا اقل ضررنداشت
    • بدون نام IR ۲۰:۲۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
      6 0
      دعا کن فقط آب باشه !!
  • حميد IR ۰۹:۲۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    6 0
    .... تولید و نوع خوراک دام بستگی دارد که از حیطه اختیار واحدهای فرآوری شیر، خارج می‌باشد. يعني در اون قسمت هيچ واحد نظارتي وجود نداره يا واحد فرآوري شير نمي تونه در اين مورد اعتراضي داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • بدون نام IR ۰۹:۲۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    4 0
    سال های قبل که مادر بزرگ من در یزد گاو داشت غذایی که به گاو میداد کاه بود که به طور کامل خورد شده بود . اما الآن کاه به گاو میدهند ولی خورد شده نیست و چون گاو نمیتواند آن را بخورد کاه را با کود شیمیایی مخلوط میکنند تا له شود و گاو بدبخت بتواند بآن را بخورد. نتیجه گیری با شما
  • افشار IR ۰۹:۳۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    5 0
    بله الان چیزی که به عنوان شیر به مردم میدن از فراورده های شیمیایی و پودرهای خشکی است که به صورت نامرغوب وارد کشور میشود.ما دیگه حداقل نسل قبلمون رو دیدیم دیگه آخه کدوم شیری پس از رد شدن از 10 تا غربال ماست به این سفتی رو تولید میکنه.ماست سون رو شوت هم بکنی چیزی ازش نمیریزه واقعاٌ فکر میکنید تمام اون چیزی که میخورید یه ماده لبنیه؟؟؟
  • یاس IR ۰۹:۵۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    4 0
    به نظر میرسه به جای شیر تازه، ترکیبی از مواد شیمیایی (چینی) به همراه آب به مردم توزیع میشه...
  • بدون نام IR ۱۰:۱۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    4 0
    شاید جوش سیرین می زنند تا خراب نشود
  • بدون نام IR ۱۴:۱۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    2 0
    آخر که نگفتید چرا بدمزه شده
  • بدون نام IR ۱۵:۱۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    3 0
    منظورتون از شير پاستوريزه همين شير خشكهاي صنعتي است كه از چين وارد ميشه؟
  • بدون نام IR ۱۸:۲۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    7 0
    بخاطر عدم استفاده از وایتکس مرغوبه
  • بدون نام IR ۲۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    3 0
    یا شیرخشک چینی باضافه آبو کردن تو پاکت؟!!!!!!!!!
  • بدون نام TR ۰۱:۵۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۹
    4 1
    اگه برن بلوط توی جنگل بخورن شیرشون هم بیشتر میشه هم خوشمزه تر.
  • ابراهيم IR ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۹
    2 0
    سلام- دوست من گاوداري داره كه در حال جمع كردنه به گفته ايشان امسال شير توليد شده ايشان را نبست به هزينه ها كمتر ميخرند و يا نميخرند چرا كه شركتهاي بزرگ توليد كننده مقدار زيادي شير خشك وارد كرده اند
  • بدون نام DE ۱۰:۵۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۹
    4 0
    مواد شیمیایی را کم کنید
  • بدون نام DE ۱۴:۳۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۹
    7 0
    یه بار نشد این مسولین ودست اندرکارها به اشتباه خودشون اقرار کنند وبگند ببخشید شما مردم راست میگید ما پیگیری می کنیم ودرست میکنیم.تا فراورده اصلاح بشه وسالم وبا کیفیت دست شما برسه .انگار پروسه ایی به نامی بارخورد تواین مملکت وجو د نداره.اخه پس برای بهتر شدن محصول ازکی باید بپرسند.
  • علی IR ۱۸:۴۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۹
    9 0
    علت این است که کارخانه شیرپاستوریزه تا حد ممکن چربی شیر را میگیرند و چون شیر رقیق میشود به آن شیرخشک وارداتی ارزان چینی میزنند.
  • کیوان IR ۰۹:۵۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۳۰
    2 0
    من از ماست خاله ام بگم ک وقتی میاوردمش محل کارم, همکارا ک میدیدن میگفتن ک این ماست نیست و ماست چکیدس...باورشون نمیشد...و وقتی براشون سفارش میدادم کفشون میبرید.خلاصه اینکه تا ی ماه پیش واسه همکارا کم و بیش میاوردم...تا ی ماه پیش ک وقتی ماست ازش خریدم درست 180 درجه فرق داشت...البته روم نشد بگم ولی خودش سفارش کرده بود ک دیگه شوهرم توان کشاورزی نداره و مجبورم از کنسانتره استفاده کنم...و دیگه ازون ماستها خبری نیس... :( ...خیلی عوامل دیگه میتونه تاثیر گذار باشه ک تو تمام مواد غذایی ما شاهد آن هستیم... خدا بداد نسل بعد از ما برسه... میگن 10 سال آینده از هر 10 نفر یک نفر مبتلا ب بیماری مزمن ام اس میشه... کاش...
  • بدون نام IR ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۳۰
    3 0
    شیری که تو محل ما عرضه شد مزه ی وایتکس میداد!
  • بدون نام IR ۱۳:۳۹ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۱
    0 0
    خبر داريد كه نوشيدني دوغ هم كه مي خوريم ماده اصلي اش در بسياري از كارخانه ها ، آب پنير است ؟ به جاي اينكه از ماست طبيعي استفاده كنند آب پنير بعلاوه مقداري نمك و شيرخشك و ... ميشه دوغ سر سفره ما. فقط تعدادي از شركت ها از ماست استفاده مي كنند. تا مطالبه از جانب مصرف كننده نباشه حقمونه كه توليدكننده ها هر بلايي كه مي خوان سرمون بيارن