41 نفر از جمله 7 آمریکایی و چند نفر از شهروندان فرانسوی، ژاپنی و انگلیسی توسط یک گروه اسلامگرا مرتبط با القاعده در الجزایر ربه گروگان گرفته شدند.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه یک گروه مرتبط با القاعده روز چهارشنبه 41 نفر از جمله 7 آمریکایی را در جریان حمله به یک میدان گازی در جنوب الجزایر ربوده و از آنها با عنوان گروگان یاد کرد.
این گروه اعلام کرد که حمله به این میدان گازی به تلافی دادن اجازه از طرف الجزایر به فرانسه برای استفاده از حریم هوایی اش به منظور بمباران مالی انجام شده است.

این گروگان گیری در نزدیکی تاسیسات ˈعین امناسˈ در یکصد کیلومتری مرز لیبی و 1300 کیلومتری پایتخت الجزایر رخ داد.

این گروگان گیری توسط گروهی انجام شده است که اخیرا توسط فردی به نام مختار بالمختار یک جهادگرای سرشناس که لقب "غیرقابل بازداشت" دارد انجام شده است. او به تازگی به اتهام مشارکت در چندین فقره جرم به صورت غیابی به حبس ابد محکوم شده است.

4949

کد خبر 271267

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۳:۴۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    0 0
    لعنت به این اسلامگراهای بی دین تندرو که اسم اسلام رو تو دنیا بد کرده اند. الان همه اسلام رو دین ترور و کشتار میشناسن. باور ندارین، برین بخش نظرات سایتهای خارجی رو بخونید!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین