مدیر عامل هما در نشست خبری خود از سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان انتقاد کرد.

گروه اقتصادی:  مدیرعامل هما با تاکید براینکه برای خرید هواپیما دست به هرکاری می زنیم، گفت: " بخش عمده فعالیت هایم در هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران صرف خرید هواپیما می شود. اگر لازم باشد از شرکت ماهان نیز هواپیما بخریم این کار خواهیم کرد. فعلا یک کار مشترک با ماهان آغاز کرده ایم که امیدوارم تحولی در ناوگان هوایی کشور ایجاد کنیم.

 قیمت بلیت هواپیما به سازمان حمایت ربطی ندارد
به گزارش خبرانلاین، سعید حسامی مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در یک نشست خبری با انتقاد از اظهارنظر سازمان حمایت مصرف کننده درباره افزایش 15 درصدی قیمت بلیت هواپیما اعلام کرد: " این مساله به سازمان حمایت از مصرف کننده ربطی ندارد. بلکه شورای عالی هواپیمایی کشوری تنها متولی تعیین قیمت بلیت هواپیما است ندارد. ازاین  سازمان  بخواهید مستندات قانونی خود را مبنی بر عدم افزایش قیمت بلیت ارائه کند. "

خصوصی سازی با آزاد شدن نرخ بلیت امکان پذیر است
وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه آیا با افزایش 15 درصدی  قیمت بلیت مشکلات شرکتهای هواپیمایی رفع می شود، گفت:  "شورای عالی هواپیمایی کشوری که متولی تعیین قیمت بلیت است، بر اساس ملاحظاتی افزایش 15 درصدی را تصویب کرده است. این افزایش ممکن است نظر شرکت‌‏های هواپیمایی را تأمین نکند اما تصمیمی است که گرفته شده چراکه معتقدند افزایش بیشتر قیمت هواپیما ممکن است بر روی سایراجناس تأثیر بگذارد. "
مدیرعامل هما با اعلام اینکه مشتریان ماخواهان افزایش قیمت بلیت هواپیما هستند، گفت: "اگر قرار است خصوصی شویم، پس باید قیمت بلیت هواپیما آزاد شود. در دنیا نرخ هواپیما در بازارسنجیده می شود. "
حسامی با اشاره به قیمت بلیت هواپیما در سایر کشورها گفت: " هم‌‏اکنون در اروپا برای هر ساعت پرواز 100 یورو پول می‌‏گیرند و کمترین قیمت بلیت 60 دلار است. در حالی که در ایران ما ساعتی 30 هزار تومان برای هر پرواز می‌‏گیریم."
حسامی درباره اجرای طرح هدفمند کردن یارانه‌‏ها هم اینگونه توضیح داد: " اجرای این طرح حتماً‌ بر روی قیمت بلیت هواپیما تأثیر خواهد گذاشت چرا که اگر سوخت هواپیما افزایش یابد، بنا بر محاسبه حدود هشت هزار تومان به قیمت بلیت افزوده خواهد شد. "

 صندوق بازنشستگی هما مانعی در راه خصوصی سازی
مدیرعامل شرکت هواپیمایی هما صندوق بازنشستگی این شرکت را یکی از معضلات در راه خصوصی سازی هما اعلام کرد و افزود:  " ما سالانه حدود 50 میلیارد تومان به این صندوق پرداخت می‌‏کنیم. این میزان جزو زیان ما محسوب می‌‏شود. به طوری که طی چند سال آینده این زیان به 100 میلیارد تومان خواهد رسید. "
وی تاکیدکرد: " اگر سازمان تأمین اجتماعی هر چه زودتر صندوق بازنشستگی را از ما تحویل بگیرد، به سمت سوددهی می رویم. "

 خصوصی سازی به شرکت پرچم دار کشور صدمه وارد نکند
حسامی در ادامه از  تغییرات ساختاری در شرکت هما خبرداد وگفت: " این تغییرات ممکن است هزینه‌‏ّبر باشد، ‌‏اما لازم است . لذا طی دو سه ماه گذشته با یک مشاور داخلی و خارجی قرارداد بستیم تا ساختار هما را تغییر بدهیم و امیدواریم تا شش ماه آینده ساختار جدید هما ایجاد شود. "

مدیرعامل ایران ایر درباره خصوصی سازی هما تاکید کرد: " واگذاری مخابرات با هما فرق دارد و نمی‌‏توان این دو واگذاری را با یکدیگر مقایسه کرد. شرکت هما دارای پرچم ایران است که این یک برند محسوب می‌‏شود و نمی‌‏توان به سادگی آن را واگذار کرد. "
وی ادامه داد: " تصمیمات شرکت هما باید در مجمع به تصویب برسد و پس از آن اجرا شود، اما با وجود اینکه سه وزیر در مجمع حضور دارند، باز هم برخی از تصمیمات ما با مخالفت دولت مواجه می‌‏شود. این امری است که سایر شرکت‌‏های هواپیمایی هیچ‌‏گاه با آن برخورد نمی‌‏کنند. "

حسامی با بیان اینکه من تنها یک مدیر هستم و هر کسی در مجمع تصمیم بگیرد من اجرا می‌‏کنم، گفت: " من نیز موافق خصوصی‌‏سازی هما هستم و هیچ فرقی ندارد که سازمان تأمین اجتماعی، آستان قدس رضوی ویا هر سازمانی دیگری به عنوان اعضای مجمع تصمیم بگیرند.من به عنوان مدیر کارم را انجام می دهم. "

 پیش بینی افزایش زیاندهی هما نسبت به سال قبل
حسامی در ادامه با اعلام اینکه پیش‌‏بینی می شود زیان امسال شرکت هما بیشتر از سال قبل شود، گفت:"  از سال 84 روند زیاندهی هر سال رو به کاهش بود. اما امسال با توجه به اینکه هزینه افزایش یافت ومیزان درآمدمان تغییر نکرد. این رقم برای امسال بیشتر خواهد شد.سال گذشته نیز در حدود 22 میلیارد تومان زیان دادیم. "
وی درباره خصوصی‌‏سازی هما هم عنوان کرد:  " با توجه به تکلیف دولت به ما که باید هما را وارد بورس کنیم در ابتدا باید یکسری مقررات موجود را تعیین کرده و پس از آن شرکت را سودده کنیم. "
وی ادامه داد: " در مرحله اول کارها انجام شده و ارتباطات تنگاتنگی با سازمان‌‏های مربوطه داریم و حداکثر طی سه ماه آینده تمام مقررات برای ورود به بورس انجام می‌‏شود. "
مدیرعامل همابا تاکید براینکه از برنامه خصوصی‌‏سازی عقب نیستیم، گفت: " تفاهمات خوبی به وجود آمده و وارد مرحله نهایی شدیم. بنابراین مشکلی وجود ندارد. چرا که بعضی از مراحل کار دیگر ربطی به ما ندارد. "

ساخت اولین ترمینال مکانیزه بار
مدیرعامل شرکت هواپیمایی هما از ساخت ترمینال مکانیزه بار برای اولین بار در فرودگاه امام خمینی خبر داد و گفت: " برای ساخت این ترمینال 50 میلیارد تومان سرمایه‌‏گذاری شده که ظرف دو سال آینده به بهره‌‏ّبرداری می‌‏رسد. "
حسامی در ادامه، همچنین از خرید سه فروند هواپیمای کارگو با ظرفیت 180 تن بار خبر داد و گفت: برای نوسازی تجهیزات خدمات فرودگاهی طی سال گذشته و امسال 50 میلیون دلار سرمایه‌‏گذاری کردیم و خرید انجام شد که طبق برنامه 130 میلیون دلار تجهیزات ظرف دو الی سه سال آینده خریداری و تمام تجهیزات خدمات فرودگاهی نوسازی خواهند شد. "
مدیرعامل شرکت هواپیمایی هما افزود: "متأسفانه خیلی از توانمندی‌‏های شرکت‌‏های ایرانی را به دلیل فشارهای بین‌‏المللی نمی‌‏توانیم عنوان کنیم و باید کانال‌‏هایی که از آنها کمک دریافت می‌‏کنیم را مخفی نگه داریم. "
حسامی تصریح کرد: " صنعت هواپیمایی ایران توانسته است با تحریم‌‏های غربی روی پای خود ایستاده و به هیچ کشوری وابسته نباشد. "

 ورود توپولوف‌‏های 204 به ناوگان کشور
حسامی در درباره خرید توپولوف 204 از روسیه گفت: "همه کارهای قانونی برای تحویل این توپولوف‌‏ها انجام شده است. امیدواریم طبق برنامه تا پایان 2009 یک فروند توپولوف و تا پایان 2010 سایر توپولوف‌‏ها تحویل ایران خواهد شد. "

کد خبر 2714

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین