در دو سانحه رانندگی 4 نفر کشته و 11 نفر دیگر مجروح شدند.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ مهربخش- فرمانده انتظامی شهرستان راور استان کرمان- از وقوع یک فقره تصادف در روز گذشته با 8 کشته و زخمی در محور راور به مشهد خبر داد و گفت: بنابه اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر وقوع یک فقره تصادف در محور راور به مشهد، بلافاصله ماموران در محل حادثه حضور یافتند.
او گفت: طی بررسی بعمل آمده در محل، مشخص شد در این حادثه بر اثر برخورد یک دستگاه خودرو بنز با یک دستگاه پراید و کامیون سه نفر کشته و پنج نفر مجروح و راهی بیمارستان شدند. بی مبالاتی و سبقت غیر مجاز راننده بنز و تجاوز به چپ وی نسبت به سواری پراید و کامیون علت این حادثه بود.

 

تصادف پیکان و روا 7 کشته و مجروح بجا گذاشت
سرهنگ امیری- فرمانده انتظامی شهرستان هرسین استان کرمانشاه ، از کشته و مجروح شدن 7 نفر در تصادف یک دستگاه پیکان و یک دستگاه روا خبر داد و گفت: بعد از ظهر روز گذشته 30 دی ماه سال 1391 ، در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی 110 مبنی بر وقوع یک فقره تصادف منجر به جرح در محور بیستون – سنقر استان کرمانشاه، بلافاصله اکیپی از ماموران پاسگاه بیستون به همراه کارشناس تصادفات جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
وی ادامه داد: ماموران پس از حضور در محل مشاهده کردند، یک دستگاه سواری پیکان به دلایلی با یک دستگاه سواری پژو روا برخورد کرده است و در اثر این حادثه راننده و 4 سرنشین پیکان و نیز راننده و سرنشین روا مجروح شده اند .
سرهنگ امیری افزود: با هماهنگی های بعمل آمده تیم های امدادی در کمترین زمان ممکن در محل حضور پیدا کردند ، اما متاسفانه معاینات پزشکی نشان داد یکی از سرنشینان سواری پیکان به علت شدت جراحات وارده در دم فوت کرده است و 6 مجروح دیگر حادثه نیز به مراکز درمانی اعزام شدند.
47282

کد خبر 271938

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۷:۱۲ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۱
    62 0
    مثل نقل و نبات کشته میدیم! خبر جدیدتری ندارید بگذارید؟!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین