ایسنا نوشت:

از اول بهمن‌ماه امسال مکالمات بین‌الملل با تعرفه‌های جدیدی محاسبه می‌شوند و به همین دلیل لازم است مشترکانی که با کشورهای مختلف تماس می‌گیرند به تعرفه‌های جدید و تفاوت آن‌ها با تعرفه‌های قبلی دقت کنند تا به واسطه این تغییرات در هزینه‌های خود دچار سردرگمی نشوند.

مردادماه امسال بود که سازمان تنظیم مقررات ارتباطات به درخواست شرکت ارتباطات زیرساخت تعرفه مکالمات بین‌الملل را تغییر داد و قرار بر آن شد که نرخ مکالمات بین‌الملل بر اساس تعرفه‌های جدید محاسبه شود.
پس از تصویب و اعمال تعرفه‌های جدید،بسیاری از کاربران که از تغییرات صورت گرفته بی اطلاع بودند تا مدت ها متعجب بودند اما این موضوع به همین جا ختم نشد و کمتر از شش ماه پس از اعلام این تعرفه‌ها، بار دیگر بنا به درخواست شرکت ارتباطات زیرساخت تعرفه مکالمات بین‌الملل دستخوش تغییرات مجدد شد.
در این میان اگرچه در برخی کشورها تعرفه‌ها با کاهشی جزئی همراه شد اما در مورد بعضی از کشورها هم با قیمتی به مراتب بالاتر از قبل مواجه شدیم به طوری که اگر پیش از این بالاترین نرخ مکالمه با کشورهای دیگر سه هزار تومان تعریف شده بود اکنون قیمت هر دقیقه تماس با برخی کشورها به 10 هزار تومان رسیده است.
در بین کشورهای مختلف اگرچه برخی کشورها مانند آمریکا و کانادا که به گفته بسیاری از شرکت‌های ارتباطی حجم عمده‌ای از ارتباطات کاربران این شرکت‌ها را تشکیل می‌دهند، تغییر چندانی نکرده و تعرفه آن‌ها از دقیقه‌ای 50 تومان به دقیقه‌ای 70 تومان رسیده اما در کشورهای دیگری از جمله افغانستان که به گفته شرکت ارتباطات زیرساخت حدود یک سوم مکالمات خارجی کشور را به خود اختصاص می دهد این رقم افزایش قابل توجهی داشته است.

پیش از این کشور افغانستان با قرار گرفتن در سطح ششم ارتباطی برای هر دقیقه مکالمه هزینه‌ای معادل 550 تومان داشت اما از این پس به دنبال تغییر تعرفه‌ها، این کشور در سطح هشتم ارتباطی قرار گرفته و برای هر دقیقه مکالمه با آن کاربر موظف به پرداخت مبلغی معادل 900 تومان خواهد شد.
همچنین بنا به اعلام شرکت ارتباطات زیرساخت امارات متحده عربی دیگر کشوری است که در رده دوم مکالمات بین‌الملل قرار می گیرد. این کشور که پیش از این هر دقیقه مکالمه با آن 550 تومان هزینه داشت با تغییر مجدد تعرفه‌ها در سطح هفتم ارتباطی قرار گرفته و برای هر دقیقه مکالمه با آن مبلغی معادل 700 تومان منظور می‌شود.
عراق هم که در رده بعدی کشورهای پرمکالمه قرار دارد، پیش از این با قرار گرفتن در سطح دوم ارتباطی تعرفه‌ای معادل 100 تومان داشت اما در قیمت‌های جدید با قرار گرفتن این کشور در سطح ششم ارتباطی هزینه هر دقیقه مکالمه با آن به 550 تومان رسیده است.
البته در این میان عربستان که پس از عراق در رده بعدی کشورهای پر تماس قرار می‌گیرد، در تعرفه‌های جدید از نظر سطح ارتباطی و تعرفه تغییری نکرده و همچنان با تعرفه 350 تومانی در سطح پنجم جدول ارتباطات بین‌الملل قرار دارد.
اما ترکیه که بنا به اعلام شرکت ارتباطات زیرساخت بیشترین حجم تماس ایرانیان با کشور‌های اروپایی را به خود اختصاص می‌دهد، پیش از این با قرار‌ گرفتن در سطح سوم ارتباطی تعرفه‌ای معادل 160 تومان برای هر دقیقه داشت، اما اکنون این کشور با قرار‌ گرفتن در سطح اول ارتباطی تا 70 تومان در دقیقه کاهش قیمت داشته است.
انگلستان و آلمان هم که از آن‌ها به عنوان دومین و سومین کشور پرتماس اروپایی یاد می‌شود، پیش از این با قرار‌ گرفتن در سطح دوم ارتباطی برای هر دقیقه تعرفه‌ای حدود 100 تومان داشتند اما بعد از تغییرات صورت گرفته قیمت هر دقیقه مکالمه با این کشور‌ها به 70 تومان رسیده و آن‌ها در سطح اول ارتباطی جای گرفته‌اند.
اما اگرچه در میان کشور‌های مختلف گاه ممکن است که تعرفه‌ها کاهشی جزئی داشته باشند، اما به‌طور کلی کشور‌های متعددی وجود دارند که تعرفه‌ی آن‌ها به مراتب بالاتر از قبل رفته و درنهایت سقف تعرفه‌ای که برای مکالمات بین‌الملل تعریف شده بود، از سه هزار تومان به 10 هزار تومان رسیده است و اکنون کاربرانی که قصد تماس با برخی کشور‌ها را داشته باشند برای هر دقیقه گفت‌وگو ناچار به پرداخت رقم‌هایی حدود 6 تا 10 هزار تومان هستند.
3939

کد خبر 272587

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =