تسنیم نوشت:

محسن هاشمی انکار نمی‌کند که آیت‌الله هاشمی از دارایی‌های فراوانی پیش از انقلاب برخوردار بوده اما می‌گوید بسیاری از دارایی‌ها مصرف شده‌اند و هم‌اکنون برای آیت‌الله هیچ دارایی باقی نمانده است.

اهم اظهارات این فرزند آیت الله هاشمی رفسنجانی به شرح زیر است: 

شایعاتی درباره کاندیداتوری آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری 92
*ببینید، در شرایطی هستیم که قطعاً دیگر سکوت جائز نیست. به شرایط مهم انتخاب مردم وارد می‌شویم و همه باید نقش روشنگری خود را بازی کنند. در این میان نقش دانشگاهیان، روشنفکران، تکنوکرات‌ها، نویسندگان، روحانیت و حتی اصناف و گروه‌های مرجع از بقیه آحاد مردم مهمتر است. لذا لازم است که همه در ارائه پیشنهادها و برنامه‌هایی که منجر به شکوفایی کشور در دولت آینده می‌شود فعال شوند و حتی پیگیری مطالبات را در بعد از تشکیل دولت آینده بنمایند. مسلماً این روش، تقویت دولت بعدی در جهت حمایت از مردم است و امکان بازسازی نظام اجتماعی و مبارزه با بیکاری، توسعه پایدار، تنش‌زدایی داخلی و خارجی و در نهایت رسیدن به ایرانی واقعاً اسلامی در تمامی ابعاد را خواهد داد. 

*لذا طبیعی است که فردی مانند هاشمی رفسنجانی و حتی خانواده او نیز نمی‌توانند بی عمل باقی بمانند. باید در ابعادی که قانون انتخابات اجازه می‌دهد تمام تلاش خود را برای تغییر شرایط موجود که بر سرنوشت مردم تحمیل شد، به کار گیریم. می‌بینیم که کشور به هر دلیل که فرصت طرح آنها نیست. با بحران‌های مختلفی از قبیل بحران اقتصادی، مالی، اجتماعی، سیاسی، بین‌المللی، زیست‌محیطی و... حتی بحران مذهبی به جهت خرافات، فرهنگی، بهداشت، آموزش و ... مواجه است. جالب است در زمانی که با نخبگان صحبت می‌کنیم و اخیراً حتی با صحبت کوچه و بازار مردم این احساس را هم می‌دهد که جامعه به سمت گسست بازگشت ناپذیر پیش می‌رود.

*ایشان قطعاً قصد ندارند که از مشکلات و بن‌بست‌های پیش آمده به هر دلیل برای کشور کلاهی برای خود بدوزند. از طرف دیگر هم نمی‌توانند منفعل باشند، کاری هم نکنند. در نتیجه به نظر سعی می‌کنند که جریان‌های دوستدار نظام را به هم نزدیک کنند تا مسئولین و دلسوزان کاری کشور بتوانند ابراز وجود و عقیده کنند و کشور را از بن‌بست‌های ایجاد شده در زمینه‌های مختلف نجات دهند.
*آنچه مهم است این است که نباید گذاشت گروهی که کشور را به این وضع کشاندند مجدداً با استفاده از ابزارهای غیر قانونی و قدرت نقدینگی و تصمیم‌گیری دولتی و ارگان‌های وابسته مجدداً با مهندسی انتخابات این وضع را در دوره جدید بر کشور تحمیل کنند. لذا لازم است که حاد بودن اوضاع را با صدای بلند مطرح کرد و به بحث عمومی در موضوع دموکراسی و رأی مردم در چارچوب قانون اساسی ایران را دامن زد و زوایای عمل نشده آن را طلب کرد.

*مردم واقعاً منتظرند که میان سیاستمداران و نخبگان اجتماعی و سیاسی توافق‌‌هایی صورت گیرد که می‌شود نام آن را همان وحدت خواسته شده از طرف هاشمی رفسنجانی دانست. تا ارزش‌های انسانی و اسلامی در ایران شکوفا گردد. مسلماً ایرانیان می‌خواهند که در فضایی با وحدت هم زیستی و زندگی کنند که بدون بی عدالتی سیاسی و اقتصادی و هرج و مرج اجتماعی باشد. شاید در شرایط فعلی هاشمی بتواند با توجه به نفوذ خود در جامعه چه در بین اصول‌گرایان واقعی و چه اصلاح‌طلبان معتدل و چه در بین مردم کوچه و بازار با نقش مثبت وحدت جامعه را از گسستی که آن را تهدید می‌کند نجات دهد. او می‌تواند با اتحاد این نیروها در مقابل افراط و تفریط بایستد.
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را جزو اصولگرایان می‌دانید یا اصلاح‌طلبان؟

*لازم نمی‌بینم و بنا ندارم به آقای شریعتمداری پاسخ دهم. ولی بدانید که مشی پدر این نیست که از کسی دور شوند یا اینکه نزدیک‌ شوند طبیعت مشی اعتدالی این نیست و شاخصی است که این و آن هستند که از ایشان دور یا به ایشان نزدیک می‌شوند. برای این منظور لازم است که تاریخ معاصر ایران را از قبل از انقلاب تا به امروز نگاه کنید. جناب آقای زیباکلام با توجه به اینکه برای شناخت مشی هاشمی به ایشان نزدیک شدند و با ایشان مصاحبه و مراوده داشته‌اند و کتاب هاشمی بدون روتوش را نوشته‌اند...اجازه بدهید یک نکته را من به صحبت‌های ایشان اضافه کنم و آن اینکه در طول این سال‌ها که در کنار ایشان بزرگ شدم هیچ وقت از ایشان زهد فروشی، دین فروشی و ریا ندیده‌ام. این شاخص‌های است که در هیچ یک از افراطیون که من می‌شناسم نیست. 

میزان دارایی خانواده آیت‌الله هاشمی رفسنجانی
*این موضوع کاملاً روشن است ولی باز همان افراطیون می‌خواهند بگویند که پاسخ کامل نیست و شما هم در همین دام این سوال را می‌کنید. می‌دانید که هاشمی رفسنجانی و خانواده‌اش نسبت به دیگران و بیشتر از همه در طول 20 سال گذشته زیر ذره‌بین مردم و چشم‌های نظارتی در کشور بوده و هستند. کتابی را با نام «هاشمی از شایعه تا واقعیت» آماده نشر کرده‌ایم. امیدوارم روزی امکان آمدن به بازار نشر را داشته باشد. هر چند که هم اکنون وزارت ارشاد در ارائه محوز چاپ کتاب‌های دفتر نشر معارف انقلاب ما را معطل می‌کند و دیده می‌شود که برای کتاب‌هایی که علیه هاشمی تولید می‌شوند فوراً اجازه نشر می‌گیرند و با بودجه‌های دولتی و ارگانی در حد تیراژ بالا چاپ می‌شود. ولی کتاب‌های که کمی با مشی افراطیون اصولگرا منبطق نیست مجوز آن داده نمی‌شود و یا طول می‌کشد باید با فشار مجوز آن را گرفت.

*اخیراً کتاب خاطرات و مخاطرات خانم عفت مرعشی مادر را برای مجوز وزارت ارشاد داده‌ایم ولی متأسفانه تا بحال هنوز اجازه چاپ آن صادر نشده است. می‌خواهیم کتاب را به نمایشگاه کتاب برسانیم. ولی هنوز مطمئن به اجازه نشر نیستیم.

*در پاسخ به موضوعی که به نظرم باز با شیطنت مطرح می‌شود لازم است شما را ابتدا به کتاب شرح اسم که خاطرات مقام معظم رهبری است ارجاع دهم. در آن کتاب شما از قول مقام معظم رهبری با نقش و رفتار اقتصادی و مالی هاشمی رفسنجانی درقبل از انقلاب نیز آشنا می‌شوید. در حدود صد صفحه از کتاب نام هاشمی رفسنجانی آمده است.

ایشان با اعتقاد به اینکه انقلاب احتیاج به پایگاه اقتصادی هم دارد در کنار فعالیت جدی اجتماعی که منجر به زندان ، شکنجه و ... نیز می‌شد و با بیش 7 بار دستگیری و بیش از 5 سال زندان، فعالیت‌های اقتصادی هوشمندانه‌ای را نیز دنبال می‌کردند که منجر به قدرت مالی قابل مطرحی در قبل از انقلاب شد. ولی جالب است که بدانید که از این قدرت مالی حتی فقط در حد 20% هم در جهت معاش خانواده استفاده نکرده‌اند. و همگی را در جهت نیازهای اجتماعی و اقتصادی جامعه و مردم و انقلاب خرج کرده‌اند. به همین دلیل گفته می‌شود که دارایی ایشان و خانواده کم هم شده است. لازم است که بخشی از آن را مطرح کنم.
*شایان ذکر است که با توجه به حضور پست‌‌های آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در سمت سران قوا در سال‌های گذشته براساس قانون چند بار نسبت به ارائه لیست دارایی خود و خانواده تا سال 1376 که در قدرت اجرایی بوده‌اند به صورت کتبی اقدام شده است. از آن تاریخ که ایشان در قدرت اجرایی نبوده‌اند براساس قانون لازم نبود که ما لیست دارایی را به قوه قضایی کتباً اعلام نمایم یک بار در سال 1368 و بعد در سال 1372 و بعد در 1376 لیست داده‌ایم. آیت‌الله یزدی ریاست محترم قوه قضائیه وقت در سال 1376 هم در نماز جمعه گفته‌اند که دارایی ایشان و خانواده مجموعاً کم شده است.
*یکی از دارایی‌‌های معروف هاشمی رفسنجانی مربوط به قبل از انقلاب بیش از 200 قطعه زمین در قم در سالاریه بوده است که آقای شجونی گهگاه از آن نیز در مصاحبه‌ها یاد می‌کنند. از آن قطعات فقط کمتر از 10 قطعه مانده که آن هم به نام ایشان نیست و در اختیار خانواده ایشان یعنی ماهاست. لذا ملاحظه می‌نمائید که حدود 160 قطعه از آن در جهت اهداف اجتماعی، سیاسی و اقتصادی انقلاب هزینه شده است و باقی‌مانده در جهت معاش خانواده و فرزندان استفاده شده است اگر دارایی و امکاناتی در اختیار ما به عنوان خانواده است از این املاک یا تبدیل به احسن شده این املاک قبل از انقلاب است. بنابراین ملاحظه می‌فرمائید که حجم و رقم دارایی ایشان تا چه حدی بیش از 75% کم شده است.یا ایشان در کرج و در تهران خیابان گرگان سابق نزدیک میدان ثریای سابق صاحب 50% پاساژی و آپارتمان‌های بودند که دیگر از آنها خبری نیست. و بخش مهمی از آن در جهت انقلاب و 20% درصدی در جهت معاش خانواده که هم اکنون با 5 فرزند، 3 عروس، 2 داماد، 9 نوه خانواده بزرگی است. هزینه شده است. لذا مشخص است که چون ایشان و خانواده فعالیت اقتصادی نمی‌کرده اجباراً از جیب خورده است. در 16 سال اخیر که در قدرت اجرای نبوده‌اند نمی‌فهم که چرا بدخلقی و تخریب می‌کنند دلیل آن همان صحبت‌های آقای زیباکلام و دلسوزان انقلاب است. 

*یا دوستان و همکاران و همفکران قدیمی‌ ایشان می‌دانند. قبل از انقلاب در هلجرد کرج ایشان به همراه همفکران مبارزه خود نسبت به خرید چندین میلیون متر مربع زمین اقدام نمودند. هم اکنون از آن زمین‌ها به اندازه چند صد متر بیشتر برای باقی‌مانده است. نزدیک به 95% آن زمین‌ها به تشکیلات سالمندان کهریزک بهشت معصومه کرج واگذار شده است. در نتیجه برای ایشان دارایی نمانده است. صحبت از کم شدن نیست بلکه برای ایشان هیچ دارایی باقی نمانده است. فقط همان زمین کشاورزی پسته در بهرمان و نوق است که آن هم ارث پدری است و مهر حاج خانم است و هم اکنون توسط من مدیریت می‌شود و از آن درآمد زندگی ایشان و خانواده را می‌چرخاند.
بنابراین به قاطعیت می‌شود گفت که دارایی هاشمی رفسنجانی و خانواده نسبت به قبل از انقلاب حداقل بین 60 تا 80% بستگی به نوع قیمت‌گذاری کمتر شده است.
اخیراً یکی از دارایی‌های مانده از قبل از انقلاب یعنی زمین 1200 متر مربعی با 8 آپارتمان آن در دزاشیب را به عنوان وثیقه برای آزادی مهدی گذاشته‌ایم. فکر می‌کنم که خداوند این دارایی که از قبل از انقلاب خریداری شده بود و ایشان به بچه‌ها و برای زندگی واگذار کرده بودند و تا هم اکنون حفظ شده بود توانست برای رفع ظلمی که به خانواده ما استفاده گردد. خداوند واقعاً بزرگ است. این ملک را پدر در سال 1353 متری مربعی 1000 تومان خریده بودند و بعد از نزدیک به 40 سال با نظر و قدرت و کمک خداوند برای از بین بردن مکر ماکرین مورد استفاده قرار گرفت. واقعاً خداوند بزرگ است که این ملک بنام فرزندان می‌شود و برای آزادی مهدی از زندان هزینه می‌شود.
در مورد موضوع مهدی هم به نظر ظلم مضاعفی است که این مقدار و حجیم موضوع غیر قانون رسانه‌ای می‌شود. قانوناً نباید در مورد متهم اینگونه علنی صحبت شود و حتی نام او کامل آورده شود. من توصیه می‌کنم اجازه بدهید که خارج از فضای تبلیغاتی به موضوع رسیدگی شود. قطعاً خداوند، رهبری و ریاست قوه قضائیه و دادستان کل و دادستان تهران اینگونه برخوردهای غیر قانونی را با یک متهم و جوسازی علیه او را نمی‌پسندند لذا بهتر است اجازه دهید من هم در این موضوع صحبت نکنم.
قایق تفریحی اختصاصی آیت الله هاشمی رفسنجانی
*شما توجه کنید به تخریبی که علیه مهدی برای موضوع کشتی درست کردند. نوشتند کشتی تفریحی مهدی؛ جالب است که در این خبر یک نامه‌ای هم گنجاندند که نوشته شده بود به فلان پایگاه هوایی مبنی بر اینکه این کشتی که می‌آید فرودگاه مهرآباد تهران، متعلق به فلانی(مهدی هاشمی) است. حالا آدم باید عاقل باشد و فریب اینجور تخریب‌های روشن را نخورد. وقتی کد کشتی را بزنید و کشتی را بزرگ کنید، مشاهده می‌کنید که ابعاد کشتی در حدود 36 در 12 متر است. اگر داخل کشتی را توجه کنید، دکل آن در حدود 7 متر است و 5 اطاق VIP دارد. این کشتی برای این ساخته نشده که داخل هواپیما بگذارند و از آنجا هم بیاورند فرودگاه مهرآباد تهران. آخر چه جور می‌خواهند از این کشتی آنهم در تهران استفاده کنند؟ توی حوض چه کسی در تهران می‌خواهند از این کشتی استفاده کنند؟ این با عقل جور در نمی‌آید. هر کسی توجه کند، کاملا متوجه می‌شود که دروغ است.
اینها این عکس را از اینترنت پیدا کردند و گذاشتند روی خبر و یک نامه جعلی هم روی آن گذاشتند. مثلا پایگاه هوایی به چه معناست؟ و این کاملا مشخص است که یک کار تخریبی است که اصولا باید نظام جلوی این نوع کارها را بگیرد.
قطعا ماجرای این کشتی نمی‌توانسته صحت داشته باشد. این کشتی را کجای تهران می‌توان استفاده کرد؟ و اصلا چرا باید کشتی را به تهران بیاورند؟ چنین کشتی را که به تهران نمی‌آوردند.

/27212 

کد خبر 273540

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۰:۲۲ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۸
    55 5
    خدا پدرش را بیامرزد که با این همه هجمه و افترا فقط همین چیز ها رو داره. آخه برادر من این شد دلیل و مدرک که بتونی آقای هاشمی رو خراب کنی؟ درود بر هاشمی .درود برهاشمی درود بر هاشمی
  • بدون نام IR ۰۰:۰۹ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۹
    51 1
    رسیدگی دائمی به ثروت مسئولان واجب است و از آن واجبتر رسیدگی به حیف و میل نشدن ثروت بیت المال توسط آنان است.
  • بدون نام IR ۰۷:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۹
    7 4
    هاشمی از سرمایه های نظام است و قابل تخریب نیست
  • بدون نام IR ۰۱:۳۷ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۰
    2 1
    آقای اکبر هاشمی رفسنجانی سلام علیکم .درسال 1375 . در یازدیدی که از شهرک صنعتی اشتهارد داشتید خاطرتان هست در میان جمعیت در شهرک مذکور اینجانب یحیی عابدی ( تولید کننده )اعتراض کردم از وضعیت فلاکت بار وتبعیض در زمان تصدی حضرتعالی وصدای اعتراض ما را بخوبی شنیدی ؟ یادتان هست در پاسخ به اعتراض اینجانب فرمودید نامه بدهید تا بخوانم و.. . و فرمودید نامه از ایشان بگیرید یادتان هست ؟؟ نامه از من گرفتند . ولی دریغ از پاسخ فقط تحقیر شدیم کم مانده بود که کتک هم بخوریم . ما سیلی خورده صدام ومنافقین هستیم . مگر در درخواست ما چه بود؟ آیا از شما پست و مقام خواستیم ؟آیا خواستیم سفیر بلژیک بشویم ؟؟ آیا مدیر در اسلام نباید پاسخگو با شد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین