باشگاه گالاتاسرای ترکیه ستاره سابق تیم فوتبال چلسی را با قراردادی 18 ماهه به خدمت گرفت.

به گزارش خبرآنلاین؛، دیدیه دروگبا ستاره سابق تیم فوتبال چلسی پس از فسخ قراداد خود با تیم شانگهای شنهوا چین، با قراردادی 18 ماهه رسما راهی گالاتاسرای ترکیه شد.
این مهاجم اهل ساحل عاج برای نیم فصل دوم 2013-2012 مبلغ 2 میلیون یورو، برای فصل 2014-2013 مبلغ 4 میلیون یورو و علاوه بر آن برای انجام هر بازی 15 هزار یورو دریافت خواهد کرد. همچنین مبلغ 4 میلیون یورو برای امضای قرارداد به او پرداخت خواهد شد.
اونال آیسال مدیر عامل باشگاه گالاتاسرای پس از نهایی شدن این انتقال گفت: «باشگاه های بزرگ با بازیکنان بزرگ می توانند به اهداف بزرگ خود برسند. دروگبا با سرمربی تیم دیدار کرد و پس از آن تصمیم گرفت که به استانبول بیاید. او از این که به باشگاه بزرگی همچون گالاتاسرای ملحق شده بسیار خوشحال است.»
دیدیه دروگبا که در فصل گذشته با چلسی به قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا رسید، در تابستان به شانگهای شنهوا چین پیوست اما از بدو ورودش به این تیم با مشکلات فراوانی روبرو شد تا در نهایت قرارداد خود را فسخ کند.

252 41

کد خبر 273840

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین