باشگاه خبرنگاران نوشت:

مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از کاهش 30 درصدی پرواز درمسیرهای کوتاه داخلی خبر داد.

فرهاد پرورش با بیان اینکه به دلیل محدودیت در تأمین قطعات و منابع اعتباری برخی از هواپیماها در کشوربا مشکل مواجه شدند گفت: هواپیماها مربوط به فوکرهای 100 است.
وی در ادامه افزود: شرکت های هواپیمایی در تلاش هستند با تأمین اعتبار و همچنین قطعات مورد نیاز هواپیماهای فوق را در گردش عملیاتی قرار دهند.
اما درصورتی که قطعه ای به موقع تأمین نشود شرکت های هواپیمایی پرواز را انجام را نخواهند داد.
پرورش در ادامه تصریح کرد: پروازهای داخلی در مسیرهای کوتاه متأسفانه با کاهش 30 درصدی مواجه شده اند.
مدیرعامل شرکت هواپیمایی هما اظهار داشت: درخبرها از کاهش تعداد پرواز توسط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران منتشر شده بود که من این اخبار را تکذیب می کنم چرا که کاهش 30 درصدی پروازها مربوط به کل شرکت های هواپیمایی بوده و تنها مربوط به شرکت هواپیمایی هما نیست.
وی اضافه کرد: در برخی مسیرها همانند مسیر تهران به شیراز، تهران مشهد، تهران بیرجند با افزایش مسافر و در مسیرهایی چون شیراز بندر لنگه، بیرجند مشهد و مسیرهای دیگری با کاهش جابجایی مسافر مواجه بوده ایم.
پرورش خاطرنشان کرد: در مسیرهای کوتاه به خاطر افزایش قیمت بلیت و همچنین برخی مسائل دیگر افت جابجایی مسافر مشهود بوده اما امیدواریم که بازار آرام آرام خود را تنظیم کند و جابجایی مسافر طی ماه های آتی با تأمین اعتبار مورد نیاز برای شرکت های هواپیمایی افزایش یابد.

3939

کد خبر 274467

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۰:۱۴ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۴
    11 1
    چه طوری با آزاد سازی قیمت بلیط در سال آینده؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین