براساس اظهارات احمد قلعه بانی با توجه به اینکه میدان گازی فروز B،میدانی مستقل است برای توسعه آن عجله ای نیست اما درصورت بهره برداری از آن می توان از این میدان 3 هزار مگاوات برق گرفت.

مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در حاشیه نهمین نمایشگاه بین المللی انرژی کیش،  در مورد طرح توسعه میدان فروز B و اجرای این پروژه توسط گروه مپنا، گفت: میدان فروز B جمله میادین مستقل گازی کشور است قرارداد توسعه آن به صورت بیع متقابل با شرکت مپنا منعقد شده است.
احمد قلعه بانی افزود: مپنا به تازگی در حوزه های بالادستی صنعت نفت ورود پیدا کرده است و فعالیت های مناسبی طی پروژه های اخیر داشته است.
احمد قلعه بانی تصریح کرد: میدان گازی فروز B از میادین بزرگ کشور است که می توان از گاز تولیدی آن، تولید برق داشته باشیم.
به گفته وی، با راه اندازی این طرح طی سه فاز، سه هزار مگا وات برق از منابع این میدان تولید می شود.
قلعه بانی با اشاره به اینکه در حال حاضر MDP این میدان تهیه شده است، افزود: با توجه به اینکه قرارداد توسعه این میدان به صورت بیع متقابل با شرکت مپنا منعقد شده است، این شرکت برای بازیابی سرمایه گذاری خود به پروژه سرعت خواهد بخشید.
/31221

کد خبر 275745

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بهمن IR ۲۳:۱۹ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۰
    2 0
    اینجوری که ما می بینیم شما برای بهره برداری از میادین مشترک پارس جنوبی هم زیاد عجله ندارید !

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین